اورونوف نیم فصل از پرسپولیس جدا می شود؟
هافبک تهاجمی ملی پوش ازبکستانی تیم پرسپولیس همچنان از یک تیم قطری پیشنهاد دارد و ظاهرا می خواهد از این تیم جدا شود.
مدیرکل اسبق خاورمیانه در وزارت خارجه ایران با بیان اینکه در بحث مباحث بین المللی می توانیم از طریق وفاق ملی به اهداف خود برسیم، گفت: در کشورهایی که در موضوع سیاست خارجی؛ منافع ملی، امنیت ملی، سیاست منطقه ای و ارتباط با دیگر کشورها وفاق وجود نداشته باشد، معمولا مشکلات زیادی به وجود می آید.
«قاسم محبعلی» مدیرکل اسبق خاورمیانه در وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران با اشاره به اینکه یکی از شعارهای کلیدی دولت، بحث وفاق ملی است و در بحث مباحث بین المللی می توانیم از طریق وفاق ملی به اهداف برسیم، به ایسنا گفت: سیاست خارجی هر کشوری برای اینکه به اهدافش با هزینه کمتر و به موفقیت برسد، باید اجماع یا وفاق ملی شکل بگیرد و همه بازیگران داخلی و همه کنشگران سیاسی و اقتصادی و اجتماعی در یک چارچوب کلی برای ارتباط با دنیای خارج هم نظر باشند. معمولا کشورهای این گونه، موفق عمل می کنند.
او ادامه داد: در کشورهایی که در موضوع سیاست خارجی؛ منافع ملی، امنیت ملی و سیاست منطقه ای، ارتباط با دیگر کشورها وفاق وجود نداشته باشد معمولا مشکلات زیادی به وجود می آید. طبیعتا دیپلمات ها و کسانی که در وزارت خارجه هستند، توفیق سیاسی زیادی پیدا نمی کنند، چراکه کشورهای خارجی می بینند بازیگران مختلف حرف های گوناگون و متضاد در مورد سیاست خارجی حتی یک کشور مطرح می کنند. مثلا کسی طرفدار مناسبات با اروپاست و دیگری مناسبات با اروپا را رد می کند یا فقط به جناحی از دنیا مثل رانت با شرق تاکید دارند. این باعث می شود انشقاق به وجود بیاید و کشورهای خارجی به گفته ها و توافقاتی که می شود، اعتماد نکنند.
محبعلی تصریح کرد: در کشورهایی که دموکراتیک هستند و دولت ها نقش تعیین کننده در سیاست خارجی دارند، به رغم اینکه در داخل رقابت داشته باشند، حول مفاهیم سیاست خارجی و امنیت و منافع ملی توافق دارند و از چارچوب های تعریف شده حمایت می کنند. عموما در کشورهای توسعه یافته و دموکراتیک این گونه است اما برعکس، در کشورهای غیرتوسعه یافته و یا حکومت های غیردموکراتیک در مورد نوع رابطه با کشورهای دیگر و دنیای خارج مناقشه است.
سفیر پیشین ایران در مالزی و یونان در پایان خاطرنشان کرد: مهم ترین نیاز کشور ایران در حال حاضر توسعه اقتصادی و از رشد بازماندگی است که نیازمند روابط همه جانبه با کشورهایی است که می توانند در این امر برای رفع نیاز کشور ایران کمک کنند تا تحریم ها برداشته شود، روابط اقتصادی و تجاری با دنیا عادی شود و تهدیدهای امنیتی و نظامی علیه ایران کاهش یابد که در نتیجه وضعیت داخلی کشور بهبود می یابد. هیچ کشوری در دنیا بدون وجود مناسبات خارجی آرام و سازنده توسعه پیدا نمی کند.
انتهای پیام
{{name}}
{{content}}