اورونوف نیم فصل از پرسپولیس جدا می شود؟
هافبک تهاجمی ملی پوش ازبکستانی تیم پرسپولیس همچنان از یک تیم قطری پیشنهاد دارد و ظاهرا می خواهد از این تیم جدا شود.
رئیس دفتر رئیس جمهور با بیان اینکه نظام تصمیم گیری ما باید بلوغ بیشتری پیدا کند، گفت: تلاشمان در دولت این است که شبکه همکاری ها را گسترش دهیم و بستر قانونی و حقوقی لازم را برای فعالیت اندیشکده ها فراهم کنیم.
به گزارش ایسنا، اختتامیه دومین جایزه ملی سیاستگذاری شامگاه پنجشنبه با قرائت پیام دکتر مسعود پزشکیان به این رویداد، توسط سخنگوی دولت برگزار شد.
محسن حاجی میرزایی در این مراسم با اشاره به اینکه برای حل مسائل کشور باید شناخت عمیق و گسترده ای از مسائل و روابط میان آنها داشته باشیم، گفت: اندیشکده ها عامل و پلی بین نظام تصمیم سازی و تصمیم گیری با جامعه مدنی هستند، لذا حل واقعی و پایدار موضوعات نیازمند اجماعی بین نظام حکمرانی و بخش خصوصی و جامعه مدنی است.
رئیس دفتر رئیس جمهور با اشاره به اینکه تا وقتی گفتگوی واقعی در جامعه شکل نگیرد، نمی توانیم مسائلی را حل کنیم، اظهار داشت: باید ظرفیت گفتگو و تفاهم را به کمک اندیشکده ها در جامعه ایجاد کنیم. شناخت دقیق مسائل، ورود اندیشه های خلاق به عرصه سیاست و همگرایی دیدگاه های مختلف با یکدیگر در ضمن عمومی سازی و پایش سیاست ها، از وظایف و مأموریت های اندیشکده ها است.
حاجی میرزایی چالش های ارتباطی با نظام سیاسی و جامعه مدنی، از دست دادن استقلال مالی و به روز نبودن را از مواردی دانست که باعث کاهش تأثیرگذاری اندیشکده ها می شود و تصریح کرد: بر همین مبنا، تسهیل در شکل گیری اندیشکده ها و دسترسی به اطلاعات از جمله تسهیلاتی است که دولت در راستای حمایت از اندیشکده ها در نظر گرفته است. تلاشمان در دولت این است که شبکه همکاری ها را گسترش بدهیم و بستر قانونی و حقوقی لازم را برای فعالیت اندیشکده ها فراهم کنیم.
رئیس دفتر رئیس جمهور در پایان با بیان اینکه اعتماد رکن اصلی سیاست گذاری و پیشبرد سیاست هاست، اظهار داشت: نظام تصمیم گیری ما باید بلوغ بیشتری پیدا کند، از همین رو برای تدبیر مسائل و حل مشکلات، تحریم ها و ناترازی ها نیازمند کمک اندیشکده ها هستیم.
وی در ابتدای سخنان خود در این مراسم با اشاره به هم زمانی این آیین با پنجمین سالروز شهادت حاج قاسم سلیمانی، وی را در تمامی عرصه ها، مرد تراز انقلاب اسلامی معرفی کرد و اظهار داشت: او در عرصه جهاد، مقاومت، دفاع از کرامت انسانی و فرهنگ الگو است.
اولین جایزه اندیشه ورزی و سیاست سازی در سال 1398 با همکاری 25 اندیشکده کشور برگزار و طی آن 5 طرح برتر از 4 اندیشکده معرفی شدند. این دوره نیز با دریافت بیش از 700 پروژه سیاست پژوهی از 107 اندیشکده، مرکز سیاست پژوهی و موسسه مشاوره سیاستی به همت خانه اندیشه ورزان برگزار شد.
در این دوره نیز پروژه های اندیشکده ای در پنج محور بینشی و اندیشه ای، استراتژیک و راهبردی، عملیاتی و اجرایی و تولید و توسعه محصول و بخش ویژه اندیشکده نوپا به رقابت پرداختند و در پایان از برگزیدگان دومین جایزه ملی سیاستگذاری تقدیر شد.
انتهای پیام
{{name}}
{{content}}