اورونوف نیم فصل از پرسپولیس جدا می شود؟
هافبک تهاجمی ملی پوش ازبکستانی تیم پرسپولیس همچنان از یک تیم قطری پیشنهاد دارد و ظاهرا می خواهد از این تیم جدا شود.
احتمال آلودگی های کپکی در دانه های روغنی بسیار زیاد است؛ به همین دلیل نباید روغن را از مغازه هایی که به شکل دستی و در مقابل چشم مشتری روغن گیری می کنند خریداری کرد.
«فَلْیَنْظُرِ الْإِنْسَانُ إِلَی طَعَامِهِ؛ پس انسان باید به خوراک خود بنگرد»(آیه 24 سوره عبس). در این آیه از قرآن کریم خداوند به صراحت و تأکید بیان می کند که انسان «باید» به خوراک خود بنگرد. اگر همین یک آیه در خصوص تغذیه اجرا می شد آیا با پدیده خطرناک چاقی و عواقب و بیماری های متعدد آن مواجه بودیم؟ آیا صنعت غذایی ما اینگونه بود که اکنون هست؟ آیا لزومی داشت هر روز مردم کشورمان به دنبال رژیم های غذایی تجویزی از سایر کشورها که تأثیرگذاری مثبت و منفی آنها از نظر علمی تأیید یا رد نشده است و یا مدام به دنبال حذف برخی مواد از غذای خود باشند؟
خبرگزاری ایکنا، با هدف عمل به وظایف ذاتی خود مبنی بر ارتقای سواد سلامت، سلسله درس گفتارهایی با هدف عمل به آیه «فَلْیَنْظُرِ الْإِنْسَانُ إِلَی طَعَامِهِ» تهیه کرده است که طی آن احمد اسماعیل زاده، متخصص تغذیه و رژیم درمانی به آموزش مباحث مهم مربوط به بهبود تعذیه می پردازد. در قسمت پانزدهم این مجموعه مبحث «روغن کارخانه ای یا دستی» مطرح می شود که با هم می بینیم و می خوانیم.
سؤالی که مرتب از متخصصان تغذیه پرسیده می شود این است که آیا روغن هایی که در کارخانه ها تولید می شود را خریداری کنیم یا روغن هایی که در مغازه ها و جلوی چشم خودمان تهیه می شود را بخریم؟ اکنون بسیار مرسوم شده که روغن گیری در برخی مغازه ها و در مقابل چشم مشتری انجام می شود. مثلاً کنجد را با دستگاهی در مقابل چشم مشتری روغن گیری می کنند و مردم چون هنگام گرفتن این روغن ها حضور دارند احساس می کنند که این روغن ها سالم تر هستند و بهتر است از این روغن بخرند.
روغن کنجد هیچ ارجحیتی به روغن زیتون، آفتابگردان و سویا ندارد. کاری به قیمت روغن کنجد نداشه باشید؛ این روغن درست مثل روغن آفتابگردان و ذرت است. وقتی که در مورد اثرات سلامتی بخش این روغن ها می خواهیم صحبت کنیم، به ترکیب چربی های روغن نگاه می کنیم. ترکیب چربی های روغن کنجد شبیه ترکیب چربی های روغن ذرت و آفتابگردان و ... است.
اگر هم به هر دلیلی می خواهیم در خانه از روغن کنجد استفاده کنیم، حتماً باید روغن زیتون هم استفاده کنیم چون چربی های مورد نیاز بدن که در روغن زیتون است، در روغن کنجد وجود ندارد و اگر روغن کنجد می خواهید استفاده کنید حتماً روغن های تولید شده در کارخانه ها را استفاده کنید نه روغن هایی که در مقابل چشمتان و توسط دستگاه ها در مغازه ها تهیه می شود.
به یاد داشته باشید کنجد یک دانه روغنی است و احتمال آلودگی های کپکی در دانه های روغنی بسیار زیاد است و از آنجایی که بر شرایط نگهداری کنجدهایی که در نانوایی ها و مغازه های روغن گیری استفاده می شود، نظارت چندانی صورت نمی گیرد و نمی دانیم آیا شرایط بهداشتی نگهداری آنها فراهم بوده است یا خیر، به همین دلیل بهتر است احتیاط کنیم و از روغن های تهیه شده در کارخانه ها استفاده کنیم، چه بسا این روغن هایی که جلوی چشم مشتری گرفته می شود از کنجدهایی باشد که آلودگی کپکی دارند و شما این کپک را با چشم نمی بینید ولی وارد روغنی می شود که خریداری کرده اید؛ استفاده از این روغن در طولانی مدت می تواند سلامتی شما را به خطر بیندازد و خطر ابتلا به سرطان را افزایش دهد.
پس اگر روغن کنجد یا سایر روغن ها را می خواهید بخرید حتماً از روغن های تولید شده توسط کارخانه ها استفاده کنید.
var player = videojs('player_809356_3715518',{ techOrder: [ "html5" , "flash"],poster:'',width:400,height:300}); videojs.addLanguage('en', {"No compatible source was found for this media.": "مشاهده ی ویدیو نیاز به پشتیبانی مرورگر از codec h264 یا نصب فلش پلیر دارد."}); player.one('play', (function(){ $.post('/fa/ajax/news/video/3715518',{},function (data) {}); })); کد ویدیو دانلود فیلم اصلی انتهای پیام
{{name}}
{{content}}