اورونوف نیم فصل از پرسپولیس جدا می شود؟
هافبک تهاجمی ملی پوش ازبکستانی تیم پرسپولیس همچنان از یک تیم قطری پیشنهاد دارد و ظاهرا می خواهد از این تیم جدا شود.
به گزارش ایرنا، او سایه بود؛ سایه امنیت و آرامش برای ایران، منطقه و خاورمیانه و این را کوردلان و دشمنان فهمیده بودند؛ آنها هنوز هم از شنیدن نامش واهمه دارند.
به گزارش ایرنا، او سایه بود؛ سایه امنیت و آرامش برای ایران، منطقه و خاورمیانه و این را کوردلان و دشمنان فهمیده بودند؛ آنها هنوز هم از شنیدن نامش واهمه دارند.
حاج قاسم فرماندهی بود که دشمن آرزوی داشتنش را می کرد و مظلومان از شنیدن صدای قدمهایش نفس راحت می کشیدند؛ او را وجب به وجب خاورمیانه می شناسد و هنوز ردپای قدم های او بر سینه کوهها و دشتها و شهرها و روستاهای اسیر دست خفاشان زمان جامانده است؛ هنوز صدای قدم های او از دل سرزمین های عراق و سوریه و لبنان به گوش می رسد، هنوز مظلومان زیر یوغ رژیم صهیونیستی چشم انتظار آمدنش هستند.
زمان گذشته است اما با گذشت زمان محبوب تر شده است؛ گویی شهادتش او را باشکوه تر و برخلاف تصور دشمنان نامش را پرآوازه تر کرده است؛ هنوز صدای گلوله هایش که سینه داعشیان را نشانه گرفت، در دل زمان باقی مانده و در هر گوشی نجوا می کند.
پنج سال از رفتنش گذشته اما هنوز چشم ها در فراقش اشک ماتم می ریزند، تاریخ در هجرش رخت عزا بر تن کرده، کودک و بزرگ، پیر و جوان، مسلمان و غیر مسلمان هنوز چشم انتظار آمدنش هستند؛ روضه ها در فراقش به هر زبان خوانده می شوند و چه سوزناک است صحنه هایی که در هجرش ترسیم می شوند.
حاج قاسم نامی به بلندای تاریخ است؛ نام او را را دخترکان زیر تازیانه رژیم صهیونیستی و زنان و مردان در بند داعش هر صبح و شام زمزمه کردند تا از قید اسارت رها شوند و امروز پس از سالها دوباره نامش را فریاد می زنند و جای خالیش را نظاره می کنند.
روزها و سالها گذشته است و امروز به پنجمین سال هجرت غریبانه او رسیده ایم؛ قصه تلخ تاریخ، شبانگاهی که خفاشان، عزیز میلیون ها انسان را آماج حمله خود قرار دادند و تصور کردند برای همیشه از دل ها پاک خواهند کرد اما خواب شان تعبیر نشد و رویایشان بی تعبیر ماند.
پنج سال از آن روز می گذرد؛ ولی گویی همین امروز و همین ساعت است، گواه روشن براین مدعا حرف دل مردم اعم از هر قوم و نژاد، دین و مذهب، کوچک و بزرگ شنیدنی است.
جای خالی حاج قاسم اصلا پر نمی شود
دانشجوی الهیات و معارف اسلامی ارومیه ای با شوق بی نظیر از حاج قاسم می گوید و اظهار می دارد: او نماد امنیت در منطقه بود رشادت های او هرگز از حافظه ملت ایران و منطقه پاک نخواهد شد او شب و روز نداشت از زندگی و راحتی خود گذشت تا ما آسوده باشیم .
رضا مددی ادامه داد: او نه تنها در ایران بلکه در منطقه آرامش برقرار کرد؛ ریشه تکفیری ها را خشکاند و زندگی را برای آنها حرام کرد امروز جای خالیش زیاد احساس می شود و اگر بود بدون تردید هرگز دشمنان نمی توانستند دست به جنایات بی شماری بزنند.
این دانشجو ادامه داد: عظمت او به حدی بود که دشمن او را نارنجک خاورمیانه تلقی می کرد و از او به عنوان مرد سایه ها نام می برد و آرزو می کرد فرماندهی چون او داشته باشد.
وی افزود: امروز وقوع وقایع مختلف در منطقه و قد برافراشتن پس مانده های برخی گروهها نشان می دهد سردار سلیمانی سالیان سال روز و شب در منطقه چه کرد و چگونه توانست نفس دشمنان را قطع کند؟ و امروز جایش بسیار خالی است.
مددی افزود: حاج قاسم آگر می ماند ریشه ظلم برای همیشه نابود می شد و امروز جای خالی او آزارمان می دهد تمام آرزویم این است کاش با معجزه ایی بازمی گشت.
ایرنا، سردار شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی در 13 دی ماه سال 1398 در حمله هوایی و تروریستی آمریکا به فرودگاه بین المللی بغداد به همراه ابومهدی المهندس و تعداد دیگری از همرزمانش به شهادت رسید؛ این حمله به دستور دونالد ترامپ رییس جمهور وقت آمریکا صورت گرفت.
سردار شهید حاج قاسم سلیمانی 20 اسفندماه سال 1335 در روستای قنات ملک از توابع کرمان چشم به جهان گشود. وی پس از اخذ دیپلم به شغل بنایی مشغول شد و بعدها فعالیت خود را به عنوان پیمانکار در اداره آب کرمان آغاز کرد.
شهید قاسم سلیمانی پس از انقلاب اسلامی ایران، عضو سپاه پاسداران انقلاب اسلامی شد و هم زمان با شروع جنگ ایران و عراق، چند گردان را در کرمان آموزش داده و به جبهه ها فرستاد.
شهید حاج قاسم سلیمانی در سال 1360 با حکم محسن رضایی فرمانده وقت سپاه پاسداران، به عنوان فرمانده لشکر 41 ثارالله منصوب شد.
وی در جنگ عراق علیه ایران، از فرماندهان عملیات های والفجر 8، کربلای 4 و کربلای 5 بود. عملیات کربلای 5 از مهم ترین عملیات های ایران در دوران جنگ بود که تضعیف موقعیت سیاسی و نظامی ارتش بعث عراق و تثبیت اوضاع به سود قوای نظامی ایران از نتایج آن ارزیابی شده است.
سردار سلیمانی پس از پایان جنگ ایران و عراق در سال 1367، به کرمان بازگشت و درگیر جنگ با اشراری شد که از مرزهای شرقی ایران هدایت می شدند.
شهید سلیمانی تا قبل از انتصاب به فرماندهی سپاه قدس، با باندهای قاچاق مواد مخدر در مرزهای ایران و افغانستان می جنگید. او در بهمن سال 1389 از سوی مقام معظم رهبری، فرمانده کل قوای نظامی ایران درجه سرلشکری (بالاترین درجه نظامی در ایران) را دریافت کرد.
سردار قاسم سلیمانی در سال 1379 از سوی رهبر معظم انقلاب به فرماندهی سپاه قدس منصوب شد.
امسال پنجمین سالگرد شهادت سردار دلهاست.
{{name}}
{{content}}