اورونوف نیم فصل از پرسپولیس جدا می شود؟
هافبک تهاجمی ملی پوش ازبکستانی تیم پرسپولیس همچنان از یک تیم قطری پیشنهاد دارد و ظاهرا می خواهد از این تیم جدا شود.
به گزارش ایرنا، رژیم صهیونیستی از زمان آغاز حملات تجاوزکارانه به نوار غزه در هفتم اکتبر 2023 (15 مهر 1402) تاکنون از ارتکاب هیچ جنایتی دریغ نکرده است و بی توجه به قوانین بین المللی کودکان، زنان، کادر درمان و خبرنگاران را هدف قرار می دهد.
به گزارش ایرنا، رژیم صهیونیستی از زمان آغاز حملات تجاوزکارانه به نوار غزه در هفتم اکتبر 2023 (15 مهر 1402) تاکنون از ارتکاب هیچ جنایتی دریغ نکرده است و بی توجه به قوانین بین المللی کودکان، زنان، کادر درمان و خبرنگاران را هدف قرار می دهد.
از حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی به نوار غزه 453 روز می گذرد و مدتی است به دلیل دسترسی نداشتن به مواد غذایی و آب سالم، علائم سوءتغذیه و بی آبی روی کودکان و حتی بزرگسالان به وضوح خود را نشان می دهد. سازمان دفاع مدنی فلسطین مانند دیگر نهادهای بین المللی اعلام کرده است که هیچ خانه ای در نوار غزه نیست که از ابتدایی ترین نیازهای زندگی برخوردار باشد و وخامت شرایط بهداشتی و امنیت غذایی و عدم دسترسی به ساده ترین و اولیه ترین نیازهای زندگی گواه این شرایط است.
خانه های ویران شده توسط صهیونیست ها در غزهدر همین راستا، وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه در جدیدترین آمار خود از شهادت و زخمی شدن 153 هزار و 879 فلسطینی در جریان حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه خبر داده است.
این وزارتخانه اعلام کرد: از آغاز حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه در هفتم اکتبر2023 (15 مهر 1402)، 45 هزار و 541 فلسطینی شهید و 108 هزار و 338 فلسطینی دیگر زخمی شده اند.
این وزارتخانه در ادامه اعلام کرد که در نتیجه تداوم حملات، پیکرهای زیادی از مردم غزه همچنان در زیر آوارها مانده اند و نهادهای امدادی قادر به بیرون کشیدن آنها از زیر آوار نیستند و اکنون 11 هزار و 200 هزار غیرنظامی همچنان مفقود و زیر آوارها هستند.
در حالی رژیم صهیونیستی مدعی هدف قرار دادن رزمندگان حماس و سایر گروه های مقاومت اسلامی در غزه است که شواهد و داده های آماری به روشنی نشان می دهد تل آویو در توحش خود علیه فلسطینی ها، غیرنظامیان را با هدف نسل کشی بمباران می کند.
در همین راستا، جدیدترین داده های آماری پیرامون جنگ غزه نشان می دهد از 45 هزار و 541 جان باخته این جنگ، بخش قابل توجه آنها را زنان و کودکان بی دفاع تشکیل می دهند.
کودک شهید شده در غزهطبق آمار دفتر اطلاع رسانی دولت فلسطین در نوار غزه، از ابتدای حملات به نوار غزه تا بدین لحظه 17 هزار و 818 کودک به شهادت رسیده اند.
زنان از جمله دیگر غیرنظامیانی هستند که از این جنگ بیشترین آسیب را دیده اند. ما تاکنون شاهد جان باختن 12 هزار و 287 زن فلسطینی در این جنگ بوده ایم و به طور کلی بیش از 70 درصد از تلفات جنگ غزه را زنان و کودکان تشکیل می دهند.
در کنار زنان و کودکان، جنگ غزه یکی از خونین ترین جنگ ها در جهان علیه خبرنگاران و روزنامه نگاران بوده است.
در همین راستا، وزارت بهداشت غزه اعلام کرده است که از ابتدای جنگ تا کنون 201 خبرنگار به دست ارتش رژیم صهیونیستی به شهادت رسیده اند.
این خوی جنایتگری صهیونیست ها همچنین منجر به زخمی شدن 399 خبرنگار و روزنامه نگار در نوار غزه شده است.
رژیم صهیونیستی در تازه ترین جنایت خود علیه خبرنگاران که در چهارصد و چهل و هفتمین روز از جنگ انجام شد، پنج خبرنگار را به شهادت رساند.
این خبرنگاران در جریان حمله هوایی ارتش رژیم صهیونیستی به خودرو پخش مستقیم شبکه قدس در مقابل بیمارستان العوده در اردوگاه النصیرات به شهادت رسیدند.
