مدیران سهم خراسان جنوبی از اعتبارات ملی را افزایش دهند

استاندار خراسان جنوبی گفت: مدیران دستگاه های اجرایی مکلفند که سهم استان را از اعتبارات ملی با پیگیری های خود افزایش دهند.

خبرگزاری تسنیم از بیرجند، سیدمحمدرضا هاشمی امروز در شورای برنامه ریزی و توسعه استان خراسان جنوبی با اشاره به دیدارهای روز گذشته خود در تهران برای پیگیری اختصاص اعتبار برای پروژه های راه آهن، انتقال آب و ... گفت: با توجه به تاکید مقام معظم رهبری بر امیدآفرینی در جامعه، باید با مشورت فرمانداران و هماهنگی با نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی، طرح های اولویت دار در حوزه های مختلف در هر یک از شهرستان ها مشخص شود.

وی خاطرنشان کرد: مدیران دستگاه های اجرایی نباید تنها منتظر سهم 15 درصد اعتبارات تملک دارایی استانی باشند، بلکه مکلفند که پیگیری های لازم از طریق وزارتخانه های مربوط را برای افزایش سهم استان از اعتبارات ملی انجام دهند و در این زمینه از طرفیت نمایندگان هم باید استفاده شود.

استاندار خراسان جنوبی با اشاره به اعتبارات مربوط به تبصره (6) ماده (12) قانون اصلاح معادن جز (62) افزود: در این راستا از آنجای که تعداد پروژه های نیمه تمام استان زیاد است باید با در نظر گرفتن جامعه هدف و کسب رضایت مردم، تعدادی از آنها برای تخصیص اعتبار  در این زمینه در اولویت قرار گیرند.

اختصاص 6 میلیارد و 500 میلیون تومان برای ایجاد زیرساخت در روستاها

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان نیز بیان کرد: پروژه های چهارجانبه بین استانداری سازمان مدیریت و برنامه ریزی، فرمانداری ها و دستگاه  به صورت کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت مورد  نظر است که بعد از انتصاب استاندار در دولت چهاردهم بر اساس تاکید ایشان برای هر یک از شهرستان های استان مشخص شد تا در تزریق اولین اعتبارات به استان  در اولویت تخصیص قرار گیرند.

به گفته وی از محل اعتبارات موضوع تبصره (6) ماده (12) قانون اصلاح معادن موضوع جز(62) ردیف 530000، 6 و نیم میلیارد تومان به استان اختصاص یافته که نسبت به گذشته افزایش یافته و باید برای ایجاد زیرساخت ها در حوزه هایی هزینه شوند که از فعالیت های معدنی متضرر می شوند.

حمید جهانشاهی گفت: از استان خواسته شده که طرح های پیشران محرک اقتصادی را به تهران معرفی کنیم که در این راستا باید پروژه های مورد نظر غیر دولتی باشند که در حدود 250 میلیارد تومان اعتبار کشوری برای این منظور پیش بینی شده و پیشرفت این پروژه ها باید حداقل 70 درصد باشد تا از این ظرفیت برای تکمیل پروژه های سرمایه گذاری بخش خصوصی استفاده شود.

وی با بیان اینکه دولت علاوه بر توسعه متوازن، دنبال توسعه نقطه ای هم است، افزود: دستگاه های مورد نظر تا 24 ساعت آینده باید طرح های مورد نظر خود را برای ما ارسال کنند.

احمد آریافر مدیرکل صنعت، معدن و تجارت خرسان جنوبی نیز گفت: 15 درصد اعتبارات مورد نظر بر اساس قوانین موجود باید برای ایجاد زیرساخت های مورد نیاز در روستاها هزینه شود که از نظر ایجاد زیر ساخت ها با مشکل مواجه هستند.

شایان ذکر است که در نهمین جلسه شورای برنامه ریزی و توسه استان 5 مورد در زمینه پروژه های اولویت دار استان، چگونگی هزینه کرد  اعتبارات مربوط به موضوع تبصره (6) ماده (12) قانون اصلاح معادن موضوع جز (62)، مصوبات کارگروه امور زیر بنایی، توسعه روستایی، عشایری، شهری و آمایش سرزمین و محیط زیست، مصوبات کارگروه امور اقتصادی، اشتغال و سرمایه گذاری و کلیات پروژه های پیشران غیر دولتی استان برای ارائه به شورای اقتصاد مطرح و مصوب شد.

انتهای پیام/ 251/

نظرات

captcha