مدیر کل کتابخانه های عمومی استان تاکید کرد:

ضرورت ایجاد کتابخانه مرکزی در چهارمحال و بختیاری

ایسنا/چهارمحال و بختیاری مدیرکل کتابخانه های عمومی چهارمحال و بختیاری به اهمیت ایجاد کتابخانه مرکزی استان نیز اشاره کرد و گفت: از سال 88 مسئله کتابخانه مرکزی استان مطرح و تصویب شد، اما متأسفانه تا سال 95 هیچ اقدام عملی در این خصوص صورت نگرفت.

احمد فرهادی امروز 28 آذر ماه در دیدار با سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری چهارمحال و بختیاری اظهار کرد: استان دارای 57 باب کتابخانه عمومی و پنج پیشخوان خدمات کتابخانه ای بوده و سرانه فیزیکی کتابخانه ای استان، کمی کمتر از متوسط سرانه فیزیکی کتابخانه ای در کشور است.

مدیرکل نهاد کتابخانه های چهارمحال و بختیاری افزود: سند ملی خواندن یکی از اسناد مهم بالادستی کشور است که هدف آن ارتقای سطح مطالعه و ترویج فرهنگ کتاب خوانی در جامعه بوده و این سند با تدوین راهبردهایی جهت افزایش دسترسی به منابع اطلاعاتی و توسعه برنامه های آموزشی و فرهنگی، تلاش می کند تا نقش کتابخانه های عمومی را در جامعه بهبود بخشد.

فرهادی در ادامه به پروژه کتابخانه نابینایان رودکی اشاره کرد و گفت: این کتابخانه با 40 درصد پیشرفت فیزیکی در حال اجراست و منتظر انتخاب پیمانکار جدید از سوی اداره کل راه و شهرسازی استان هستیم تا ادامه کار را به سرانجام برسانیم.

فرهادی به اهمیت ایجاد کتابخانه مرکزی استان نیز اشاره کرد و گفت: از سال 88 مسئله کتابخانه مرکزی استان مطرح و تصویب شد، اما متأسفانه تا سال 95 هیچ اقدام عملی در این خصوص صورت نگرفت، با تصویب در جلسه انجمن کتابخانه های عمومی استان نهایتاً، زمین کتابخانه به مساحت 6000 مترمربع خریداری و علی رغم تصویب بودجه ملی در سال 1396، این پروژه تاکنون تخصیص اعتباری نداشته و هنوز پروژه به مرحله اجرایی نرسیده است.

وی تاکید کرد: نیاز است برای این پروژه مهم، اعتبارات ملی تعریف شده در اسرع وقت عملیات اجرایی آن آغاز و کتابخانه ای با امکانات مدرن و گسترده برای استان فراهم شود.

عبدالعلی ارژنگ، سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری چهارمحال و بختیاری با اشاره به اهمیت کتابخانه های عمومی، تأکید کرد: کتابخانه مرکزی یکی از پروژه های مهم در ارتقای زیرساخت های فرهنگی استان است،  این پروژه باید با جذب اعتبارات و حمایت های مالی لازم به سرعت به مرحله اجرا برسد و قطعاً برگزاری جلسات انجمن کتابخانه ها و پیگیری اجرای سند ملی خواندن از جمله اقداماتی است که می تواند پیش برنده این پروژه مهم باشد.

وی گفت: ما باید با همکاری دستگاه های مرتبط و استفاده از توانمندی های موجود، کتابخانه مرکزی استان را آغاز کنیم و سایر پروژه های عمرانی را پیش بریم تا بتوانیم به اهداف عالیه در زمینه توسعه کتابخانه های عمومی استان دست یابیم و امکانات بهتری را برای جامعه فراهم کنیم.

انتهای پیام

نظرات

captcha