اورونوف نیم فصل از پرسپولیس جدا می شود؟
هافبک تهاجمی ملی پوش ازبکستانی تیم پرسپولیس همچنان از یک تیم قطری پیشنهاد دارد و ظاهرا می خواهد از این تیم جدا شود.
رئیس دانشگاه قم گفت: در برنامه هفتم توسعه آمده که باید ایران به رتبه 14 جهان در تولید علم دست پیدا کند که البته یک جهش جهادی و همه جانبه در این عرصه نیاز است و امیدواریم مدیران، فرمان جهاد در این راه را صادر کنند.
به گزارش ایکنا از قم، به نقل از روابط عمومی دانشگاه قم، حجت الاسلام احمدحسین شریفی، رییس دانشگاه قم در آیین تجلیل از پژوهشگران و فناوران برگزیده استان قم که امروز 20 آذرماه در دانشگاه قم برگزار شد، اظهار کرد: از نظر مقام معظم رهبری بهترین مشوق برای رشد حوزه علم و پژوهش تکریم و بزرگداشت پژوهشگران و صاحبان علم است.
رئیس دانشگاه قم بیان کرد: ساز و کاری بایستی در کل کشور تعریف شود تا پژوهشگران بر صدر بنشینند و بزرگ داشته شوند، البته خود پژوهشگر شاید صرفاً نیازی به تشویق نداشته باشد و بهترین مشوق برای او شادی درونی است که از اصل پژوهش و اختراع حاصل می شود.
وی ابراز کرد: این جلسات به رسم متعارف برگزار می شود که دیگران هم بشنوند و بدانند و از پژوهشگران استفاده کنند، هرچند که متأسفانه سابقه تاریخی ما این را نشان نمی دهد و پژوهشگران بسیاری را سراغ داریم که مکرراً برگزیده شدند اما بعداً یک نفر هم به سراغ آن ها نرفته تا از ظرفیت های آن ها استفاده کند.
شریفی با تصریح بر اینکه باید ساختاری فراهم شود تا از محصول کار پژوهشگر و خودشان استفاده و آن را تکثیر کنیم، گفت: جایگاه جمهوری اسلامی براساس آخرین داده های منتشر شده در پایگاه های علمی در پایگاه اسکوپوس 16 و در پایگاه وب آو ساینس 17 در کل دنیا است.
رئیس دانشگاه قم ادامه داد: امروز باید شکرگزار باشیم که پژوهشگران علی رغم کمبود منابع و بسیاری امکانات نسبت به سایر کشورها محصول اعجاز آمیزی را در دنیا آفریدند.
وی تصریح کرد: رشد علم در جمهوری اسلامی ایران 11 برابر رشد متوسط علم دنیا است و معلوم می شود که آن رشد علمی و معنوی در بین پژوهشگران ما آن قدر قوی هست که بتوانیم شاهد چنین آماری باشیم.
شریفی بیان کرد: در برنامه هفتم توسعه آمده که باید ایران به رتبه 14 جهان در تولید علم دست پیدا کند که البته یک جهش جهادی و همه جانبه در این عرصه نیاز است و امیدواریم مدیران، فرمان جهاد در این راه را صادر کنند.
رئیس دانشگاه قم بیان کرد: استان قم با اینکه در سند آمایش علم استان، باید شهر علم باشد، اما در مقام اثبات ما خیلی ضعیف عمل می کنیم و جز رتبه های خوب کشور نیستیم و این اصلاً شایسته استان قم نیست.
وی اذعان کرد: از بین هزار و 56 دانشمند پراستناد بین المللی در سال 2024 تعداد 14 نفر از قم هستند و این رتبه خوبی نیست، چرا که این تعداد در حوزه هایی که قم مزیتی در آن دارد حتی یک درصد هم نیست.
رئیس دانشگاه قم ادامه داد: 71 درصد دانشجویان قم و اساتید مربوط به حوزه علوم انسانی و اجتماعی هستند که در کل کشور این میانگین 50 درصد است.
شریفی اظهار کرد: ائمه اطهار نیز از 1200 سال پیش فرمودند که قم شهر علم است و سرمنشأ علم جهان باید از این جا باشد، اما در حوزه علوم انسانی در استان قم از هزار و 56 دانشمند پراستناد بین المللی در 2024 تنها 15 نفر مربوط به علوم انسانی، اجتماعی، هنر و معماری است در کل کشور هستند و یک نفر هم از این تعداد مربوط به استان قم نیست که این اصلاً خوب نیست.
وی افزود: در کل کشور از آمار مطرح شده در ISC حدود 435 نفر دانشمند پراستناد حوزه علوم انسانی، اجتماعی، معماری و هنر سهم استان قم به طور کلی 10 نفر است و این هم خوب نیست، البته شاهد یک فرآیند رو به جلو هستیم اما باید برای رساندن این تعداد به 200 نفر هدف گذاری کنیم.
رئیس دانشگاه قم بیان کرد: استان قم در مقام ثبوت ظرفیت رتبه اول را با فاصله از استان های دیگر دارد و اگر یک خیز جدی در این موضوع داشته باشیم شاهد موفقیت های بسیار بزرگی در شهر مقدس قم خواهیم بود و مرجعیت علمی را در حوزه های مختلف علوم کسب خواهیم کرد.
شریفی تصریح کرد: امروز باید به سمتی برویم که قم در همه عرصه ها شهر علم جهان شود که این امر نیاز به همت، هم گرایی و هم افزایی مراکز و متخصصین امر دارد.
انتهای پیام
{{name}}
{{content}}