معاون بهبود تولیدات دامی استان خبرداد

افزایش 18 درصدی جوجه ریزی در لرستان

ایسنا/لرستان معاون بهبود تولیدات دامی لرستان گفت: تا پایان امسال تولید گوشت سفید، طیور صنعتی و ماکیان به 100 هزار تن خواهد رسید.

صادق اسدالهی در گفت وگو با ایسنا اظهار کرد: لرستان با داشتن 650 واحد مرغ گوشتی یکی از قطب های تولید گوشت سفید در کشور محسوب می شود.

وی اضافه کرد: از مجموع 650 واحد تولیدی مرغ گوشتی، 600 واحد آنها فعال و زیربار هستند.

معاون بهبود تولیدات دامی لرستان با بیان اینکه در 9 ماهه امسال بیش از 35 میلیون قطعه جوجه ریزی در استان داشتیم، بیان کرد: این میزان تولید در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته که 31 میلیون قطعه جوجه ریزی بوده 18 درصد افزایش را نشان می دهد.

اسدالهی اضافه کرد: گوشت حاصل از این جوجه ریزی این واحدهای تولیدی 70 هزار تن اعلام شده و پیش بینی این است که تا پایان امسال تولید گوشت سفید، طیور صنعتی و ماکیان به 100 هزار تن برسد.

وی گفت: اکنون مصرف لرستان 55 هزار تن گوشت سفید است و 45 هزار تن آن به استان های دیگر کشور صادر می شود.

انتهای پیام

نظرات

captcha