نمازی: هدف از وفاق ملی، به حداقل رساندن دعواهای سیاسی است

عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی گفت: رئیس جمهور دنبال به حداقل رساندن اختلاف هاست تا همدلی و همکاری جای دعواهای سیاسی را بگیرد.

علی محمد نمازی در گفت وگو با ایسنا درباره اهمیت وفاق ملی برای تحقق توسعه و عدالت در کشور، اظهار کرد: ماموریت یک حکومت دستیابی به توسعه و پیشرفت، رفاه، آسایش و تحقق معنویت مردم است و این ماموریت ها در سایه داشتن سیاست های درست، برنامه های به هنگام، امنیت فراگیر و ثبات بدست می آید. با این حال وحدت، هماهنگی، همدلی و وفاق می تواند تحقق اهداف حکومت را سرعت ببخشد، هزینه ها را کاهش و بازدهی و بهره وری را افزایش دهد.

وی ادامه داد: منظور رئیس جمهور از وفاق ملی، با هم بودن، همراه بودن، تفرقه نداشتن و هم جهت شدن نیروها برای حل مشکلات کشور، تحقق مطالبات عمومی از جمله عدالت و پیشرفت کشور است. برای رسیدن به وحدت و داشتن وفاق باید در اجرای سیاست های نظام هماهنگی وجود داشته باشد. سیاست های کلی نظام توسط رهبری ابلاغ می شود و تحقق این سیاست ها به یک وفاق نیاز دارد تا تبدیل به برنامه شده و اهداف مشخصی ترسیم شود.

این فعال سیاسی خاطرنشان کرد: نظر رئیس جمهور این است که جریان های سیاسی کشور تفرقه نداشته باشند و حول سیاست های نظام با هم همکاری کنند. البته اختلاف سلیقه اشکالی ندارد اما اختلاف در اجرای سیاست ها و برنامه های کلی نظام به نفع کشور نیست. رئیس جمهور دنبال به حداقل رساندن این اختلاف و دعواهاست تا همدلی و همکاری جای دعواهای سیاسی را بگیرد. با این حال وفاق ملی  بیشتر خود را در انتصاب ها نشان داد و اصولگرایان هم که رقیب رئیس جمهور بودند، سمت های زیادی گرفتند ولی حالا زمان تحقق وعده های رئیس جمهور و حل مشکلات کشور و دستیابی به پیشرفت است ولی شاید وفاق آنطور که باید جواب ندهد.

نمازی ادامه داد: این که مدام رئیس جمهور از وفاق ملی می گوید شاید به این دلیل باشد که تحقق وفاق در اجرای برنامه های دولت سخت شده باشد. نماد عینی این سخت شدن، اعلام وصول استیضاح وزیر اقتصاد است. این استیضاح یعنی یک قوه عملکرد اقتصادی دولت را قبول ندارد در حالی که همه و حتی استیضاح کنندگان می دانند کنترل قیمت ارز فقط در اختیار دولت نیست بلکه عوامل مختلفی در  آن سهم داشته و به یک اراده و وفاق همگنی برای کنترل قیت آن نیاز است.

عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی با اشاره به این که «وفاق ملی دستاوردهایی در چند ماه گذشته در کشور داشته است»، بیان کرد: ابلاغ نشدن قانون عفاف و حجاب یک نمونه وفاق ملی بود. رئیس جمهور سایر قوا را قانع کرد که اجرای این قانون در حال حاضر به نفع کشور نبوده و موجب ایجاد نگرانی در کشور شده و تحقق برنامه های دولت را با مشکل مواجه می کند. مجلس هم قانع شد که به رویکرد وفاق ملی احترام گذاشته و با دولت همراهی کند.

انتهای پیام

نظرات

captcha