رسانه های فلسطینی نیز اسامی این شهدای خبرنگار را «فادی حسونة»، «ابراهیم الشیخ علی»، «محمد اللدعة»، «فیصل ابو القمصان» و «ایمن الجدی» اعلام کردند.
پیشتر جنبش حماس در بیانیه ای به مناسبت روز جهانی آزادی مطبوعات، خواستار جرم انگاری جنایات رژیم صهیونیستی علیه خبرنگاران از سوی نهادهای بین المللی شد و تاکید کرده بود که جنایات علیه این قشر، نتوانست تروریسم رژیم اسرائیل را پنهان کند.
در بیانیه جنبش حماس آمده است: در روز جهانی آزادی مطبوعات، ما به نقش رسانه ها در نبرد «طوفان الاقصی» اشاره و تأکید می کنیم که جنایات اشغالگران علیه روزنامه نگاران و خبرنگاران، واقعیت تروریسم و تجاوزگری آن را پنهان نکرده و نخواهد کرد.
«فادی حسونة»، «ابراهیم الشیخ علی»، «محمد اللدعة»، «فیصل ابو القمصان» و «ایمن الجدی»حماس اضافه کرد: رژیم اشغالگر با وجود این جنایات نتوانست مانع ورود و تایید روایت فلسطین در سطوح عربی، اسلامی و بین المللی شود.
در همین راستا، «کارلوس مارتینز د لا سرنا»، مدیر کمیته حفاظت از روزنامه نگاران مستقر در ایالات متحده (CPJ) می گوید: «این یکی از آشکارترین حملات علیه آزادی مطبوعات است که من تا به حال شاهد آن بوده ام».
بخش بهداشت و درمان نوار غزه نیز یکی از بخش هایی بوده که طی جنگ 15 ماهه رژیم صهیونیستی علیه این باریکه، بیشترین خسارت را متحمل شده است.
تخریب امکانات بهداشتی و درمانی و از دست دادن پرسنل پزشکی توانایی ارائه مراقبت های فوری به تعداد فزاینده تلفات را به شدت مختل و بحران انسانی در غزه را تشدید کرده است.
کارشناسان می گویند که بخش بهداشت و درمان فلسطین هدف حمله نظام مند ارتش اشغالگر رژیم صهیونیستی قرار گرفته و این موضوع تمام اجزای این بخش را تحت تاثیر قرار داده است و این اقدام سیستم بهداشتی را فلج و صدها هزار قربانی جنگ را با مرگ احتمالی مواجه کرده است.
کادر درمان در بیمارستان های غزه نیز یکی از اهداف جنگ در غزه بوده اند و طبق آخرین آمار انتشار یافته توسط وزارت بهداشت غزه، از ابتدای جنگ تا کنون یک هزار و 68 پزشک و کادر درمان در حملات رژیم صهیونیستی به شهادت رسیده اند.
حمله رژیم صهیونیستی به بیمارستان کمال عدوانهمچنین گزارش های متعددی منتشر شده که نشان می دهد کارکنان بخش بهداشت غزه از سوی نظامیان صهیونیست بازداشت شده، مورد بازجویی وحشیانه قرار گرفته و برخی به شهادت رسیده اند.
در ماه ژوئن نیز فاش شد «ایاد رنتیسی» که مدیر بخش زایمان بیمارستان کمال عدوان بود، پس از بازداشت از سوی نظامیان اشغالگر رژیم صهیونیستی در ماه نوامبر (آبان/آذر 1402)، زیر شکنجه در بازداشت به شهادت رسید.
دکتر «سعید جوده» نیز تنها پزشک متخصص ارتوپد در شمال نوار غزه بود که در حمله ارتش رژیم صهیونیستی به شهادت رسید.
مرکز اطلاع رسانی فلسطین ضمن اعلام این خبر افزود که این پزشک فلسطینی در حال رفتن از بیمارستان کمال عدوان به بیمارستان العوده در شمال نوار غزه برای معاینه برخی بیماران و مجروحان بود که توسط اشغالگران اسرائیلی هدف قرار گرفت و شهید شد.
علی رغم این کشتارها و جنایت ها علیه کودکان، زنان، کادر درمان و خبرنگاران، اما ارتش رژیم صهیونیستی نتوانست پس از 453روز قتل و جنایت اهالی غزه را به زانو دربیاورد و مقاومت آنها را بشکند و امروز شاهد آن هستیم مقاومت غزه همچنان از حمایت مردم خود برخوردار بوده و با پشتوانه این حمایت، روزانه ضربات سنگینی را به اشغالگران وارد می کند و سران رژیم صهیونیستی نتوانسته اند به اهداف خود از جنگ یعنی نابود کردن جنبش حماس و بازگرداندن اسیران صهیونیست از نوار غزه برسند.
{{name}}
{{content}}