اورونوف نیم فصل از پرسپولیس جدا می شود؟
هافبک تهاجمی ملی پوش ازبکستانی تیم پرسپولیس همچنان از یک تیم قطری پیشنهاد دارد و ظاهرا می خواهد از این تیم جدا شود.
به گزارش روز یکشنبه ایرنا، الجزیره به نقل از این روزنامه نگار فلسطینی نوشت: رژیم صهیونیستی در حملات خود به نوار غزه در ماه های اخیر چندین خبرنگار و روزنامه نگار را به شهادت رسانده است.
به گزارش روز یکشنبه ایرنا، الجزیره به نقل از این روزنامه نگار فلسطینی نوشت: رژیم صهیونیستی در حملات خود به نوار غزه در ماه های اخیر چندین خبرنگار و روزنامه نگار را به شهادت رسانده است.
این رژیم هفته گذشته در بیانیه ای اعتراف کرد که با حمله به یک خودروی مطبوعاتی در اردوگاه پناهندگان نصیرات، پنج خبرنگار فلسطینی را به شهادت رسانده است.
این بیانیه با ادعای این که این پنج خبرنگار نیروهای عملیاتی بودند که خود را اصحاب رسانه معرفی کرده بودند، تلاش کرد تا این جنایت جنگی را توجیه کند.
رسانه های غربی نیز با انتشار و پخش این بیانیه به رژیم صهیونیستی برای توجیه این جنایت کمک کردند.
این حملات و اقدامات وحشیانه ارتش رژیم صهیونیستی در حالی صورت می گیرد که صرف نظر از این که خبرنگاران چه گزارش هایی را منتشر می کنند، همگی باید تحت قوانین بشردوستانه بین المللی محافظت شوند.
ارتش اسرائیل با بی توجهی کامل به این قوانین بین المللی، طی 15 ماه گذشته روزنامه نگاران فلسطینی زیادی را به شهادت رسانده است.
آمارها نشان می دهند که از 7 اکتبر 2023 تاکنون بیش از 200 تن از اصحاب رسانه در نوار غزه قتل عام شده اند.
تل آویو نه تنها هیچ یک از فعالان رسانه های فلسطینی را به عنوان افراد تحت حمایت قوانین بین المللی به رسمیت نمی شناسد، بلکه خبرنگاران خارجی را نیز از ورود به غزه منع می کند.
در حالی که 15 ماه است رژیم صهیونیستی به این جنایت خود ادامه می دهد، هیچ رسانه بین المللی به این اقدامات واکنش نشان نداده و اعتراضی نکرده است.
ارتش اسرائیل نیز با صدور بیانیه ها و گزارش های مختلف درصدد است تا راوی اصلی این جنگ باشد و با توجیه این حملات، آن را نوعی جنگ تدافعی در چارچوب قوانین بین المللی نشان دهد.
یکی از دلایل اصلی قتل عام خبرنگاران توسط رژیم صهیونیستی این است که این رژیم هرگز برای این اقدامات محاکمه نشده و پاسخگو نبوده است.
رسانه های خارجی باید بدانند که فشار اسرائیل برای عادی سازی کشتار جمعی روزنامه نگاران، دیگر تنها تهدیدی برای کارکنان رسانه های فلسطینی نیست، بلکه اگر چنین رفتار نفرت انگیزی در مناطق جنگی عادی شود، هیچ خبرنگاری، صرف نظر از این که چه گذرنامه و ملیتی داشته باشد، در امان نخواهد بود.
داوود کاتب، در پایان گزارش خود تاکید کرد که زمان آن فرا رسیده که جامعه رسانه ای بین المللی دست از بهانه تراشی بردارد و اقدامات رژیم صهیونیستی را براساس واقعیت «جنایات جنگی» بنامد و محکوم کند.
وی افزود: روزنامه نگاران در سراسر جهان باید در کنار همکاران فلسطینی خود بیاستند و از کسانی که آنها را قتل عام کرده اند، پاسخ بخواهند. آن ها همچنین باید از دولت و کشور خود بخواهند تحریم های سنگینی را علیه این رژیم اعمال کنند.
{{name}}
{{content}}