اورونوف نیم فصل از پرسپولیس جدا می شود؟
هافبک تهاجمی ملی پوش ازبکستانی تیم پرسپولیس همچنان از یک تیم قطری پیشنهاد دارد و ظاهرا می خواهد از این تیم جدا شود.
رییس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تبریز گفت: بافت حاشیه نشین جنوب تبریز، مغفول واقع شده است.
وی ادامه داد: شهرداری تبریز در کالبد بافت حاشیه نشین جنوب شهر تبریز با محوریت منطقه سه اقداماتی انجام داده و مداخله هایی صورت گرفته است.
رییس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تبریز، با اشاره به اینکه برخی ناسازگاری های اجتماعی ناشی از سیاست گذاری های کلان است، خاطرنشان کرد: برای ایجاد زمینه های اصلاح اجتماعی می توان از ظرفیت درون خود محلات استفاده کرد.
رشیدی با تأکید بر اینکه در اجرای طرح های کلان عمرانی باید به پیوست فرهنگی، توجه ویژه داشت، گفت: اجرای طرح های کلان، آثار و تبعات اجتماعی، اخلاقی، اقتصادی و فرهنگی دارد که به معنای تأثیرپذیری جامعه است و نیاز است که به پیوست های فرهنگی پروژه های مدیریت شهری توجه ویژه شود.
وی اظهار کرد: اقدامات زیرساختی برای تحول صورت می گیرد و تا زمان حصول تحول، خدمات میانی به شهروندان ارائه می شود که تلاش برای حل مسئله به صورت مسالمت آمیز صورت بگیرد چراکه اگر به مسائل و دغدغه های شهروندان در این مناطق توجه نشود، روش حل مسئله توسط آنان منجر به ناهنجاری های اجتماعی دیگر خواهد شد.
در ادامه، احد صادقی، نایب رییس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تبریز گفت: طرح پژوهشی ارائه شده مبتنی بر تحلیل اجتماعی نظریه پردازان غرب و منطبق با وضعیت اجتماعی منطقه بود.
وی با اشاره به اینکه یک سری مسائل اجتماعی در سکونتگاه های اجتماعی مرفه، پررنگ تر است، خواستار بازنگری در برخی داده های این طرح پژوهشی شد. اقتصاد اگرچه زیربناست اما در ناهنجاری های اجتماعی لزوماً تعیین کننده نیست.
صادقی با تأکید بر بحث خودباوری در جامعه، اظهار کرد: باوری که امام راحل به جامعه ایرانی داشت، منجر به این شد که جامعه به خودباوری برسد تا حق خود را از جامعه جهانی بگیرد.
در ادامه، گزارش عملکرد حوزه اجتماعی از ابتدای سال 1403 و برنامه های پیش بینی شده برای سال 1404 در این حوزه توسط شهرداری های مناطق 4 و 7 ارائه شد.
روح الله رشیدی، در این خصوص، اظهار کرد: شاخص های عملکرد مناطق از جهت کیفی قابل ارزیابی هستند و نیاز است که گزارشی درخصوص نتیجه عملکرد مناطق ارائه شود.
حکیمه غفوری، عضو شورای اسلامی شهر تبریز نیز با طرح این پرسش از کارشناسان فرهنگی مناطق حاضر در جلسه که میزان ارزیابی شان از خروجی برنامه های فرهنگی مناطق چه قدر است، گفت اگر سازمان فرهنگی هنری ورزشی شهرداری تبریز درخصوص برنامه های فرهنگی، محور ارائه نکند، مناطق چه برنامه هایی اجرا خواهند کرد؟ 52 برنامه فرهنگی تعریف شده و امروز با هزینه کردهای کلان و گزاف و خروجی اندک، متولی فرهنگی شهر هستیم.
وی با اشاره به اینکه نیاز است خروجی دو سال اخیر برنامه های فرهنگی مناطق شهرداری تبریز ارزیابی شود، گفت: اگر برنامه های فرهنگی خروجی ندارند، این هزینه ها حداقل در پروژه های عمرانی خرج شود تا بیشتر نتیجه بخش باشد.
عضو کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تبریز ادامه داد: اگر با اجرای برنامه های فرهنگی، معضلات اجتماعی کاهش نیابد، باید به این مسئله توجه شود که مناطق برنامه های فرهنگی را برای چه اجرا می کنند؟ نقش مدیران و مسئولان فرهنگی در مناطق چیست و برنامه های فرهنگی، با چه روش هایی به مردم اطلاع رسانی می شوند؟
در پایان، موضوعات و مسائل فرهنگی اجتماعی محله قراملک بررسی شد.
روح الله رشیدی در این خصوص، گفت: محله قراملک از محلاتی است که ساکنان آن منطقه نسبت به حفظ هویت تاریخی آن تعصب دارند. وجه تاریخی، فرهنگی، هنری و اجتماعی محله قراملک تبریز همواره مورد توجه بوده است.
رییس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تبریز همچنین بر پیگیری نام گذاری محلات قراملک مطابق درخواست اهالی تأکید کرد.
انتهای پیام/
{{name}}
{{content}}