مدیرکل شیلات استان اردبیل:

جشنواره طبخ آبزیان و غذاهای دریایی در مشگین شهر برگزار می شود

ایسنا/اردبیل مدیرکل شیلات استان اردبیل از برگزاری اولین جشنواره طبخ آبزیان و غذاهای دریایی همزمان با ولادت امام علی(ع) در شهرستان مشگین شهر خبر داد.

محمد اله بخش 17 دی در جلسه برنامه ریزی به منظور برگزاری اولین جشنواره طبخ آبزیان و غذاهای دریایی که با حضور فرماندار شهرستان و سایر مسئولین استانی و شهرستانی برگزار شد، اظهار کرد: با توجه به برنامه ریزی های انجام گرفته اولین جشنواره طبخ آبزیان و غذاهای دریایی با مشارکت فرمانداری، میراث فرهنگی و سایر دستگاه های اجرایی، روز سه شنبه 25 دی ماه همزمان با ولادت امام علی (ع) و روز پدر، در مجموعه تفریحی و گردشگری پل معلق این شهرستان برگزار خواهد شد.

مدیر کل شیلات استان اردبیل افزود: توسعه صنعت شیلات و آبزی پروری به اصلاح سبک زندگی مردم و ایجاد اشتغال در منطقه کمک می کند که در این راستا جشنواره طبخ آبزیان و غذاهای دریایی در این شهرستان برگزار می شود.

اله بخش تصریح کرد: با توجه به نقش ماهی وسایر آبزیان در سلامت غذایی خانواده ها و در راستای افزایش سرانه مصرف ماهی در سبد غذایی خانواده ها، اهمیت برگزاری چنین جشنواره هایی ضروری است.

وی تأکید کرد: این جشنواره فرصت خوبی برای معرفی ظرفیت های شهرستان مشگین شهر در حوزه شیلات به عنوان قطب تولید ماهیان سردآبی و همچنین فرهنگ سازی مصرف آبزیان در جامعه می باشد.

اله بخش از تداوم برگزاری این جشنواره ها در سایر شهرستانها خبر داد و گفت: جشنواره صید با قلاب و همچنین طبخ آبزیان، طی ماه های آتی در دیگر شهرستان ها نیز برگزار خواهد شد.

مدیرکل شیلات استان اظهار کرد: تحویل غذاهای طبخ شده از ساعت 9 الی 11 صبح روز سه شنبه انجام گرفته و نهایتا بعد از داوری غذاها، به نفرات برتر جوایز ارزنده ای اهدا خواهد شد. در حاشیه این مراسم مسابقات طناب کشی، دارت و نقاشی کودکان نیز اجرا خواهد شد.

انتهای پیام

نظرات

captcha