اورونوف نیم فصل از پرسپولیس جدا می شود؟
هافبک تهاجمی ملی پوش ازبکستانی تیم پرسپولیس همچنان از یک تیم قطری پیشنهاد دارد و ظاهرا می خواهد از این تیم جدا شود.
به گزارش ایرنا از وزارت جهاد کشاورزی، بیماری تب برفکی از اوایل آذرماه در مجتمع دامداری فردوس خراسان جنوبی بروز کرد، این در حالیست که هیچ موردی از این بیماری در مهر و آبان ماه سال جاری در مجتمع یاد شده شناسایی و مشاهده نشده بود.
به گزارش ایرنا از وزارت جهاد کشاورزی، بیماری تب برفکی از اوایل آذرماه در مجتمع دامداری فردوس خراسان جنوبی بروز کرد، این در حالیست که هیچ موردی از این بیماری در مهر و آبان ماه سال جاری در مجتمع یاد شده شناسایی و مشاهده نشده بود.
با توجه به سیستم مراقبت فعال سازمان دامپزشکی کشور، از ابتدای آذرماه تاکنون فقط 25 واحد دامی موجود در مجتمع درگیر بیماری شدند.
سازمان دامپزشکی کشور از همان روزهای نخست، به صورت گسترده و با برنامه ریزی دقیق برای اقدامات پیشگیرانه و کنترلی از جمله واکسیناسیون دام ها اقدام کرد و با دریافت نخستین گزارش های ابتلا در مجتمع، تشدید اقدامات بهداشتی قرنطینه ای و امنیت زیستی از جمله قرنطینه کردن مجتمع، استقرار اکیپ های ضدعفونی و واکسیناسیون در دام های واجد شرایط را در دستور کار قرار داد.
با وجود بروز بیماری، وضعیت در حال بهبود است و کانون ها روند کاهشی بیماری را دارند.
در حال حاضر گزارش ابتلا جدیدی وجود ندارد و موردی جدید در واحدهای اطراف مجتمع شناسایی نشده است.
بنابر این گزارش، حمایت و رضایت جامعه دامداران از اقدامات دامپزشکی و اعمال مدیریت مطلوب بحران، نشان از برنامه ریزی و اجرای موفقیت آمیز این عملیات گسترده دارد.
با وجود برخی اخبار و شایعات و بزرگ نمایی هایی غیرواقعی، عزم وزارت جهاد کشاورزی و سازمان دامپزشکی بر اهمیت حفظ سلامت دام های کشور در داخل کشور متمرکز است و در این مسیر با اراده ای محکم گام برمی دارند.
این تلاش ها بازتابی از تعهد وزارت جهاد کشاورزی و سازمان دامپزشکی کشور به محافظت از سرمایه های دامی کشور و توانمندی در مدیریت بحران ها است.
به گزارش ایرنا، تب برفکی یک بیماری عفونی و گاهی کشنده ویروسی است که به عنوان طاعون برای صنعت دامداری محسوب می شود و موجب بیمار شدن حیوانات زوج سُم از جمله گاو اهلی و اعضای خانواده گاوسانان خواهد شد.
این ویروس در ابتدا به مدت دو تا سه روز تب شدید ایجاد کرده و در نهایت با ظهور تاول هایی در داخل دهان و روی پا و پاره شده آنها منجر به لنگ شدن حیوان می شود که بسیار واگیردار است.
کنترل بیماری منوط به واکسیناسیون، مراقبت شدید نقل و انتقال حیوانات، قرنطینه کردن حیوانات مبتلا، اعمال محدودیت در خرید و فروش حیوانات و گاهی معدوم سازی میلیون ها راس دام است.
{{name}}
{{content}}