اورونوف نیم فصل از پرسپولیس جدا می شود؟
هافبک تهاجمی ملی پوش ازبکستانی تیم پرسپولیس همچنان از یک تیم قطری پیشنهاد دارد و ظاهرا می خواهد از این تیم جدا شود.
معاون سیاسی وزیر کشور با اشاره به لزوم ادامه جلسات با احزاب مختلف کشور گفت: با توجه به تجارب گذشته حتما اداره کشور به سمت تقویت حضور احزاب تمایل پیدا خواهد کرد.
به گزارش ایسنا، علی زینی وند پس از نشست با احزاب مستقل در مصاحبه با خبرنگاران با اشاره به جلساتی که با سه فراکسیون از احزاب کشور به صورت جداگانه برگزار شد، گفت: در این جلسات نمایندگان احزاب نظرات خود را در حوزه های مختلف ابراز کردند؛ حوزه اول مربوط به مسائل جاری کشور و انعکاس دغدغه های مردم بود که نکات کاربردی و مفیدی برای استفاده در دولت و برنامه های آن ارائه دادند که حتما به وزارتخانه های مختلف و نهاد ریاست جمهوری ارسال و از آنها استفاده خواهد شد.
وی افزود: مسائل صنفی و حزبی از جمله قوانین احزاب، قانون تجمعات و جرم سیاسی از دیگر مسائلی بود که در این جلسه مطرح شد؛ اعتقاد ما در وزارت کشور بر این است که احزاب قانونی حلقه امین و قابل اعتماد بین حاکمیت و مردم هستند و می توانند باعث افزایش سرمایه اجتماعی کشور شوند و مطالبات مردم را از دوردست ترین نقاط کشور به سطح یک حاکمیت منتقل کنند.
معاون سیاسی کشور با اشاره به فعالیت حدود 147 حزب قانونی و رسمی در کشور گفت: در نشست های این سه روز تقریبا همه احزاب کشور شرکت کردند که این می تواند به افزایش امید و همبستگی منجر شود؛ این اتحاد، صدای اقتدار جمهوری اسلامی را در صحنه بین المللی به نمایش خواهد گذاشت.
زینی وند با اشاره به لزوم تقویت نقش احزاب در انتخابات گفت: به استانداران ابلاغ خواهد شد که به تقویت احزاب قانونی بپردازند؛ همچنین کمیته هایی حتی به شکل دائم در قالب خانه احزاب شکل خواهد گرفت تا به صورت دائم در زمینه های مختلف با احزاب که ظرفیت های بسیار بالایی دارند، در ارتباط باشند.
معاون سیاسی وزیر کشور با اشاره به جایگاه و اهمیت احزاب بین مسئولین کشور اظهار کرد: قانون اساسی زمینه را به طور کامل برای فعالیت احزاب فراهم کرده است؛ حتی در سیاست های کلی انتخابات که مقام معظم رهبری ابلاغ فرمودند به نقش احزاب اشاره شده است. بنابراین زمینه قانونی به شکل کامل فراهم است، اما نیازمند موارد دیگری از جمله تقویت فرهنگ حزبی است.
وی در ادامه افزود: جمهوری اسلامی از همان ابتدا به موضوع احزاب توجه داشته است اما تنها با توصیه، بخشنامه و حتی قانون غیر موثر نقش احزاب تقویت نمی شود. البته ما باید قوانین احزاب و انتخابات را به گونه ای بازبینی کنیم که نقش موثر احزاب در اداره کشور دیده شود؛ این امر ممکن است به عنوان مثال با انتخابات تناسبی یا انتخابات بر اساس لیست حزبی میسر شود.
معاون سیاسی وزارت کشور ضمن اشاره به عزم دولت برای افزایش نقش احزاب به لحاظ قانونی در اداره امور کشور گفت: فعالیت در احزاب نباید هزینه زا باشد؛ حزب دارای مجوز، مادامی که در چارچوب قانون حرکت می کند نباید هزینه ای پرداخت کند.
زینی وند درباره مفاهیم سه گانه اصلاح طلب، اصول گرا و مستقل گفت: برای ما به عنوان دولت و وزارت کشور گرایش احزاب موضوعیتی ندارد و این عناوین بر اساس اظهار خود احزاب به آنها اطلاق شده است. وزارت کشور بین حزب حامی رییس جمهور و حزبی که تمام قد در برابر ایشان است، تفاوتی قائل نیست. این تقسیم بندی نیز بر اساس خوداظهاری احزاب صورت گرفته است و وزارت کشور نقشی در آن نداشته است؛ از نظر ما همه افرادی که در این حوزه فعالیت می کنند افراد آبرومند، بزرگ و قابل تکریم هستند.
انتهای پیام
{{name}}
{{content}}