فرماندار بروجرد: مصوبات کارگروه سلامت در اولویت قرار بگیرد

به گزارش خبرنگار ایرنا، قدرت اله ولدی روز پنجشنبه در جلسه کارگروه اجتماعی و سلامت که در سالن جلسات فرمانداری بروجرد برگزار شد، اظهار کرد: جلسات این کارگروه در جهت تعامل و هم افزایی بین دستگاه های عضو برای حل مشکلات بهداشتی شهرستان و ارتقای سلامت مردم برگزار می شود.

به گزارش خبرنگار ایرنا، قدرت اله ولدی روز پنجشنبه در جلسه کارگروه اجتماعی و سلامت که در سالن جلسات فرمانداری بروجرد برگزار شد، اظهار کرد: جلسات این کارگروه در جهت تعامل و هم افزایی بین دستگاه های عضو برای حل مشکلات بهداشتی شهرستان و ارتقای سلامت مردم برگزار می شود.

وی ضمن تاکید بر مقوله سلامت مردم و ضرورت توجه مدیران دستگاه های اجرایی مرتبط و انجام سریع و به موقع وظایف قانونی افزود: اهتمام در اجرای مصوبات جلسات کارگروه سلامت باید مورد توجه و پیگیری باشد و مدیرانی که برای شرکت در این جلسه دعوت می شوند، باید حضور داشته باشند.

فرماندار بروجرد بیان کرد: بندهای مختلف مرتبط با سلامت مردم که در این کارگروه مورد بررسی قرار می گیرد با هدف حفظ سلامت و پیشگیری از بیماری های احتمالی در جامعه دنبال می شوند.

ولدی تاکید کرد: همه دستگاه های عضو کارگروه سلامت باید به شرح وظایف قانونی خود آگاه باشند و نسبت به اجرای آن اقدام کنند.

وی با تاکید بر اینکه هر دستگاه عضو در کارگروه سلامت باید راهکار و رویکرد لازم برای موضوعات مرتبط با سلامت مردم را ارائه دهد، اضافه کرد: براساس قانون وظایف دستگاه های مختلف مشخص است و باید با نگاهی رو به جلو و در نهایت تعامل و همکاری با سایر دستگاه های مرتبط به پیگیری مسائل در حوزه سلامت پرداخته شود.

جریمه سقط جنین 6 میلیارد ریال تعیین شده است

دادستان عمومی و انقلاب بروجرد با تاکید بر قدرت بازدارندگی قانون در پیشگیری از جرایم گفت: در مورد سقط جنین 6 میلیارد ریال جریمه در نظر گرفته شده که این مهم عاملی موثر و با قدرت بازدارندگی بالا در حوزه سقط جنین است.

گودرز امرایی افزود: هر دستگاهی باید به وظایف خود آگاهی کامل داشته و نسبت به انجام آن وظایف به صورت جدی اقدام کند و زمانی که با این رویه رفتار شود زمینه ارتکاب به جرم کاهش می یابد.

وی در خصوص مسئله تخلیه فاضلاب و مشکلاتی مربوط به این موضوع بیان کرد: اخطارهای لازم در این خصوص انجام شده و هر دستگاهی باید ابتدا به وظایف خود عمل کند ولی در صورتی که به این وظایف عمل نشود مردم ناگزیر از ارتکاب به جرم می شوند.

دادستان عمومی و انقلاب بروجرد با بیان اینکه قانون مجازات جرایم را مشخص کرده است، اضافه کرد: دستگاه قضایی برخورد می کند و با تشکیل پرونده قضایی به آن جرم رسیدگی و وقتی پرونده ای تشکیل شود و پرداخت جزا و جریمه صورت می گیرد آن پرونده دیگر مختومه می شود.

وی تاکید کرد: در مواردی ارتکاب کنندگان به جرم با پرداخت جریمه ای پرونده مختومه می شود اما این روند لزوما به حل مشکل ختم نمی شود.

امرایی با بیان اینکه براساس قانون اجازه توقیف یک هفته تا 10 هفته خودروهای حامل فاضلاب انسانی را داریم، ادامه داد: به کارگیری این شیوه نتیجه بهتری می دهد، تشکیل پرونده قضایی ساده است اما اگر دغدغه حل مشکل را داشته باشیم باید به سمت شیوه ها و روش های بازدارنده پیش برویم.

تخلیه ماهانه 12 میلیون لیتر فاضلاب در بروجرد

رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان بروجرد با تاکید بر ضرورت ایجاد محلی برای تخلیه فاضلاب گفت: ماهانه 12 میلیون لیتر فاضلاب تخلیه می شود که حل این مشکل نیازمند اراده ای جمعی و احساس مسوولیت همه دستگاه های عضو کارگروه سلامت است.

محمدرضا امانتچی در خصوص مشکل وجود سگ های ولگرد و تهدید آنها در سلامت مردم افزود: با وجود اینکه شهرداری اقدامات بسیار موثری در این حوزه انجام داده اما هنوز مشکلاتی وجود دارد و در حوزه بخشداری ها و دهیاری نیازمند به همکاری بیشتری هستیم.

