اورونوف نیم فصل از پرسپولیس جدا می شود؟
هافبک تهاجمی ملی پوش ازبکستانی تیم پرسپولیس همچنان از یک تیم قطری پیشنهاد دارد و ظاهرا می خواهد از این تیم جدا شود.
تمام مطالبی که در فضای مجازی در خصوص عدم مصرف شیر مطرح می شود، از نظر علمی غلط هستند و مصرف شیر از نظر علمی یک ضرورت ثابت شده برای سلامتی است.
«فَلْیَنْظُرِ الْإِنْسَانُ إِلَی طَعَامِهِ؛ پس انسان باید به خوراک خود بنگرد»(آیه 24 سوره عبس). در این آیه از قرآن کریم خداوند به صراحت و تأکید بیان می کند که انسان «باید» به خوراک خود بنگرد. اگر همین یک آیه در خصوص تغذیه اجرا می شد آیا با پدیده خطرناک چاقی و عواقب و بیماری های متعدد آن مواجه بودیم؟ آیا صنعت غذایی ما اینگونه بود که اکنون هست؟ آیا لزومی داشت هر روز مردم کشورمان به دنبال رژیم های غذایی تجویزی از سایر کشورها که تأثیرگذاری مثبت و منفی آنها از نظر علمی تأیید یا رد نشده است و یا مدام به دنبال حذف برخی مواد از غذای خود باشند؟
خبرگزاری ایکنا، با هدف عمل به وظایف ذاتی خود مبنی بر ارتقای سواد سلامت، سلسله درس گفتارهایی با هدف عمل به آیه «فَلْیَنْظُرِ الْإِنْسَانُ إِلَی طَعَامِهِ» تهیه کرده است که طی آن احمد اسماعیل زاده، متخصص تغذیه و رژیم درمانی به آموزش مباحث مهم مربوط به بهبود تعذیه می پردازد. در قسمت شانزدهم این مجموعه مبحث «حقایقی در مورد شیر» مطرح می شود که با هم می بینیم و می خوانیم.
شیر منبع خوبی از کلسیم، پروتئین و ویتامین B2 بوده و مصرف آن برای سلامتی همه ما ضرورت دارد. تمام افراد در تمام سنین از کودکی تا سالمندی نیاز به مصرف محصولات لبنی از جمله شیر دارند و مطالبی که در مورد شیر در فضای مجازی یا از زبان افراد ناآگاه گفته می شود مطلقاً صحیح نیست و حتی متخصصان طب سنتی هم مصرف لبنیات را تأیید می کنند و هیچ مشکلی با مصرف مواد لبنی ندارند.
نیاز ما به مصرف شیر و لبنیات در طول روز از دو واحد در برخی از سنین تا چهار واحد متغیر و متفاوت است. توصیه متخصصان تغذیه این است که بچه هایی که در سنین رشد قرار دارند روزی دو تا سه واحد از محصولات لبنی به ویژه شیر استفاده کنند؛ چون شیر حالت مایع دارد، خوردن آن راحت تر است و اغلب در دسترس است، پس سعی کنید شیر را حتماً در برنامه غذایی خودتان بگنجانید.
این تصور که اگر به شیر عسل اضافه کنیم فاسد می شود یا به خوراکی سرطان زا تبدیل می شود و ... تصور علمی نیست و غلط است. وقتی شیر را حرارت می دهیم فرایندی در آن ایجاد و موادی تولید می شود اما چندان برای سلامت اثر مضر تأیید شده ندارد پس شیر را چه گرم و چه سرد مصرف کنید. شیرهای صنعتی از شیرهای سنتی بهتر هستند چراکه شیرهای سنتی پرچرب هستند و احتمال آلودگی میکروارگانیسمی در آن وجود دارد.
شیرهای صنعتی که در بازار وجود دارد، براساس درجه بندی چربی های مختلف می توانند نیاز بدن شما را به کلسیم تأمین کنند. اگر شیر می خورید از انواع کم چرب یا معمولی دو و نیم درصد استفاده کنید و بهتر است از شیر پرچرب زیاد استفاده نکنید چون تداخلی بین چربی شیر و کلسیم موجود در آن وجود دارد پس بهتر است خیلی به سراغ شیرهای پرچرب نروید.
تمام مطالبی که در فضای مجازی در خصوص عدم مصرف شیر مطرح می شود همه از نظر علمی غلط هستند و مصرف شیر از نظر علمی یک ضرورت برای سلامت همه ماست و متخصصان تغذیه نیز توصیه می کنند همه افراد در همه سنین دو تا سه واحد مواد لبنی را در طول روز مصرف کنند.
var player = videojs('player_531367_3719058',{ techOrder: [ "html5" , "flash"],poster:'',width:400,height:300}); videojs.addLanguage('en', {"No compatible source was found for this media.": "مشاهده ی ویدیو نیاز به پشتیبانی مرورگر از codec h264 یا نصب فلش پلیر دارد."}); player.one('play', (function(){ $.post('/fa/ajax/news/video/3719058',{},function (data) {}); })); کد ویدیو دانلود فیلم اصلی انتهای پیام
{{name}}
{{content}}