اورونوف نیم فصل از پرسپولیس جدا می شود؟
هافبک تهاجمی ملی پوش ازبکستانی تیم پرسپولیس همچنان از یک تیم قطری پیشنهاد دارد و ظاهرا می خواهد از این تیم جدا شود.
به گزارش ایرنا، محمد فیضی روز پنجشنبه در دومین رویداد «افق ثبت برند» که به همت اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی خراسان رضوی برگزار شد، افزود: منع مزبور مربوط به ماده 57 قانون رفع موانع تولید است که بر اساس آن هیچ نهادی نمی تواند مجوز جدیدی برای ثبت شرکت ها ایجاد کند و تنها این مهم از طریق هیات مقررات زدایی تصویب می شود.
به گزارش ایرنا، محمد فیضی روز پنجشنبه در دومین رویداد «افق ثبت برند» که به همت اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی خراسان رضوی برگزار شد، افزود: منع مزبور مربوط به ماده 57 قانون رفع موانع تولید است که بر اساس آن هیچ نهادی نمی تواند مجوز جدیدی برای ثبت شرکت ها ایجاد کند و تنها این مهم از طریق هیات مقررات زدایی تصویب می شود.
وی اظهار کرد: در مواردی که نمایندگان دولت در شرکت های دولتی به عنوان اعضای هیات مدیره معرفی می شوند، استعلام هایی از مقامات مربوطه انجام می شود تا اطمینان حاصل شود که این افراد به درستی به عنوان نماینده دولت عمل کنند.
رییس اداره نظارت بر امور شرکت ها و موسسات غیرتجاری استان ها با تاکید بر اهمیت مبارزه با شرکت های صوری و کاغذی در کشور بیان کرد: 2 رویکرد اصلی در وزارت اقتصاد از این بابت شامل «تسهیل فرآیندها» و دیگری «مبارزه با شرکت های صوری و غیرمجاز» است، این موضوع بویژه در زمینه رتبه بندی جهانی ثبت شرکت ها و بهبود فضای کسب و کار در ایران اهمیت دارد.
وی ادامه داد: شیوه نامه جدیدی که به منظور مبارزه با شرکت های صوری تدوین شده، به تعریف دقیق این نوع شرکت ها پرداخته و فعالیت های غیرواقعی مانند فرار مالیاتی، پول شویی و قاچاق را شامل می شود، این شیوه نامه نهادهای متولی کسب و کار و بانک های اطلاعاتی را الزام می کند که اطلاعات خود را به مرکز اطلاعات مالی ارائه دهند.
فیضی گفت: مرکز اطلاعات مالی با تهیه فهرست های خاکستری و سیاه به شناسایی و محدود کردن فعالیت های مشکوک می پردازد، فهرست خاکستری شامل شرکت هایی است که مدیران آنها دارای محکومیت های اقتصادی یا سابقه ورشکستگی هستند، فهرست سیاه شامل شرکت های صوری شناسایی شده یا در حال شناسایی است، تشخیص و تعریف شرکت های صوری برعهده مرکز اطلاعات و گاهی اوقات با احکام دادگاه ها بوده که قضات می توانند به دلیل صوری بودن عملیات شرکت، احکامی را صادر کنند.
وی بیان کرد: طراحی سامانه ها برای احراز هویت سیستمی ضروری بوده و استفاده غیرمجاز از یک کدپستی برای چند شخصیت حقوقی غیرقانونی است، حوزه ثبت اشخاص حقوقی با چالش هایی برای فعالان اقتصادی مواجه است.
رییس اداره نظارت بر امور شرکت ها و موسسات غیرتجاری استان ها تصریح کرد: یکی از مشکلات اصلی، تبصره 3 ماده 186 قانون مالیات های مستقیم است که به اعضای هیات مدیره شرکت های بدهکار مالیاتی، اجازه نمی دهد به عنوان مدیر انتخاب شوند. در حالی که برای اشخاص حقیقی بدهکار مالیاتی هیچ محدودیتی وجود ندارد.