وی بیان کرد: یکی از مشکلات جدی ما در مورد سگ های ولگرد هجوم آنها به شهرها در فصل سرد سال است و بنا بر شواهد موجود در مواردی سگ هایی از شهرهای استان های همجوار نیز در فصل سرما و زمستان در بروجرد تخلیه می شود و در این خصوص نیازمند ورود دستگاه قضایی برای حل مشکل هستیم.

رییس شبکه بهداشت و درمان بروجرد به مشکل نگهداری دام در منازل حاشیه شهر اشاره کرد و یادآور شد: 40 نفر از افرادی که به نگهداری دام در منزل اقدام کرده و باعث ایجاد مزاحمت و نارضایتی برای مردم شده بودند به دستگاه قضایی معرفی تا مورد رسیدگی و برخورد قرار گیرند.

امانتچی با تاکید بر مشکل سقط جنین اضافه کرد: مورادی از سقط جنین وجود دارد که با توجه به قانون جوانی جمعیت و مشکلاتی که سقط جنین برای مادر دارد حتما به عنوان یک مسئله مهم مرتبط با سلامت مردم باید مورد توجه قرار گیرد.

عطاری های یکی از مراکز اصلی فروش داورهای سقط جنین

مسوول واحد نظارت بر درمان شبکه بهداشت و درمان شهرستان بروجرد با تاکید بر تهدید سقط جنین گفت: در خصوص مسئله سقط جنین، عطاری ها، ماماها، متخصصان زنان و زایمان و برخی داروخانه ها دخالت دارند اما عطاری ها به عنوان یکی از مراکز و جاهایی هستند که بیشترین عامل در فروش داروهای مرتبط با سقط جنین هستند.

علی گودرزی افزود: در خصوص مسئله سقط جنین به محض تماس و اطلاع رسیدگی و پرونده سریع تشکیل می شود و دستگاه قضایی نیز بدون نوبت و با قید فوریت رسیدگی به آن را مورد توجه قرار می دهد.

وی بیان کرد: بیشتر عطاری ها در صورت مراجعه با دریافت پولی هر چند اندک به اقدام فروش داروهای سقط جنین می کنند و ضرورت برخورد جدی با این شیوه باید به عنوان یک اولویت مورد توجه باشد.

زنده گیری 2 هزار قلاده سگ در بروجرد

مدیر پسماند شهرداری بروجرد با اشاره به اقدامات موثری که در حوزه شهرداری برای مسئله سگ های ولگرد انجام شده است، گفت: در 2 سال گذشته 2 هزار قلاده سگ زنده گیری شده که از این تعداد یک هزار و 800 مورد واکسیناسیون انجام شده و 680 مورد نیز عقیم سازی صورت گرفته است.

شهاب شعبان افزود: بنا بر تشخیص دامپزشک و تایید وجود بیماری در بین سگ ها نیز حدود 400 قلاده سگ مورد مرگ ترحم آمیز قرار گرفتند، در نتیجه اقدامات مختلف در سال گذشته و امسال از تولید پنج الی 6 هزار توله به روش های علمی جلوگیری شده است.

تشخیص 12 مورد هاری مثبت

رییس شبکه دامپزشکی بروجرد با اشاره به اینکه مرکز نگهداری، واکسیناسیون و عقیم سازی سگ های ولگرد بروجرد از شاخص های لازم علمی در این زمینه برخوردار است، گفت: از بین 13 مورد نمونه گیری هاری که انجام شده 12 مورد مثبت اعلام شده است.

امین مهدی زاده افزود: در این مرکز شرح وظایف دامپزشکی از جمله تهیه واکسن و انجام واکسیناسیون، عقیم سازی و معرفی دامپزشک برای حضور در این مرکز انجام شده است.

افزایش موارد حیوان گزیدگی در بروجرد

معاون شبکه بهداشت و درمان شهرستان بروجرد با اشاره به اینکه با وجود اقدامات لازم شهرداری تعداد سگ های ولگرد افزایش یافته است، گفت: یک مسئله ای که نیاز به توجه دارد طرح واکسیناسیون سگ ها در 2 مرحله است و وقتی نوبت اول انجام می شود رهایی سگ ها باید در منطقه ای محافظت شده باشد.

زهرا کردی با اشاره به افزایش میزان حیوان گزیدگی در بروجرد بیان کرد: امسال تا کنون یک هزار و 800 مورد حیوان گزیدگی ثبت شده در حالی که این میزان طی سال گذشته یک هزار و 524 مورد بوده است.

وی یادآور شد: در نتیجه حیوان گزیدگی بیشتر مداخلات درمانی بیشتری هم داشته ایم که این مسئله ما را با مشکل کمبود سرم و واکسن مواجه می کند بطوری که چندین بار با این کمبود مواجه شدیم و از جاهای دیگر تامین کرده ایم.

نظرات

captcha