اورونوف نیم فصل از پرسپولیس جدا می شود؟
هافبک تهاجمی ملی پوش ازبکستانی تیم پرسپولیس همچنان از یک تیم قطری پیشنهاد دارد و ظاهرا می خواهد از این تیم جدا شود.
به گزارش ایرنا، ابراهیم باغبانی روز سه شنبه در نشست شورای راهبری سامانه سخا در استان اصفهان افزود: در این راستا اطلاعات خانوارها در اختیار خیریه ها و دستگاه های موردنظر قرار می گیرد اما این اطلاعات بصورت کاملاً محرمانه در سامانه باقی می ماند و تمام ملاحظات امنیتی برای آن در نظر گرفته می شود.
به گزارش ایرنا، ابراهیم باغبانی روز سه شنبه در نشست شورای راهبری سامانه سخا در استان اصفهان افزود: در این راستا اطلاعات خانوارها در اختیار خیریه ها و دستگاه های موردنظر قرار می گیرد اما این اطلاعات بصورت کاملاً محرمانه در سامانه باقی می ماند و تمام ملاحظات امنیتی برای آن در نظر گرفته می شود.
وی تصریح کرد: در این سامانه، هر سازمان فقط اطلاعات مورد نیاز خود را در اختیار دارد و سامانه فقط به استعلامات در باره اینکه فرد نیازمند از چه مراکزی خدمات دریافت کرده است، پاسخ می دهد و اطلاعات هیچ دستگاهی در اختیار سایر دستگاه ها یا خیران قرار نمی گیرد.
رئیس مرکز پایش فقر کمیته امداد با بیان اینکه تاکنون 570 مرکز نیکوکاری کمیته امداد کشور در این سامانه ثبت نام کرده اند، افزود: این سامانه تسهیلگر است و می تواند پلتفرمی برای خیریه ها باشد ضمن اینکه تمدید مجوز کلیه خیریه ها منوط به ثبت نام در این سامانه است.
وی نظرسنجی از مددجویان و دریافت میزان رضایتمندی آنها در سامانه را از دیگر ویژگی های آن برشمرد و گفت: رسیدگی به یکصد نوع نیاز مددجویان در قالب هفت سبد از خدمات ورزشی گرفته تا خدمات مشاوره ای، فرهنگی، تفریحی و آموزشی از دیگر محاسن این سامانه است که بر اساس اولویت بندی مددجویان، خدمات لازم به آنها تعلق خواهد گرفت.
باغبانی گفت: برای بررسی اثربخشی امور خیرخواهانه، مجموعه ای از نخبگان اقتصادی و مدیران اجرایی کشور به مطالعه روش مبارزه با فقر در 15 کشور اروپایی و آسیایی پرداختند.
وی ادامه داد: بر اساس آسیب شناسی انجام شده ناظر بر سه رکن شناسایی، ارائه خدمت و گروه های جهادی و خیریه ها، برنامه ریزی مناسبی انجام شد و در نهایت با پایش بانک های اطلاعاتی به این جمع بندی رسیدیم که تمام کسانی که تحت پوشش دستگاه های حمایتی و جزو سه دهک پایین درآمدی جامعه هستند را هم وزن مددجویان کمیته امداد تلقی کنیم.
باغبانی گفت: طبق بررسی صورت گرفته، حدود 90 درصد مددجویان کمیته امداد در سه دهک پایین درآمدی جامعه قرار دارند؛ ضمن آنکه توان اقتصادی نیازمندان تحت پوشش این نهاد با توان اقتصادی 96.5 درصد از فقرای غیرکمیته امدادی برابر است.
وی خاطرنشان کرد: با جمع آوری داده ها در یک هزار و 80 نقطه کشور، سامانه سخا راه اندازی شد تا هر دستگاه بتواند از امکانات آن برای تامین حداقل هزینه زندگی مددجویان خود استفاده کند.
رئیس مرکز پایش فقر کمیته امداد بیان داشت: در این سامانه تعداد اعضای خانوار، سن و جنسیت اعضای خانوار، محل زندگی و حداقل هزینه موردنیاز برای گذران زندگی هر خانوار مشخص می شود و در اختیار خیریه ها قرار می گیرد تا متناسب با نیاز و رتبه بندی خانوار، به آنها خدمات ارائه شود.
وی یادآور شد: درحال حاضر این سامانه در استان البرز با ثبت اطلاعات 50 هزار خانوار، آغاز به کار کرده است.
باغبانی اضافه کرد,: در این سامانه مشخص خواهد شد که مددجو تاکنون از چه خیریه هایی، چه نوع خدماتی دریافت کرده است و نیکوکاران می توانند به خیریه های موردنظر خود کمک کنند.
خدمت رسانی خیریه ها باید شفاف و به دور از فساد باشد
معاون سیاسی و اجتماعی استاندار اصفهان نیز در این جلسه گفت: امور خیر مانند بسیاری دیگر از پدیده ها ممکن است دچار آفت شود اما همانطور که باید حس خیرخواهی را تقویت کرد باید جلوی آفت ها و آسیب ها را گرفت تا امور نیکوکاری دچار خلل نشود.
ایوب درویشی اضافه کرد: بر همین اساس بعنوان دستگاه حاکمیت باید زمینه هرگونه سوء استفاده یا آسیب را از بین برد.
وی بر لزوم جلوگیری از اقدامات موازی و تکراری تاکید کرد و گفت: به نظر می رسد با وجود سامانه سخا بتوان از انجام اقدامات موازی جلوگیری کرد.
معاون سیاسی و اجتماعی استانداری اصفهان با تاکید بر ضرورت ریشه کن کردن فقر در جامعه افزود: با منابعی که در اختیار داریم نباید خانواده ای در تامین بدیهیات و نیازهای اولیه خود با مشکل مواجه باشد.
درویشی با تاکید بر ضرورت حفظ حرمت، شأن، منزلت و اعتماد به نفس مددجویان و خانواده های آنها بیان کرد: فقر فقط در معیشت نیست و بخشی از خانواده ها نیازمند خدمات مشاوره و آموزش هستند که باید در سامانه سخا به آن توجه کرد.
به گزارش ایرنا، سامانه سخا در سال 96 برای نخستین بار در استان البرز برای ساماندهی امور خیریه ها تشکیل شد.
{{name}}
{{content}}