اورونوف نیم فصل از پرسپولیس جدا می شود؟
هافبک تهاجمی ملی پوش ازبکستانی تیم پرسپولیس همچنان از یک تیم قطری پیشنهاد دارد و ظاهرا می خواهد از این تیم جدا شود.
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده در سفری به استان سیستان و بلوچستان به بررسی مشکلات زنان و خانواده ها در زمینه بازماندگی از تحصیل و ترک تحصیل دختران، حمایت از طرح های کارآفرینی زنان و ایجاد بازارهای فروش برای محصولات، ساماندهی وضعیت افراد بدون شناسنامه و مهاجران افغان، تقویت مراکز درمان اعتیاد و ... پرداخت و به ارتقای وضعیت اقتصادی و اجتماعی زنان تأکید کرد.
به گزارش ایسنا، زهرا بهروز آذر به منظور بررسی مسائل و مشکلات زنان و خانواده ها به همراه مسعود پزشکیان، رییس جمهور و جمعی از وزراء و معاونان رییس جمهور، به سیستان و بلوچستان سفر کرد.
وی در این سفر، در نشستی تخصصی با حضور 90 نفر از بانوان فعال در حوزه های مختلف علمی، اقتصادی، سیاسی، اجتماعی، فرهنگی، ورزشی و حوزوی، به بحث و بررسی مسائل زنان و خانواده های این استان پرداختند. همچنین، این نشست به صورت ویدئوکنفرانس با حضور 500 نفر از بانوان منتخب در تمامی فرمانداری های استان برگزار شد.
در این نشست، مسائل مختلف استان، به ویژه مشکلات زنان در حوزه های مختلف بررسی شد.
در جلسه اخیر، موضوعات مختلفی از جمله مشکلات خانواده های شهدا، زنان، و مسائل اجتماعی و اقتصادی مطرح شد. در این جلسه، لزوم توجه به حمایت از همسران جانبازان و خانواده های شهدا مورد تأکید قرار گرفت و بر لزوم توجه ویژه به فرزندان این عزیزان که عموما در سنین کودکی و خردسالی هستند تاکید شد.
در حوزه آموزش و پرورش موضوع بازماندگی از تحصیل و ترک تحصیل دختران مورد توجه جدی بود . سلامت و درمان، پیشنهاد ایجاد گردشگری سلامت و راه اندازی مرکز ناباروری بین المللی در استان مطرح شد. این پروژه ها به ویژه با توجه به موقعیت استراتژیک استان و هم مرزی با کشورهای همسایه، می توانند به جذب گردشگران و بیماران خارجی کمک کنند و فرصت های اقتصادی جدیدی ایجاد کنند.
مسائل اجتماعی و فرهنگی استان نیز در این نشست بررسی شد. مشکلات عدالت جنسیتی و لزوم ایجاد سهمیه مدیریتی ویژه برای زنان، به ویژه در سطوح عالی مدیریتی، از دیگر محورهای مطرح شده بود.
در حوزه اقتصادی، بر ضرورت حمایت از طرح های کارآفرینی زنان و ایجاد بازارهای فروش برای محصولات سنتی و خانگی زنان تأکید شد. این اقدامات می تواند به رشد اقتصادی و ایجاد اشتغال برای زنان کمک کند.
برگزاری نمایشگاه دائمی در سایر مراکز استانها و نمایشگاه های بین المللی برای عرضه محصولات تولیدی زنان، از جمله اولویت های مهم در این بخش است.
مسائل ورزشی زنان نیز از دیگر موضوعاتی بود که مورد توجه قرار گرفت. انتقاداتی نسبت به کمبود امکانات ورزشی مناسب برای زنان در استان مطرح شد و درخواست هایی برای تخصیص بودجه بیشتر به منظور تقویت تیم های ورزشی زنان مطرح گردید.
در بخش اجتماعی، مشکلات مربوط به ساماندهی وضعیت افراد بدون شناسنامه و مهاجران افغان، و تقویت مراکز درمان اعتیاد، و توسعه برنامه های پشگیری و آگاه سازی سوءمصرف موارد مخدر استان مورد اشاره قرار گرفت.
در نهایت، بر توسعه پارک های ویژه بانوان و باغ های خانواده تأکید شد، این فضاها می توانند به بهبود کیفیت زندگی خانواده ها و ارتقای رفاه عمومی کمک کنند.
در پایان این نشست، بهروز آذر ضمن تقدیر از خانواده های شهدا، بر اهمیت نقش آنان در صیانت از جامعه تأکید کرد و گفت: «دولت تمام تلاش خود را برای توسعه زیرساخت ها و به ویژه در حوزه آموزش و رفع مشکلات ترک تحصیل دختران در استان انجام خواهد داد».
وی همچنین اظهار کرد که چالش های محیط زیستی، آموزشی، اشتغال و توانمندسازی زنان استان در یک کارگروه ویژه بررسی خواهد شد.
معاون رئیس جمهور در ادامه سفر خود از چندین مرکز مهم در استان بازدید کرد و مشکلات موجود را بررسی کرد.
در ابتدا به همراه رییس جمهور و همراهان ایشان، از پارک علم و فناوری استان بازدید به عمل آمد تا دستاوردهای صنایع دانش بنیان و خلاق بررسی شود.
در این بازدید، بر لزوم حل مشکلات بازاریابی و صادرات محصولات زنان تأکید شد. همچنین از مراکز توانبخشی بهزیستی شامل شیرخوارگاه و مرکز شبه خانواده دختران بازدید کردند تا مشکلات تأمین اعتبار و روند توانمندسازی دختران در این مراکز را مورد ارزیابی قرار دهند. در ادامه، از بوستان بانوان زاهدان بازدید شد و مشکلات زیرساختی این بوستان بررسی شد؛ همچنین نیاز به تأمین اعتبار برای تکمیل فازهای بعدی این پروژه مطرح شد. نهایتاً، در بازدید از مرکز درمان ناباروری نرجس، مشکلات این مرکز در تأمین زمین و لزوم توسعه ظرفیت ها برای جذب گردشگری سلامت مورد توجه قرار گرفت.
این سفر به استان سیستان و بلوچستان فرصتی برای بررسی و حل مشکلات زنان و خانواده ها در این استان بود. دولت در این سفر بر عزم خود برای توسعه زیرساخت ها، رفع موضع بازماندگی و ترک تحصیل، رفع موانع رشد و شکوفایی زنان، حل مسائل آموزشی و اشتغال و همچنین ارتقای وضعیت اقتصادی و اجتماعی زنان تأکید کرد.
راهکارهای مختلفی برای رفع مشکلات زنان استان مطرح شد و هماهنگی های لازم برای پیگیری و حل این مسائل با همکاری وزارتخانه های مختلف در دستور کار قرار گرفت.
انتهای پیام
{{name}}
{{content}}