حضور هیات رژیم صهیونیستی در دوحه برای مذاکره درمورد آزادی اسیران صهیونیست

به گزارش بامداد سه شنبه ایرنا به نقل از شبکه الجزیره، رویترز به نقل از یک منبع آگاه که نام آن را فاش نکرد نوشت: یک هیات اسرائیلی در دوحه حضور دارد تا در مورد مسائل باقی مانده برای آتش بس در غزه و آزادی اسیران صهیونیست در غزه گفت و گو کند.

به گزارش بامداد سه شنبه ایرنا به نقل از شبکه الجزیره، رویترز به نقل از یک منبع آگاه که نام آن را فاش نکرد نوشت: یک هیات اسرائیلی در دوحه حضور دارد تا در مورد مسائل باقی مانده برای آتش بس در غزه و آزادی اسیران صهیونیست در غزه گفت و گو کند.

وی افزود: تیم فنی مذاکره کننده رژیم صهیونیستی در دوحه در گفت وگو با میانجی های قطری درباره مسائل باقی مانده در مورد توافق آتش بس در غزه و آزادی اسیران صهیونیست در غزه تبادل نظر خواهد کرد.

به گفته این منبع، مذاکرات اکنون بر کاهش شکاف بین رژیم اسرائیل و حماس در مورد توافق پیشنهادی در روز 31 می از سوی «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا متمرکز است.

در این زمینه، شبکه 14 تلویزیون رژیم صهیونیستی با افشای جزئیات جدید مربوط به توافق پیشنهادی آتش بس بین رژیم صهیونیستی و حماس گزارش داد که در ازای آزادی 700 تا هزار اسیر فلسطینی، دهها نفر از اسیران صهیونیست در نوار غزه آزاد خواهند شد.

بر اساس این گزارش، در میان اسرای فلسطینی که آزاد خواهند شد، چند اسیر محکوم به حبس ابد نیز هستند.

شبکه 14 تلویزیون رژیم صهیونیستی ادعا کرد که طبق این توافق پیشنهادی، بازگشت آوارگان فلسطینی به شمال نوار غزه تحت نظارت یک سیستم امنیتی انجام خواهد شد.

این رسانه رژیم صهیونیستی همچنین با بیان اینکه بر اساس توافق یاد شده، مدت زمان توافق آتش بس بین حماس و رژیم اسرائیل، 60 روزه خواهد بود، افزود: دو طرف توافق آتش بس را در چند مرحله به صورت همزمان اجرا می کنند تا از اجرای آن اطمینان حاصل کنند.

با گذشت بیش از یکسال از جنگ علیه نوار غزه، درگیری های شدید میان نظامیان رژیم اشغالگر و مبارزان مقاومت در مناطق مختلف این باریکه در جریان است.

این جنگ که رژیم صهیونیستی آن را با دو هدف اعلام شده نابودی جنبش حماس و بازگرداندن اسیران صهیونیست در هفتم اکتبر 2203 (15 مهر 1402) به راه انداخت، تاکنون نه تنها به اهداف خود نرسیده است بلکه تبدیل به جنگی فرسایشی شده است که هر روز تلفات سنگینی را به رژیم اشغالگر وارد می کند.

پیشتر جو بایدن رئیس جمهوری آمریکا گفته بود که توافق نهایی برای مبادله اسرا نزدیک است اما نتانیاهو اقدامات کافی را برای اجرای این توافق انجام نمی دهد.

ناظران سیاسی مهمترین بن بست برای انجام مذاکرات بین جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) و رژیم صهیونیستی را بر سر محور صلاح الدین در طول مرز غزه با مصر و محور شرقی - غربی «نتساریم» در مرز غزه می دانند.

حماس خواستار عقب نشینی کامل ارتش رژیم صهیونیستی از نوار غزه است.

نظرات

captcha