اورونوف نیم فصل از پرسپولیس جدا می شود؟
هافبک تهاجمی ملی پوش ازبکستانی تیم پرسپولیس همچنان از یک تیم قطری پیشنهاد دارد و ظاهرا می خواهد از این تیم جدا شود.
ایسنا/قزوین رئیس گروه بیماری های واگیر دانشگاه علوم پزشکی قزوین گفت: معمولاً آنفلوآنزا از دو یا سه روز پیش از ظهور بیماری در بدن، تا 14 روز قابل سرایت و انتقال است. آنفلوآنزا داروی خاص خود را دارد و برای درمان این بیماری نیاز به مصرف آنتی بیوتیک نیست مگر آنکه میکروب دیگری همراه با آنفلوانزا در بدن وجود داشته باشد و پزشک برای سرکوب آن میکروب آنتی بیوتیک تجویز کند.
دکتر بهزاد نجف پور در گفت وگو با ایسنا اظهار کرد: آنفلوآنزا یک بیماری حاد ویروسی دستگاه تنفسی است که باعث آلوده شدن، برخی حیوانات، پرندگان و انسان می شود.
رئیس گروه بیماری های واگیر معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی قزوین افزود: بر اساس گزارش بهداشت جهانی تا به امروز چهار نوع ویروس آنفلوآنزا تحت عناوین A، B، C و D شناسایی شده است که آنفلوانزای A اغلب علت اپیدمی های بزرگ بوده و آنفلوانزای B علت شیوع اپیدمی های منطقه ای و فصلی است.
وی بیان کرد: آنفلوآنزای نوع A قابلیت ایجاد زیر گروه های جدید را دارد و چون سیستم ایمنی بدن آمادگی مقابله با ویروس های جدید را ندارد بنابراین همه گیری یا اپیدمی جدیدی از بیماری آنفلوآنزا با علائم جدید فراگیر می شود. در حال حاضر نیز آنفلوآنزای نوع A زیرگونه H1N1 در حال شیوع و افزایش است که قابلیت ایجاد زیر گروه های جدید را دارد.
نجف پور گفت: آنفلوآنزا معمولاً با علائمی چون تب، سرفه، سردرد، درد عضلانی، آبریزش بینی و گاه اسهال همراه است. در آنفلوآنزا علائم اغلب به صورت ناگهانی ظهور پیدا می کند و در این نوع بیماری سرفه شدید است و طی مدت دو تا سه هفته ادامه دارد اما سایر علائم تا یک هفته بهبود می یابد.
وی افزود: معمولاً آنفلوآنزا از دو یا سه روز پیش از ظهور بیماری در بدن، تا 14 روز قابل سرایت و انتقال است. آنفلوآنزا داروی خاص خود را دارد و برای درمان این بیماری نیاز به مصرف آنتی بیوتیک نیست مگر آنکه میکروب دیگری همراه با آنفلوانزا در بدن وجود داشته باشد و پزشک برای سرکوب آن میکروب آنتی بیوتیک تجویز کند.
رئیس گروه بیماری های واگیر معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی قزوین با بیان اینکه مصرف خودسرانه آنتی بیوتیک برای درمان آنفلوآانزا توصیه نمی شود، گفت: چرا که بحث مقاومت دارویی این روزها بسیار رایج است و در این باره با چالش های بسیاری روبه رو هستیم.
وی اظهار کرد: این بیماری از طریق قطرات بزاق و مخاط فرد بیمار، معمولاً از طریق عطسه و یا سرفه منتقل می شود بنابراین رعایت اصول بهداشتی و استفاده از ماسک برای کاهش اپیدمی و فراگیری این بیماری به شدت توصیه می شود.
انتهای پیام
{{name}}
{{content}}