محور جلسات تنظیم بازار بحث درباره اقلام ضروری خانوارها است

استاندار آذربایجان شرقی، گفت: محور جلسات تنظیم بازار، بحث و تصمیم گیری درباره اقلام ضروری به دلیل سهم بیشتر آنها در سبد معیشتی و مصرف خانوارها است.

خبرگزاری تسنیم  از تبریز، بهرام سرمست امشب در جلسه ستاد تنظیم بازار استان آذربایجان شرقی با اشاره به نقش تعیین کننده جلسات ستاد تنظیم بازار در تامین کالاهای اساسی مردم عزیز، گفت: این جلسات باید مستند به تحلیل بازار، پیش بینی قیمت ها و مبتنی بر گزارش واقع بینانه باشد.

وی افزود: محور جلسات تنظیم بازار، بحث و تصمیم گیری درباره اقلام ضروری به دلیل سهم بیشتر آنها در سبد معیشتی و مصرف خانوارها است.

استاندار آذربایجان شرقی اضافه کرد: با توجه به اهمیت گوشت قرمز، مرغ و نان در نزد مردم، دولت برای تامین و تنظیم قیمت این اقلام برنامه ریزی و سرمایه گذاری دایمی دارد.

سرمست با اشاره به این که ارزیابی از میزان موفقیت عملکرد مدیران متفاوت است، یادآوری کرد: به عنوان مثال به طور سنتی در ارزیابی عملکرد فرمانداران، موضوع آرد و نان و کنترل و نظارت محسوس آن بسیار مهم است، در حالی که امروزه ارائه خدمات فرهنگی به عموم شهروندان یا طراحی و چیدمان مبلمان شهری برای افراد معلول و سالمندان در ارزیابی فرمانداران و شهرداران جدی گرفته نمی شود.

وی ادامه داد: سهم چشمگیر نان در شکایات مردمی از طریق سامانه 124 توسط شهروندان، نشان می دهد که این مسئله باید توسط سازمان های متولی جدی گرفته شود.

استاندار آذربایجان شرقی اضافه کرد: سازمان های صمت و جهاد کشاورزی با همکاری نهادهای مسئول ذی ربط دیگر با نگرش هدفمند، توأم با تحلیل بازار و آینده نگری و با لحاظ کردن هزینه خانوار در سایر هزینه ها و پیش بینی قیمت های آینده اقلام ضروری، گزارش سه یا شش ماهه در جلسات ستاد تنظیم بازار ارائه دهند.

سرمست افزود: گمرکات استان در راستای حمایت و همراهی ستاد تنظیم بازار نسبت به تسریع در ترخیص کالاهای اساسی اهتمام کند.

وی بیان کرد: همچنین سامانه ستکا به صورت پایلوت تا آخر سال جهت تنظیم بازار به صورت آزمایشی در استان راه اندازی شود.

استاندار آذربایجان شرقی، گفت: در راستای ماموریت های ستاد تنظیم بازار برخی تکالیف به سازمان ها و ادارات محول می شود که باید به صورت جدی انجام دهند.

سرمست با اشاره به قیمت بالای گوشت گفت: جهاد کشاورزی می تواند با کمک به بهبود الگوی مصرف خانوارها در مصرف گوشت و با ترویج فرهنگ استفاده از گوشت آبزیان علاوه بر کاهش هزینه سبد خانوارها به ارتقای سلامتی آنان نیز کمک کند.

انتهای پیام/

نظرات

captcha