معاون ورزش و جوانان کرمانشاه:

3 هیات ورزشی کرمانشاه نگاه ویژه می خواهند

ایسنا/کرمانشاه به گفته معاون ورزش و جوانان استان کرمانشاه، هیات های جانبازان و توان یابان، ناشنوایان و نابینایان به دلیل شرایط خاصی که دارند، باید بیشتر از سایر هیات های ورزشی مورد توجه قرار گیرند.

به گزارش خبرنگار ایسنا، محمد حسین زاده، امروز(پنجم دی)  در مجمع سالیانه هیات ورزش نابینایان و کم بینایان استان کرمانشاه، بااشاره به مشکلات تعدادی از هیات های ورزشی در سطح استان، اظهارکرد: در بین52 هیات ورزشی فعال در سطح استان، سه هیات جانبازان و توان یابان، ناشنوایان و نابینایان شرایط ویژه ای دارند.

وی افزود: با توجه به شرایطی که این هیات های ورزشی دارند، نوع نگاه و میزان خدماتی که به آنها ارائه می شود، نباید مانند سایر هیات های ورزشی باشد.

معاون  ورزش و جوانان کرمانشاه تصریح کرد: ورزشکاران این سه هیات حتی برای رفتن به محل تمرین خود نیز با مشکل مواجه هستند و این درحالیست که ورزشکاران سایر هیات های ورزشی چنین مشکلاتی را ندارند.

وی با تاکید براینکه باید در سطح کلان چاره ای برای ورزشکاران زیر مجموعه این هیات های ورزشی اندیشیده شود، عنوان کرد: به این منظور دولت، مجلس و وزارت ورزش باید با همراهی هم زمینه توجه بیشتر به این هیات ها را فراهم کنند و نوع نگاهشان به این هیات ها مانند سایر هیات ها نباشد.

حسین زاده در ادامه با بیان اینکه در حال حاضر حدود 5800 فرد نابینا و کم بینا در سطح استان زندگی می کنند، افزود: باوجود اینکه این تعداد جامعه آماری بزرگی محسوب می شود، اما در سال گذشته مجموعا 37 نفر بیمه شده ورزش نابینایان و کم بینایان در استان وجود داشته و امسال این تعداد تاکنون 25 نفر بوده است.

وی تاکید کرد: در این راستا از هیات ورزش نابینایان و کم بینایان استان درخواست داریم حتما زمینه ای فراهم کند که افراد بیشتری از این جامعه حدود شش هزار نفری جذب ورزش شوند.

معاون ورزش استان خاطرنشان کرد: از آنجایی که یکی از شاخص هایی که برای توزیع اعتبارات بین هیات های ورزشی در نظر می گیریم، مسئله جامعه آماری هیات هاست، بنابراین از هیات نابینایان و کم بینایان استان می خواهیم که به منظور جذب اعتبارات بیشتر، آمار بیمه شده های خود را افزایش دهد.

وی متذکرشد: برای اینکه جامعه آماری این هیات افزایش پیدا کند، می توان با برخی ارگان های ذیربط مانند بهزیستی تفاهم نامه هایی را منعقد کرد و از این طریق اقدام به استعدادیابی هم کرد.

حسین زاده در ادامه گفت: بسیاری از خانواده هایی که دارای فرزند معلول، ناشنوا و یا نابینا هستند از بیان اینکه چنین فرزند معلولی دارند، هراس دارند، درحالیکه اگر بستری فراهم شود که آنها را جذب ورزش کرد، در مسابقات شرکت و افتخار آفرینی کنند، دیگر چنین نگاهی را نخواهیم داشت.

انتهای پیام

نظرات

captcha