اورونوف نیم فصل از پرسپولیس جدا می شود؟
هافبک تهاجمی ملی پوش ازبکستانی تیم پرسپولیس همچنان از یک تیم قطری پیشنهاد دارد و ظاهرا می خواهد از این تیم جدا شود.
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: رشته های دانشگاهی باید تغییر کنند؛ در سال 1313 دانشکده ها علم محور بودند الان به ندرت علم محور هستند. و موضوع محور شده اند اکنون باید دانشکده های موضوع محور و رشته های جدید تعریف شوند.
به گزارش ایکنا به نقل از دانشگاه پیام نور، حجت الاسلام عبدالحسین خسروپناه، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، شنبه 8 دی در مراسم تجلیل از پژوهشگران برتر دانشگاه پیام نور با اشاره به اصول بایسته دانشگاه امروز گفت: دانشگاه همیشه در ایران بوده است. دانشگاه جندی شاپور قبل از اسلام ایجاد شده است در نهایت دانشگاه تهران که در سال 1313 با شش دانشکده ایجاد شد.
وی ادامه داد: وقتی از دانشگاه حرف می زنیم پدیده جدیدی نیست برای همین به اساتید دانشگاه تأکید می کنم هیچگاه نگویید که دانشگاه از سال 1313 تشکیل شده است. علاوه بر دانشگاه در جهان اسلام دانشمند فراوانی داریم. دانشگاه امروز با دانشگاه گذشته متفاوت است دانشگاه باید 4 بایسته داشته باشد.
خسروپناه افزود: بایسته اول بازسازی هویت دانشگاه پیام نور است، هویت دانشگاه پیام نور باید از طریق تکریم اساتید و کارمندان این دانشگاه بازسازی و احیا شود. اینکه به خاطر سیاستی برخی از حق و حقوق اساتید ضایع شود عادلانه و انسانی نیست. نباید دانشگاه پیام نور در وزارت علوم شهروند درجه دو باشد از دو سال گذشته تأکید کردم تا اساسنامه دانشگاه پیام نور بازنگری شود. بایسته دوم تقویت پیوند ایمان و امید است و بایسته سوم همبستگی معرفت، مهارت، جامعه یا صنعت است.
وی اظهار کرد: زمان دانشگاه نسل اول و دوم گذشته است. آیین نامه ارتقا با کمک اساتید وزارت علوم و بهداشت در حال اصلاح است و مهارت محوری در آیین نامه مذکور پیش بینی شده است. رشته های دانشگاهی باید تغییر کنند در سال 1313 دانشکده ها علم محور بودند الان به ندرت علم محور هستند. الان دانشکده ها موضوع محور شده اند اکنون باید دانشکده های موضوع محور و رشته های جدید تعریف شوند. پارک های علم و فناوری در دانشگاه پیام نور محقق شوند. علوم انسانی باید بومی شود و محققان ناظر به نیاز زمانه نظریه پردازی کنند. بایسته چهارم نیز همراهی آموزش و پژوهش است.
محمد هادی امین ناجی، سرپرست دانشگاه پیام نور در این مراسم گفت: وظیفه دانشگاه است که بستر لازم را برای اعتلای پژوهشگران را بی هیچ منتی ایجاد کند. می دانیم برای چنین روزی چه تلاش ها و کوشش ها که نکرده اید، با جیب و مغز خود دانشگاه پیام نور را نام آور کرده اید. شما افتخار ما هستید؛ دانشگاه با کمک شما دانشگاه است. کرامت و احترام شما مأموریت مجموعه مدیریت دانشگاه پیام نور است.
سرپرست دانشگاه پیام نور ادامه داد: در مدت اندکی که در محضر شما بوده ایم با اتفاق یکایک عزیزان یک همت داشته ایم و آن بازگرداندن عزیزانی بود که به ناصواب از ما جدا شده بودند امروز افتخار می کنیم بخشی از آنها را کنار خود داریم و امیدواریم دعای خانواده آنها موجب ترقی و رشد دانشگاه باشد.
وی افزود: امروز روز پژوهش است دانشگاه با محققان ملی و بین المللی خود توانسته جایگاه خوبی به دست آورد اما به آن قانع نیستیم. برنامه ما برای سال آینده این است که میزان سهم مشارکت دانشگاه برای تسهیل فعالیت محققان را فزون تر کنیم.
امین ناجی افزود: برنامه ما علاوه بر حوزه آموزش و پژوهش در حوزه های فناوری و فرهنگی و اجتماعی است که به عنوان 4 مأموریت دانشگاه های نسل های اول تا پنجم می تواند نتایج خوبی را برای جمهوری اسلامی به بار آورد.
وی ادامه داد: فعالیت آموزشی و پژوهشی پیام نور بسنده به داخل کشور نیست فراتر از مرز ایران اسلامی است، اساتید این دانشگاه در بستر بین الملل نقش آفرینی کرده اند. اما باور داریم نقش بیشتری می توانیم داشته باشیم. بنابراین تلاش کردیم موضوع پژوهانه و احیای کتابخانه مرکزی دانشگاه را در دستور کار قرار دهیم و سال آینده شاهد احیای آن باشیم. در این راستا تحقیق ها و پژوهش دانشجویان تحصیلات تکمیلی علاوه بر حوزه نظری در حوزه کاربردی، خدمات اجتماعی و جامعه مورد توجه قرار دهیم .
امین ناجی خطاب به اساتید پیام نور گفت؛ 3200 عضو هیئت علمی دانشگاه اگر همه همت کنیم هر سال یک مقاله داشته باشیم رتبه ما افزایش می یابد. رتبه کنونی دانشگاه بر عهده تقریباً 60 درصد اساتید است که بایستی بر دوش 100 درصد اساتید قرار گیرد. ما مأموریت فناوری دانشگاه را نمی توانیم نادیده بگیریم و امیدواریم سال آینده مراکز رشد، خانه های خلاق و مجموعه اکوسیستم فناوری پیام نور برای ارائه خدمت به اساتید و ملت ایران منسجم باشد.
امین ناجی در پایان از اساتید دانشگاه درخواست کرد به جشنواره های علمی کشور مانند فارابی، خوارزمی توجه بیشتر کنند.
انتهای پیام
{{name}}
{{content}}