اورونوف نیم فصل از پرسپولیس جدا می شود؟
هافبک تهاجمی ملی پوش ازبکستانی تیم پرسپولیس همچنان از یک تیم قطری پیشنهاد دارد و ظاهرا می خواهد از این تیم جدا شود.
بر اساس گزارشی که توسط دانشگاه ملی استرالیا (ANU) منتشر شد، تغییرات آب و هوایی، چرخه آب زمین را به طور قابل توجهی مختل کرده و منجر به افزایش بلایای شدید مرتبط با آب شده است.
به گزارش ایسنا، گزارش مانیتور جهانی آب در سال 2024 اعلام کرد که سال گذشته، جهان رکوردهای دمایی جدیدی را ثبت کرد و رویدادهای مرتبط با بارش شدید تشدید شد.
در این گزارش آمده است مطالعات علمی روی این رویدادها نشان می دهند که شدت و فراوانی بسیاری از آنها را می توان با تغییرات آب و هوایی مرتبط دانست.
از جمله یافته های قابل توجه این گزارش این است که تغییرات آب و هوایی فجایع مرتبط با آب را تشدید می کند و افزایش دما ناشی از انتشار سوخت های فسیلی، شدت بادهای موسمی، طوفان ها و دیگر سامانه های طوفانی را افزایش می دهد.
با افزایش سریع دمای جهانی، میانگین دمای هوا روی زمین به بالاترین حد خود رسید و از میانگین سال های 1995 تا 2005 میلادی فراتر رفت.
بر اساس گزارش ها، بیش از نیمی از جمعیت جهان در 111 کشور، گرم ترین سال خود را در تاریخ خود تحمل و 34 کشور رکوردهای جدید حداکثر دمایی را ثبت کردند.
به گزارش آناتولی، بر اساس این گزارش، مطالعات تأیید کردند که گرم شدن کره زمین رویدادهایی مانند خشکسالی جنوب آفریقا و سیل های موسمی غرب آفریقا را محتمل تر و شدیدتر کرده است.
با ادامه تغییرات اقلیمی، انتظار می رود دمای جهانی در سال 2025 بیشتر افزایش یابد و در نتیجه امواج گرمای بیشتر، خطر آتش سوزی در جنگل ها، طوفان های قوی تر و رویدادهای بارندگی شدید را در پی خواهد داشت.
به ازای هر یک درجه سانتیگراد افزایش در متوسط دمای زمین، جو می تواند حدود هفت درصد رطوبت بیشتر را در خود نگه دارد. این تغییر می تواند به تشکیل قطرات بیشتر باران و بارندگی شدیدتر گاه در یک فرجه زمانی کوتاه تر و در یک منطقه کوچکتر منجر شود.
به گفته سازمان آب و هوایی سازمان ملل (IPCC) در سطح جهانی هم بارندگی های سنگین در اکثر مناطق خشکی در نتیجه فعالیت های انسان شدت گرفته است. این نهاد معتقد است که با افزایش گرمایش زمین، این روند ادامه خواهد یافت.
انتهای پیام
{{name}}
{{content}}