اورونوف نیم فصل از پرسپولیس جدا می شود؟
هافبک تهاجمی ملی پوش ازبکستانی تیم پرسپولیس همچنان از یک تیم قطری پیشنهاد دارد و ظاهرا می خواهد از این تیم جدا شود.
پس از انتصاب داوران بخش های گوناگون نهمین دوره جشنواره ملی «اسباب بازی» 220 محصول پس از غربالگری در فرآیند داوری قرار گرفتند.
به گزارش ایکنا، جشنواره ملی اسباب بازی به همت کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان هر سال با هدف حمایت از کالای ایرانی و کمک به رونق تولید و با همکاری طراحان، تولیدکنندگان و سرمایه گذاران حوزه اسباب بازی با همراهی شورای نظارت بر اسباب بازی و انجمن تولیدکنندگان اسباب بازی برگزار می شود.
تاکنون هشت دوره از این جشنواره برگزار شده و نهمین دوره آن در بخش های مختلف برگزار می شود. این بخش ها شامل نمایشگاه تخصصی دستاورد های صنعت اسباب بازی، برگزاری نشست ها، کارگاه ها و همایش های علمی، انتخاب برترین اسباب بازی های ایرانی و همچنین برپایی نمایشگاه تخصصی شرکت های ترویج بازی و اسباب بازی است.
نهمین دوره این جشنواره از 25 دی تا 10 بهمن 1403 با شعار «بازی، تمرین زندگی» در مرکز آفرینش های فرهنگی هنری کانون واقع در خیابان حجاب تهران برگزار می شود و علاقه مندان می توانند در این روز ها از ساعت 10 تا 20 شب از نمایشگاه نهمین جشنواره ملی اسباب بازی کانون بازدید کنند.
این دوره از جشنواره در امتداد تحقق شعار سال «جهش تولید با مشارکت مردم» با هدف حمایت از کالا های تولید داخل، کمک به برقراری ارتباطی هدفمند میان طراحان، تولیدکنندگان، سرمایه گذاران و سایر فعالان حوزه بازی و اسباب بازی و کمک به ساماندهی صنعت اسباب بازی و فراهم کردن زمینه طراحی و استقرار نظام نوآوری، برگزار خواهد شد.
تعداد آثار بارگذاری شده در سایت شورای نظارت بر اسباب بازی 570 محصول است که پس از غربالگری نخستین، 220 محصول برای داوری انتخاب شدند. هیئت داوران این جشنواره شامل عادل بزدوده، احسان منشی، امیرحسن سلام زاده، محسن رجبی، محمدحسین فرجو، مسعود حسنلو، لیلا بابایی، مهدیه کرمی، فاطمه سادات موسوی بصیرت، ساره کاظمی، عطاالله پورعباسی و حامد تأملی، این محصولات را مورد بررسی قرار داده اند.
این آثار در دو بخش «اسباب بازی ایرانی در بخش بهترین کیفیت تولید» و «اسباب بازی های شناختی» که از سوی داوران ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی ریاست جمهوری مورد بررسی قرار گرفته است
اسباب بازی های ایرانی در بخش برترین کیفیت تولید در شش بخش «اسباب بازی های فلزی، پلاستیکی، چوبی، کاغذی و مقوایی، پارچه ای و ایرانی اسلامی» و برترین اسباب بازی های سازنده ایرانی در پنج دسته «فکری، حسی و حرکتی، مهارتی و آموزشی، شبیه سازی دنیای واقعی، سازه ها و جورچین ها» از سوی داوران بررسی شده است.
برگزیدگان صنعت اسباب بازی ایران در نهمین دوره انتخاب اسباب بازی سال 1403 در آیین پایانی جشنواره معرفی و در بخش های مختلف قدردانی خواهند شد.
یادآور می شود؛ معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، انجمن تولیدکنندگان اسباب بازی ایران، شورای نظارت بر اسباب بازی، ستاد علوم شناختی، دانشگاه سوره و بخش های مختلف شهرداری تهران این جشنواره را همراهی می کنند.
انتهای پیام
{{name}}
{{content}}