400 کیلوگرم موادغذایی فاسد در نیشابور کشف و جمع آوری شد

دکتر علی اکبر محمدی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: متصدیان این انبار نگهداری مواد غذایی تاریخ مصرف گذشته نیز به مراجع قضایی معرفی شدند.

دکتر علی اکبر محمدی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: متصدیان این انبار نگهداری مواد غذایی تاریخ مصرف گذشته نیز به مراجع قضایی معرفی شدند.

وی اضافه کرد: رعایت ضوابط بهداشتی در تمامی مراحل تهیه، نگهداری، توزیع و فروش مواد غذایی الزامی است چرا که وجود مواد غذایی تاریخ گذشته می تواند خطرات جدی برای سلامتی مصرف کنندگان ایجاد کند و باید بلافاصله از چرخه فروش خارج شود.

رییس مرکز بهداشت نیشابور گفت: توجه به اطلاعات مندرج بر روی برچسب های مواد غذایی بسیار حائز اهمیت است و به تصمیم گیری های آگاهانه تر خریداران آن در انتخاب مواد غذایی بسته بندی شده استاندارد کمک نموده و در نهایت می تواند به بهبود کیفیت رژیم غذایی و ارتقای سلامتی در جامعه بینجامد.

محمدی افزود: همشهریان هنگام خرید موادغذایی به مشخصات بهداشتی محصول دقت کنند و درصورت مشاهده تخلفات احتمالی مراتب را با سامانه تلفنی 190 در میان بگذارند تا کارشناسان بهداشت محیط و حرفه ای در کوتاهترین زمان مورد را پیگیری کنند.

دانشگاه علوم پزشکی نیشابور به 580 هزار جمعیت چهار شهرستان "نیشابور، فیروزه، زبرخان و میان جلگه" خدمات بهداشتی و درمانی ارائه می کند.

نظرات

captcha