اورونوف نیم فصل از پرسپولیس جدا می شود؟
هافبک تهاجمی ملی پوش ازبکستانی تیم پرسپولیس همچنان از یک تیم قطری پیشنهاد دارد و ظاهرا می خواهد از این تیم جدا شود.
ایسنا/اصفهان در آیین تقدیر از پژوهشگران و فناوران برتر سال 1403، با حضور مدیرکل دفتر برنامه ریزی، بودجه و تحول اداری استانداری و رئیس مرکز پژوهش های شورای اسلامی شهر اصفهان، از پژوهشگران و فناوران برگزیده در 8 بخش تقدیر به عمل آمد.
سیدعلی محمد میبدی، رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان، در آئین تجلیل از پژوهشگران و فناوران برتر سال 1403، بر اهمیت پژوهش های تحول آفرین و اثربخش تأکید و اظهار کرد: دانشگاه موظف است پشتیبانی اندیشه ای از اقتدار نظام را در برنامه کاری خود عملیاتی کند و تلاش دانشگاهیان باید برای ارتقای رفاه و امنیت زندگی جامعه باشد.
وی با اشاره به افزایش درآمدهای پژوهشی دانشگاه از 80 میلیارد تومان به 420 میلیارد تومان در سه سال گذشته، از تلاش های شبانه روزی پژوهشگران قدردانی کرد و افزود: دانشگاه در حوزه های مختلف از جمله ارتباط با صنعت و ارتقای جایگاه دانشگاه در رتبه بندی های معتبر علمی موفقیت هایی کسب کرده است، همچنین بر اهمیت توجه به مسئله محوری در پژوهش ها تأکید کرد.
رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان به دستاوردهای مهم صنعتی دانشگاه صنعتی اصفهان در ماه های اخیر اشاره کرد و ادامه داد: اجرای پروژه های دامپ تراک خودران، رادار فرودگاهی و پروژه های امنیت فضای تبادل اطلاعات، دستاوردهای شاخص دانشگاه برای اثبات تأثیر پژوهش های دانشگاهی در حل مسائل صنعت و جامعه است که به دست توانمند محققان این دانشگاه حاصل شده است.
میبدی از اقدامات انجام شده در حوزه مسکن اعضای هیئت علمی خبر داد و گفت: بسیار خوشحالم که دغدغه مسکن به زودی مرتفع می شود و ما توانستیم دو قطعه از زمین های دانشگاه را در موضوع مسکن دانشگاهیان وارد کنیم. امروز خوشحالیم که به افکار عمومی دانشگاه اعلام کنیم که هیچ عضو هیئت علمی برای گرفتن منزل سازمانی در صف انتظار نیست. این در حالی است که زمانی خود ما و برخی از دوستان پیشکسوت شش تا هفت ماه و برخی افراد دو سال در صف انتظار بودند. این موفقیت به مدد تلاش های حوزه عمرانی و معاونت مالی اداری عملیاتی شده است.
حمیدرضا صفوی، معاون پژوهشی دانشگاه صنعتی اصفهان، نیز در جمع پژوهشگران و فناوران برتر سال 1403 اظهار کرد: قراردادهای پژوهشی و پیشرفت های متعدد دانشگاه در حوزه های مختلف افزایش چشمگیری داشته است.
وی در این مراسم گزارشی از فعالیت های سال گذشته دانشگاه ارائه کرد و با تقدیر از تلاش های اعضای هیئت علمی، کارکنان و دانشجویان افزود: ساختار دانشگاه چندوجهی است و همه ارکان باید فعال تر شوند.
عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی اصفهان ادامه داد: قراردادهای ثبت شده دانشگاه در سال 1403 به 1.170 میلیارد تومان رسیده است که این رقم بالاتر از یک همت است و دانشگاه صنعتی اصفهان اولین دانشگاه در حجم قراردادها در کشورشناخته شده است.
