اورونوف نیم فصل از پرسپولیس جدا می شود؟
هافبک تهاجمی ملی پوش ازبکستانی تیم پرسپولیس همچنان از یک تیم قطری پیشنهاد دارد و ظاهرا می خواهد از این تیم جدا شود.
ایسنا/مازندران رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد سوادکوه با بیان اینکه حکمت رهبری، بصیرت اجتماعی را سد راه فتنه کرد، تصریح کرد: در 9 دی 88 تبیین رهبر معظم انقلاب که برخاسته از حکمت ایشان بود به داد جامعه رسید و احیاء قدرت تحلیل عمومی مردم، حماسه بصیرتی را رقم زد.
محمد تقی لطیفی شیردار یکشنبه، 9 دی ماه در جمع خبرنگاران شهرستان سوادکوه در بیان اهمیت نقش اصحاب رسانه گفت: خبرنگاران حلقه واسط بین مردم و مدیران هستند و تا این ارتباط و هم گرایی ایجاد نشود پیشرانی و پیشروی توسعه مند تحقق نخواهد شد، به همین دلیل اصحاب رسانه بازوان توانمند مدیران در به ثمر رسیدن اهداف مدیریتی هستند.
وی به مناسبت سالروز حماسه نهم دی ماه در بیان معنای بصیرت از منظر علمی اظهار کرد: در نگاه حکما جزء اول شئ وجه مادی و محسوس در بینایی ست و جزء دوم شئ مفهوم و معنای آن است. لذا به کسی که دارای این شاخصه ی علمی است حکیم گفته می شود.
این مسئول با اشاره به این که رهبری در جایگاه حکیم نظام اسلامی در سال 1388 حکمت را در مقابله با فتنه در جامعه کاربردی کردند یادآور شد: در اتمسفر سیاسی آن زمان جریانات به لحاظ شناختی دچار یک درهم ریختگی خاص شده بودند و تشخیص عمومی جامعه دچار اختلال شده بود. به همین دلیل مشخص نبود در آن فضای غبارآلود چه کسی به دنبال چه هدفی است.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی سوادکوه در تبیین ارزش و عمق راهبردی رهبر معظم انقلاب در مقابله با فتنه 88 خاطرنشان کرد: رهبری در آن برهه حرمت و جایگاه انسان آزاده را به جامعه یادآور شد به این معنا که زن، مرد، پیر و جوان ایرانی بازیچه دست بیگانه نخواهد شد و استقلال را توأم با آزادی برای تعالی و پویایی جمهوری اسلامی رقم خواهد زد.
وی افزود: اگر می بینیم کسی مثل حاج قاسم سلیمانی، درعالی ترین رده فرماندهی نظامی کشور و صاحب شهرتی پیروزمندانه یک ژنرال در صحنه بین المللی، خود را سرباز وظیفه این انقلاب می داند بواسطه بصیرت عمیق این شهید والامقام بوده است، لذا حاج قاسم رهبر معظم انقلاب را حکیم خطاب می کرد چرا که در صحنه های متعدد رهنمودهای حکیمانه ایشان را درک و تجربه کرده بود.
انتهای پیام
{{name}}
{{content}}