اورونوف نیم فصل از پرسپولیس جدا می شود؟
هافبک تهاجمی ملی پوش ازبکستانی تیم پرسپولیس همچنان از یک تیم قطری پیشنهاد دارد و ظاهرا می خواهد از این تیم جدا شود.
ایسنا/البرز رئیس مرکز اورژانس و فوریت های پزشکی استان البرز گفت: ما در استان و مخصوصا در شهر کرج و فردیس با کمبود پایگاه و خودروهای عملیاتی مواجه هستیم. همچنین فرسودگی ناوگان لجستیک و اورژانسی یکی از عوامل تاثیرگذار در زمان رسیدن و خدمات دهی اورژانس است.
دکتر احمد مهدوی در گفت وگو با ایسنا درباره راه اندازی سامانه مکان یاب تماس اظهار کرد: یکی از راه ها و ابزاری که امدادرسانی را برای اورژانس 115 هموار می کند، استفاده از سامانه مکان یاب است. در حال حاضر سازمان اورژانس کشور با توجه به ضرورت هایی که به وجود آمده، اقدام به راه اندازی سامانه مکان یاب کرده است.
وی افزود: در واقع در اورژانس 115 تمام تجهیزات، آموزش و اقدامات در این راستاست که ضمن رایگان بودن، در سریع ترین زمان ممکن انجام شود. از طرفی در بسیاری از موارد مشکلاتی به وجود می آید که ناخواسته این زمان را به تاخیر می اندازد. از جمله این موارد دادن نشانی درست از بیمار است.
مهدوی ادامه داد: در بیشتر مواقع طی تماس با اورژانس همراهان و بیمار به دلیل بی اطلاعی یا موقعیت استرس زایی که در آن قرار دارند و یا نوع مصدومیت قادر به دادن نشانی نیستند و این ارائه خدمات را با تاخیر مواجه می کند.
رئیس مرکز اورژانس و فوریت های پزشکی البرز بیان کرد: در این راستا سازمان اورژانس اقدام به راه اندازی سامانه مکان یاب کرده و در استان البرز هم پیش بینی های لازم برای برقراری این سامانه انجام و بخشی از کارهای سخت افزاری و زیرساخت های لازم تهیه شده است.
وی گفت: با راه اندازی این سامانه با هر تماسی که از هر نقطه ای از استان با اورژانس انجام شود؛ می توانیم موقعیت آن را در سیستم ببینیم. بزرگ ترین حسن راه اندازی این سامانه کوتاه شدن زمان رسیدن به موقعیت بیمار و مصدومان و ارائه خدمات پزشکی است که تاثیر بسزایی خواهد داشت.
وی خاطرنشان کرد: با راه اندازی این سامانه دیگر نیازی نیست که نشانی بیماران به اورژانس ابلاغ شود. به ویژه زمانی که تماس گرفته شده با اورژانس گنگ و نامشخص باشد. با استقرار این سامانه در ماه های آتی این مشکلات برطرف شده و کیفیت و کمیت خدمات دهی اورژانس ارتقاء بیشتری خواهد یافت.
مهدوی در مورد روند پیاده سازی این سامانه و زمان بهره برداری از آن گفت: تجهیزات مربوطه تهیه و هماهنگی های لازم با سیستم مخابرات برقرار و هزینه هایی که لازم بوده، پرداخت شده است. ان شاءالله به صورت گسترده تا بهمن ماه سال جاری بتوانیم استفاده از سیستم مکان یاب تماس را داشته باشیم.
وی درباره آموزش نیروهای اورژانس برای کار با این سامانه افزود: لازم بود یکسری تجهیزات ارتباطی را در مرکز مستقر کنیم که این امر تحقق یافته و تمام کارشناسان و اپراتورهای اورژانس دوره این خدمت را دیده و مابقی پرسنل هم آموزش های لازم را دریافت خواهند کرد.
مهدوی با اشاره به ضرورت حمایت مردم از پرسنل اورژانس و همکاری با آنها در حین امدادرسانی اظهار کرد: یکی از ارکان موفقیت در ارائه خدمات اورژانس زمان است. زمان رسیدن اورژانس اگر زمان مناسبی نباشد، در بسیاری از موارد خدمات درمانی برای بیمار دچار چالش خواهد شد.
وی مطرح کرد: در کلانشهرها مشکلات عدیده ای وجود دارد که روی این زمان اثر می گذارد، ما در استان و مخصوصا در شهر کرج و فردیس با کمبود پایگاه و خودروهای عملیاتی مواجه هستیم. همچنین فرسودگی ناوگان لجستیک و اورژانس یکی از عوامل تاثیرگذار در زمان رسیدن و خدمات دهی اورژانس است. همچنین شرایط ترافیکی هر شهر خصوصا در کلانشهرها در عبور و مرور آمبولانس تاثیر دارد.
رئیس مرکز اورژانس و فوریت های پزشکی البرز تاکید کرد: همکاری و ایجاد فرهنگ کمک به عبور ترافیک در زمان هایی که در ماموریت و حامل بیمار هستیم، شرایط ویژه ای است که انتظار داریم مردم به اورژانس کمک کنند. در واقع خدمات اورژانس به تجهیزات، پرسنل یا خودرو وابسته نیست، بلکه درگیر شرایط چند وجهی است. خواهش ما این است که همه هم استانی ها و شهروندان که عبور ناوگان امدادی را می بینند، از صمیم قلب ما را همراهی و خود را در این امدادرسانی و نجات جان یک شهروند سهیم کنند.
وی افزود: کلیه خدمات اورژانس که از طریق زمینی و هوایی انجام می شود به صورت رایگان بوده و خدمت بی منت است. در این مسیر چیزی که خستگی را از تن ما بیرون می کند همراهی، همکاری و مساعدت شهروندان در فراهم کردن سهولت تردد و ایجاد زمینه برای ارائه این خدمات است.
انتهای پیام
{{name}}
{{content}}