آثار منطقه ای و بین المللی اقدامات حاج قاسم

کار بزرگ حاج قاسم این بود که در چند کشور مثل سوریه و عراق انسان هایی تربیت کرد تا جبهه مقاومت را برای همیشه زنده نگه دارند.

به گزارش ایسنا،حجت الاسلام عبدالله حاجی صادقی؛ نمایندگی ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در کتاب تاریخ شفاهی خود که توسط مرکز اسناد و تحقیقات دفاع مقدس به چاپ رسیده است به بیان ویژگی های مهم مکتب سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی پرداخته که به مناسبت ایام شهادت سردار دل ها در چند شماره منتشر می شود:

آثار منطقه ای و بین المللی اقدامات حاج قاسم

از مهم ترین تأثیرات شهادت حاج قاسم، نجات چند کشور بود. نجات دادن چند کشور در حقیقت کار کوچک ایشان است. کار بزرگ حاج قاسم این بود که در چند کشور مثل سوریه و عراق انسان هایی تربیت کرد تا جبهه مقاومت را برای همیشه زنده نگه دارند.

کار بزرگ تر حاج قاسم، آزادی انسان ها بود. با شهادت حاج قاسم، مکتب ایشان جاودانه شد و حرکت جبهه انقلاب سرعت بیشتری گرفت.

تا قبل از شهادت ایشان، تفنگداران آمریکایی با غرور، در برخی از کشورهای همسایه بودند؛ اما با شهادت حاج قاسم متزلزل شدند و الان باید برای پیدا کردن سوراخ موش فرار کنند.

ترامپ بیشترین ظلم را به تفنگداران خودش کرد؛ امنیت را از آن ها گرفت و بزرگ ترین فرصت را به جبهه مقاومت داد.

بعد از جنگ جهانی دوم، در کجا سراغ داریم که یک کشور با افتخار بگوید پایگاه مهم آمریکا را زدیم؟ حاج قاسم این راه را باز کرد. او خاکریز بزرگی را شکست.

در ایران اسلامی عزیز هم انقلابی به پا کرده است که تصور نمی کنم به این زودی ها خاموش شود. با آمدن نام حاج قاسم، تحول ایجاد می شود.

حاج قاسم توطئه بزرگی را خنثی کرد؛ دشمنان تلاش می کردند بین مردم ایران و عراق فاصله ایجاد کنند، اما اراده خداوند بود که خون و گوشت پنج تن از فرزندان ایران با پنج تن از فرزندان جبهه مقاومت در هم بیامیزد.

این اتفاقات، حکمت دارد. با شهادت حاج قاسم حرکت جبهه مقاومت نسبت به زمان حیات ایشان سرعت بیشتری یافت. بارها شنیده ایم و همه گفته اند که شهید حاج قاسم سلیمانی زنده تر و برای دشمن، خطرناک تر از سردار قاسم سلیمانی است.

وقت آن بود که حاج قاسم چهاردهِه مجاهدت خود را زنده نگه دارد و ماندگار و جاودانه کند. او با شهادت نه تنها زنده ماند، بلکه احیاگر شد.

ما براین باوریم که اگر کسی به قرب خداوند رسید، صفت خدایی پیدا می کند. خداوند محیی و احیاکننده است. حاج قاسم روح ها، انسان ها و جریان های بسیاری را زنده کرد.

چگونگی حاج قاسم شدن

خداوند ایشان را ذاتاً متفاوت خلق نکرده بود؛ بلکه صفات اکتسابی حاج قاسم، او را حاج قاسم کرد. او فردی مثل من و شما و همه انسان های دیگر بود.

در پاسخ به این سؤال جوانان انقلابی امروز که می گویند مگر می شود حاج قاسم شد، باید گفت: بله می شود مانند حاج قاسم شد. باید به سوی خصوصیاتی رفت که آن جوان اوایل پیروزی انقلاب را به اینجا رساند؛ چهل سال عمر پر برکت با شهادتی پر برکت تر.

چطور حاج قاسم در زمان شهادت و رفتن به ملاقات خداوند دستش این همه پر بود و با دست پر، از گمرک مرگ عبور کرد؟! ما هم می توانیم دست پر باشیم به شرط اینکه راه حاج قاسم را ادامه بدهیم.

چه شد که شهادت حاج قاسم همه قلوب و فطرت های پاک، نه مسلمانان، بلکه هرکس که فطرت سالم داشت و ندای او را شنید، تحت تأثیر قرار داد.

چرا آن نماز با شکوه، بر پیکر حاج قاسم خوانده شد؟! من در تاریخ و در هیچ کجا، چنین نمازی سراغ ندارم. چرا افرادی که پیکر را دیدند و ندیدند، این طور منقلب شدند؟ باید از حاج قاسم درس بگیریم و در مکتب ایشان شاگردی کنیم.

منبع:

موحد علوی، علیرضا، تاریخ شفاهی دفاع مقدس، روایت: عبدالله حاجی صادقی، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی: مرکز اسناد و تحقیقات دفاع مقدس، تهران 1402، صص 333، 334

انتهای پیام

نظرات

captcha