صفوی با اشاره به اهمیت ارتباط با صنعت، از مدیران و کارشناسان دانشگاه که در این حوزه فعالیت می کنند، تقدیر کرد و اضافه کرد: دانشگاه صنعتی اصفهان در رتبه بندی تایمز بین 600 تا 800 و در رتبه بندی کیو اس در رتبه 482 دنیا قرار دارد. وی همچنین به تحولات زیرساختی در مرکز فناوری اطلاعات دانشگاه اشاره کرد و از تلاش های این بخش تقدیر کرد.
وی از افزایش اعتبارات آزمایشگاه ها خبر داد و بیان کرد: دانشگاه توانسته است 57 میلیارد تومان اعتبار برای آزمایشگاه ها دریافت کند. این اعتبارات به دانشکده ها و پژوهشکده ها اختصاص داده شده است.
عضو هیئت رئیسه دانشگاه صنعتی اصفهان با اشاره به به فعالیت های مشترک دانشگاه در حوزه های مالی، اداری، آموزشی، دانشجویی و فرهنگی، از تلاش های همکاران در این حوزه ها تقدیر کرد و گفت: یک پژوهشکده جدید و چهار گروه پژوهشی جدید در دانشگاه تأسیس شده اند که بر اساس تقاضای صنایع به دانشگاه تشکیل شده اند.
معاون پژوهشی دانشگاه صنعتی اصفهان، از تمامی همکاران و دانشجویان تحصیلات تکمیلی خواست تا به دلیل تقاضای بالای صنعت از دانشگاه، به وضعیت موجود قانع نباشند و ادامه داد: این افراد تلاش کنند تا از این فرصت ها حداکثر استفاده را ببرند.
وی تأکید کرد: نیازهای زیادی از بیرون دانشگاه وجود دارد و دانشگاه باید بسترسازی مناسبی برای پاسخگویی به این نیازها فراهم کند.
معاون پژوهشی دانشگاه صنعتی اصفهان از تمامی اعضای دانشگاه، از جمله دانشجویان، اعضای هیئت علمی و کارمندان، به ویژه کسانی که در حوزه پژوهش و فناوری فعالیت میکنند، تقدیر کرد و ابراز امیدواری کرد: در سال آینده نیز بتوانند کارهای بزرگی برای کشور انجام دهند.
در آیین تقدیر از پژوهشگران و فناوران برتر سال 1403، با حضور مدیرکل دفتر برنامه ریزی، بودجه و تحول اداری استانداری و رئیس مرکز پژوهش های شورای اسلامی شهر اصفهان، از پژوهشگران و فناوران برگزیده در 8 بخش تقدیر به عمل آمد.
در بخش اساتید دارای رتبه، شاخص و جشنواره کشوری، از مهشید خرازی ها، عضو هیئت علمی دانشکده مهندسی مواد و پژوهشگر برتر کشور در سال 1403، سجاد لکزیان و مجید گازر، اعضای هیئت علمی دانشکده ریاضی برای کسب پژوهانه ویژه از بنیاد ملی علم ایران در سال 1403 تقدیر شد.
در بخش دیگری از آیین تقدیر از پژوهشگران برتر استان در سال 1403، از علی احمدی عامله، عضو هیئت علمی دانشکده مهندسی معدن، محمد اسماعیل همدانی گلشن، عضو هیئت علمی دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر و علی نیک بخت، عضو هیئت علمی دانشکده تجلیل شد.
13 پژوهشگر پر استناد 1 درصد برتر و 17 سرآمد پژوهشی، 9 مدیر برتر پژوهشی، دبیران برتر همایش های علمی و سردبیران برتر نشریات دانشگاه، از دیگر عناوین تقدیر در این مراسم بود.
به گزارش ایسنا، در این همایش، از مجتمع فولاد مبارکه اصفهان و شرکت صنایع الکترواپتیک (صاایران) به عنوان کارفرمایان برتر در تعامل با دانشگاه نیز تقدیر شد.
انتهای پیام
{{name}}
{{content}}