اهواز از کمبود مراکز تفریحی و گردشگری رنج می برد

اهواز - فرماندار سابق اهواز به نبود مراکز تفریحی و گردشگری در اهواز اشاره و عنوان کرد: کمبود این موضوع بسیار دیده می شود و کل اهواز تنها یک جاده ساحلی دارد.

به گزارش خبرنگار مهر ، سید احمدرضا موالی زاده عصر امروز یکشنبه در نشست شورای اداری و آئین تکریم و معارفه فرماندار شهرستان اهواز که در اتاق بازرگانی اهواز برگزار شد، گفت: اهواز پایتخت دفاع مقدس است. شهر اهواز که خداوند توفیق خدمت به عنوان فرماندار به بنده را داده، معادل سه استان همجوار بوشهر، کهگیلویه و بویراحمد و یاسوج بوده و پنجمین کلان شهر کشور است اما امکاناتش کم است.

فرماندار سابق اهواز با بیان اینکه اولین موردی که در اهواز با آن مواجه شدیم نارضایتی مردم به دلیل پروژه طرح جامع فاضلاب اهواز بود، تصریح کرد: در این پروژه فرآیند معکوس ایجاد شده بود، همچنین نابسامانی هایی از گذشته انباشته شده بود.

وی گفت: طرح هر هفته «یک مسجد یک محله» را اجرا، مشکلات را احصا و برای رفع مشکلات تلاش صورت گرفت. سپس حلقه های میانی را ایجاد کردیم که در مجاورت اتاق فرماندار، با مدیران جلسه برگزار می کردند در حالی که پیش از این، افراد پشت در اتاق مدیران می ماندند.

فرماندار سابق اهواز با بیان اینکه با وجود همه کارهای انجام شده اما همچنان راهی طولانی در پیش داریم، افزود: میزهای تخصصی خدمت را در ادارات اجرایی کردیم که اینها علاوه بر میزهای خدمت مساجد و مصلی بود و این خود سبب کاهش نارضایتی ها شد.

موالی زاده علت نارضایتی مردم را عدم پاسخگویی مسئولین خواند و گفت: سر زدن به مناطق حاشیه شهر را در دستور کار خود قرار دادیم. پروژه فاضلاب نارضایتی بسیاری ایجاد کرد زیرا ابتر مانده و مردم آنگونه که باید نتیجه ندیده اند، آنها امید داشتند یک بار برای همیشه مساله حل شود بنابراین نیاز به عزم جدی برای استان است که باید از رئیس جمهور بخواهیم به این مساله کمک کند.

وی ادامه داد: در مدیریت شهری نیز به دلیل گستردگی نارضایتی هایی وجود دارد اما از شهردار تشکر می کنم. در خصوص ناوگان حمل و نقل عمومی به دلایل مختلف به مردم اجحاف شده است.

فرماندار سابق اهواز به نبود مراکز تفریحی و گردشگری در اهواز اشاره و عنوان کرد: کمبود این موضوع بسیار دیده می شود و کل اهواز تنها یک جاده ساحلی دارد در حالی که پتانسیل بزرگی به نام گردشگری آبی وجود دارد که در خصوص آن غفلت شده و راه اندازی آن یکی از آرزوهای بنده بوده است.

موالی زاده با بیان اینکه حدود 400 هزار نفر حاشیه نشین در اهواز وجود دارد، گفت: اگر این مساله حل نشود، موضوعات دیگر مثل امنیت، عمران و توسعه ایجاد نخواهد شد و حتی شاید تبعات دیگری نیز به وجود بیاید.

وی تجمعات کارگری را از دیگر مسائل اهواز خواند و افزود: امروز نیز شاهد این موضوع بودیم؛ گاهی در خصوص مواردی مثل هفت تپه و گروه ملی در تهران تصمیم گرفته می شود و تبعاتش گریبان ما را می گیرد.

فرماندار سابق اهواز اظهار کرد: شیوخ و خوانین ظرفیتی در خوزستان هستند که با استفاده از کمک آنها بسیاری از مسائل و معضلات اجتماعی حل شده است.

به گفته موالی زاده، مشکل گاز منطقه زعفرانیه پس از 12 سال و با ورود فرمانداری حل شده است.

وی با اعلام اینکه به کمک عوارض آلایندگی توانستیم روستاها را از حاشیه اهواز زیباتر کنیم، عنوان کرد: این اتفاقات به کمک سه بخشدار صورت گرفت و توانستیم مهاجرت معکوس را داشته باشیم. اکنون 90 درصد گازرسانی غیزانیه انجام شده و تنها چهار یا پنج روستا در این منطقه بدون آب هستند.

فرماندار سابق اهواز اضافه کرد: همچنین 90 درصد بخش اسماعیلیه آسفالت شده است. در بخش مرکزی نیز مهاجرت از روستاهای باوی به جسانیه بسیار شده است.

موالی زاده گفت: همچنین پس از انقلاب برای اولین بار، خودرو آتش نشانی برای روستاهای فاقد دهیاری خریداری شد که برخی ایراد می گرفتند چرا این کار صورت گرفته در حالی که همین ماشین سال گذشته جان خانواده ای را که خودروشان دچار حریق شده بود نجات داد.

وی با بیان اینکه پیش از سال 1401 تعداد نانوایی های اهواز 600 عدد بوده، گفت: اکنون این تعداد به 800 نانوایی رسیده است. همچنین برای اولین بار نمایشگاه نان در اهواز برگزار شد تا به برطرف کردن بی کیفیتی نان کمک شود.

فرماندار سابق اهواز به مشکلات شورای شهر اهواز در سال گذشته اشاره و اظهار کرد: موضوع اختلاف بین دو طیف بوده اما بنده را به جانبداری متهم کردند در حالی که بنده مصلحت شهر را می دیدم، برای حل مشکل تمام پیگیری های لازم را با ظرفیت شورای حل اختلاف انجام دادم.

موالی زاده ادامه داد: به لحاظ قانونی ما نمی توانیم فردی را سلب عضویت کنیم و تنها ابلاغ را می توان انجام داد، بسیاری هم بنده را به بلد نبودن قانون متهم کردند. البته زمانی که شهر را قفل دیدم بر اساس قانون درخواست تشکیل جلسه فوق العاده دادم که همان موقع تشکیل و بسیاری موارد برطرف شد.

وی با بیان اینکه افتخار می کنم در مدت زمان کوتاه چهار دوره انتخابات برگزار کرده ایم، تصریح کرد: این کار ماحصل تلاش 17 هزار نفر کادر اجرایی بوده که قدردان آنها هستم.

فرماندار سابق اهواز با بیان اینکه نگاه به فرمانداری به لحاظ شأن و رتبه باید بالا رود، اظهار کرد: مشکل این است که فرمانداری اهواز دیده نمی شود و گویی زیر پونز استانداری است به همین دلیل کارها تداخل پیدا می کند و آنگونه که باید انجام نمی شوند.

موالی زاده اضافه کرد: در مشهد، فرمانداری معاونت استانداری است چرا در اهواز اینگونه نباشد؟ به نظرم جا دارد این مساله از وزارت پیگیری شود. البته حدود اختیارات بین فرمانداری اهواز و معاونان استاندار نیز تعریف داشته باشند تا نتیجه بهتری گرفته شود.

نظرات

captcha