فیضی اضافه کرد: اگر یک شخصیت حقوقی به مدت پنج سال فعالیت نکرده باشد و اظهارنامه مالیاتی ارائه ندهد، به عنوان غیرفعال مالیاتی شناخته می شود؛ اما این موضوع به معنای ممنوع المعامله بودن نیست، همچنین اشخاص ورشکسته نمی توانند به عنوان عضو هیات مدیره انتخاب شوند و این اطلاعات به صورت الکترونیکی در سامانه ها ثبت می شود.
ثبت الکترونیکی شرکت ها و کاهش 80 درصدی مراجعه مردم
مدیر کل ثبت شرکت ها و موسسات غیرتجاری تهران نیز در این رویداد گفت: سازمان ثبت با همکاری سازمان امور مالیاتی، طرح حذف دفاتر فیزیکی تجاری را در دستور کار قرار داده است، با نهایی شدن طرح مجامع عادی و عمومی، دفاتر فیزیکی به الکترونیکی تبدیل شده و پلمپ دفاتر نیز به صورت الکترونیک انجام می شود، لذا این اقدام باعث حذف تشریفات زائد و کاهش هزینه ها می شود و اطلاعات دفاتر الکترونیکی حفظ و غیرقابل خدشه خواهد شد.
ابوالفضل نصیری افزود: فرآیندهای ثبت شرکت ها در چند ماه اخیر به صورت کاملاً الکترونیک انجام می شود و این باعث کاهش 80 درصدی مراجعه به واحدهای ثبتی شده است، طبق برنامه ریزی ها، تا اردیبهشت ماه سال آینده، تمامی فرآیندهای ثبت و تغییرات شرکت ها به صورت الکترونیکی انجام می شود و این فرآیند در کمتر از یک ساعت امکان پذیر خواهد بود.
کارشناس ارشد اداره ثبت علائم تجاری نیز در این رویداد اظهار کرد: 100 سال از حقوقی که در مالکیت صنعتی تصویب شد، می گذرد اما در مرکز مالکیت معنوی، فعان اقتصادی و تجار ما اطلاعی از اهمیت ثبت علامت تجاری خود ندارند.
دانش یاری درباره روند درخواست ثبت علامت تجاری در ایران در طول سال های 1393 تا 1401 افزود: در این سال ها تعداد درخواست ها از 55 هزار به 950 هزار و سپس در سال 1401 به 100 هزار رسید، در توزیع فراوانی درخواست ثبت علامت تجاری، بیشترین تقاضاها مربوط به حوزه مواد غذایی، مواد دارویی و آرایشی و بهداشتی بوده است.
رییس کانون وکلای مرکز خراسان رضوی نیز در این رویداد گفت: مرکز وکلا به دنبال این است که دوره تخصصی در حیطه برند برای وکلا برگزار کند، وقتی یک وکیل پروانه تخصصی در این حوزه داشته باشد، مشاوره اشتباه نمی دهد.
رضا حضرتی افزود: کانون وکلا رابطه تنگاتنگی با کمیسیون حقوقی مجلس شورای اسلامی دارد و در صورتی که فعالان اقتصادی، موضوعات و مسائل خود را به ما انتقال دهند، نسبت به اعلام موضوعات به کمیسیون حقوقی مجلس و برگزاری نشست ها با آنان اقدام خواهیم کرد.
عضو هیات ریییسه اتاق بازرگانی خراسان رضوی نیز در این رویداد اظهار کرد: اقتصاد آینده دنیا با تکیه بر برندها تداوم و توسعه خواهد یافت و در صورت رفع تحریم ها و یکسان شدن روند تجارت ما با دیگر کشورها، افرادی موفق خواهند بود که صاحب برند هستند.
محمدحسین روشنک با بیان اینکه در حوزه تولید، برند جایگاه خاص خود را دارد، افزود: برند در جایی تعریف می شود و شکل می گیرد که مرغوبیت آن وجود داشته باشد؛ صاحبان برند پیش از آن که دستگاه های نظارتی بر آنها کنترلی داشته باشند، باید خود به کنترل کیفیت و مرغوبیت محصولاتشان بپردازند.
{{name}}
{{content}}