برگزاری جلسه آموزش قرآن قراقانی ها + عکس

جلسه آموزش قرآن اصغر خانوردیلو، قاری و مدرس قرآن کریم شامگاه شانزدهم دی ماه در منطقه منیریه تهران برگزار شد.

به گزارش ایکنا، جلسه هفتگی آموزش قرآن اصغر خانوردیلو، قاری و مدرس قرآن کریم روز گذشته 16 دی ماه با حضور قاریان ممتاز منطقه قراقان در محله منیریه برگزار شد.

در بخشی از این جلسه قرآن محمد صادقی، رشید دمیرچی و علی دمیرچی از اعضای قدیمی و با سابقه جلسه به تلاوت آیاتی از کلام الله مجید پرداختند. در ادامه داوود عبدالمحمدی، از شاعران آئینی منطقه قراقان به قرائت اشعاری در مدح و رثای امام هادی (ع) پرداخت و پس از آن مهدی یارلو، از ذاکرین اهل بیت عصمت و طهارت (ع) برای دقایقی به ذکر مصیبت اهل بیت (ع) پرداخت.

در بخش دیگری از این جلسه اصغر خانوردیلو، به بیان نکاتی در مورد توکل و ارتباط آن با سعی و تلاش انسان پرداخت. وی در ابتدای صحبت های خود گفت: توکل و اعتماد بر خدای متعال، یکی از مکارم اخلاق و مظاهر ایمان و از ارکان آن به شمار می رود و قرآن کریم آن را یکی از ویژگی های افراد با ایمان معرفی کرده است.

وی افزود: در رابطه با این بحث ممکن است سؤال شود، وقتی خلقت و تدبیر نظام عالم و همه کار ها به دست خداست و او مسبّب الاسباب است و ما موظف به توکل و اعتماد بر او هستیم، دیگر جایی برای تلاش و کوشش و برنامه ریزی نیست؛ زیرا با توکل بر خداوند حکیم و توانا، آنچه به خیر و صلاح انسان هاست به آن ها می رسد؛ در حالی که پیمودن مسیر توسعه، تنها با برنامه ریزی صحیح و منطقی همراه با تلاش جدی و نظم و انضباط امکان پذیر است.

این مدرس قرآن کریم در بخش دیگری از صحبت های خود با اشاره به آیه «وَمَنْ یَعْمَلْ مِثْقَالَ ذَرَّةٍ شَرًّا یَرَهُ» (و هر کس به سنگینی یک ذره ناچیز عمل شری کرده باشد، آن را می بیند)، بیان کرد: خداوند متعال می فرماید مردم در روز قیامت از موقف حساب به سوی منزل های ابدی خود که بهشت یا دوزخ است، بازگردانده می شوند، در حالی که متفرق و متفاوت هستند و اهل سعادت از اهل شقاوت ممتاز می باشند، تا اعمال خود را ببینند و جزا داده شوند، آن هم نه از دور، بلکه آن ها را داخل در جزا می کنند و یا خود اعمالشان را بنا بر تجسم اعمال به ایشان نشان می دهند.

وی در پایان افزود: برخی مفسران صدور مردم را به معنای بیرون شدن از قبر و تفرق آن ها را به متمایز بودن از نظر سیما تفسیر کرده اند. خدای متعال در ادامه می فرماید هر کسی که به اندازه سنگینی دانه ریز غبار که در شعاع آفتاب دیده می شود و یا به سنگینی مورچه ریزی، عمل خیر یا شر انجام داده باشد، آن را می بیند، یعنی هیچ عمل کوچک یا بزرگ و یا خیر و شری از این ارائه اعمال استثناء نمی شود. در اینجا توهمی درباره حبط اعمال یا تکفیر آن پیش می آید. فردی که عمل او حبط و باطل شده باشد، حکم او مانند فردی است که اصولاً عمل خیری انجام نداده تا بخواهد آن را مشاهده کند، به همین صورت توبه کنندگانی که گناهانشان تکفیر شده، حکمشان حکم فردی است که گناهی ندارد و شری مرتکب نشده تا بخواهد در قیامت آن را ببیند.

بر اساس این گزارش در پایان این جلسه صمیمی قرعه کشی بین حاضران به عمل آمد و به 6 نفر هدایای نفیسی اهدا شد.

$("#owl-demo55963").owlCarousel({ /* autoPlay : 3000, stopOnHover : true, navigation:true, paginationSpeed : 1000, goToFirstSpeed : 2000, singleItem : true, autoHeight : true, transitionStyle:"fade" */ rtl:true, autoplay : true, autoplayHoverPause : true, loop:true, margin:10, items : 1, responsive:{ 0:{ items:1 }, 600:{ items:1 }, 1000:{ items:1 } } , nav: true, dots:false, controlsClass : "my_controls3", navContainerClass : 'my_nav_container3', navText : ["", ""], }); انتهای پیام

نظرات

captcha