خبرگزاری تسنیم از اراک، مهدی زندیه وکیلی عصر امروز در نشست شورای گفت وگوی دولت و بخش خصوصی، اظهار داشت: یکی از مهمترین مسائل در جلسات مدیریت زمان است و باید این مهم مدیریت شود، لازم است متناسب با موضوع جلسات مدیران دعوت شوند و انتظار می رود جلسات به شکلی برگزار شود تا نظم جلسات بر هم نریزد، پیش از جلسات رسمی باید جلسات کارشناسی برگزار و تصمیم سازی شود و بعد در شورای گفت وگوی مسائل بیان شود و عمدتا خروجی این جلسات باید پیشنهاداتی برای حل مسائل باشد.وی افزود: مشکلات باید در سازو کارهای استان حل شود، اگر دستگاهی وظیفه خود را به درستی انجام ندهد بررسی خواهیم کرد، خروجی این جلسه باید به گونه ای باشد که ساختارها اصلاح شود و منجر به تسهیل قانون شود.
استاندار مرکزی در ارتباط با انتقاد فعالان بخش خصوصی نسبت به عملکرد حسابرس ها بیان کرد: حسابرسی به دفاتر مالی باید انجام شود اما انتقاد نسبت به عملکرد آنها نیز باید در جلسه ای که آنها حضور دارند بررسی شود، بنابراین شرکت های حسابرسی و مدیران مربوطه باید در جلسات دعوت شوند و انتظار داریم حسابرس ها در دسترس باشند و در جلسات آینده در جلسات حضور داشته باشند.
زندیه وکیلی عنوان کرد: تامین اجتماعی یک اداره دولتی نیست بلکه صندوقی مربوط به مردم ایران است که در شرایط کنونی کف گیر آن به ته دیگ خورده است، مسائل مختلفی در تامین اجتماعی دنبال می شود که یکی از آن رسیدگی به حقوق و دستمزد است، بنابراین افرادی که باید حسابرسی انجام دهند باید وظایف خود را مطابق قانون انجام دهند.
وی ادامه داد: مدیران دولتی برای حل مشکلات بخش خصوصی در این جلسات حاضر شدند، موارد و مشکلاتی که مبتلا به قشر زیادی است به شخصه دنبال می کنم اما مشکلاتی که در این جلسه عنوان شد نشان داد در حسابرسی مشکل داریم و نیازمند کار کارشناسی است، بنابراین باید در جلسات دعوت شوند.
استاندار مرکزی بیان کرد: براساس آمار و ارزیابی اتاق بازرگانی ایران استان مرکزی رتبه یک بهبود محیط کسب و کار را کسب کرده است که این مهم نشان می دهد این سازمان عملکرد خوبی داشته است، سازمان تامین اجتماعی و صندوق های بیمه تامین اجتماعی بحران های زیادی دارن، صندوق های تامین اجتماعی باید صندوق های متعددی داشته باشند تا رقابت کنند اما تامین اجتماعی اجازه نمی دهد سایر صندوق ها بیمه ای باشند .
حسن میرزاخانی، معاون امور اقتصادی استاندار مرکزی در این نشست اظهار داشت: نحوه عملکرد موسسات حسابرسی در این جلسه مورد انتقاد فعالان اقتصادی است در حالی که موسسات حسابرسی در چهارچوب مقررات حاکم برسازمان ، حسابرسی می کند، اما اگر در مواردی ضایع شده باشد به طور حتم در دیوان عدالت اداری بررسی می شود.
ثبت 850 شکایت کارگری در 9 ماهه امسال
علیرضاحسینی، مدیرکل تامین اجتماعی استاد مرکزی در این نشست اظهار داشت: تمام تلاش تامین اجتماعی تعامل با شرکای اجتماعی است و تاکنون 99 درصد مصوبات ستاد تسهیل اجرایی شده است.
وی افزود: تامین اجتماعی یک سازمان درآمد هزینه است به طوری که امسال 12 هزار میلیارد تومان درآمد و 13 هزار میلیارد تومان هزینه داشته است که هزار میلیارد تومان کسری وجود داشته است و تمام تلاش ما این بوده بار این کسری بر دوش کارفرما نباشد.
مدیر کل تأمین اجتماعی استان مرکزی با بیان اینکه یکی از اقدامات بزرگی که در دستور کار قرار دارد این است که حسابرسی دفاتر به صورت هوشمند انجام شود، گفت: 9 ماهه امسال 850 مورد شکایت کارگری وجود داشته مبنی بر این که حق بیمه کارگری آنها واریز نشده است که باید مورد بازرسی قرار گیرد.
در دولت وفاق ملی مشکلات اقتصادی باید در صدر مسائل قرار گیرد
ناصر بیکی، رئیس اتاق بازرگانی، صنایع و معادن کشاورزی اراک در این نشست، گفت: رسالت اصلی اتاق بازرگانی ترویج و توسعه فعالیت های اقتصادی است و در دولت وفاق ملی باید مشکلات اقتصادی در صدر مسائل قرار گیرد و باید رفع تحریم ها را به صورت جدی پیگیری کنیم.
وی افزود: در جغرافیای برون مرزی تمام توجه ما باید بر حوزه اقتصادی و سرمایه گذاری متمرکز شود تا قراردادهای تجاری و اقتصادی مختل و ابتر باقی نماند، همچنین برای توسعه کسب و کار لازم است پولشویی و مبارزه با مافیای اقتصادی مورد اهتمام قرار گیرد.
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع و معادن کشاورزی اراک بیان کرد: اگر اف ای تی اف پذیرفته شود گام بلندی برای رفع تحریم های اقتصادی برداشته می شود و تحریم ها رفع نخواهد شد مگر اینکه موانع پیش رو اف ای تی اف برطرف شود.
انتهای پیام/711/
{{name}}
{{content}}