خانه مسافرهای پاوه به 1000 مورد افزایش می یابد

فرماندار پاوه گفت: اکنون 600 خانه مسافر در شهرستان پاوه وجود دارد و 400 مورد دیگر نیز در حال دریافت مجوز هستند که تعداد این واحدها به 1000 مورد برسد.

- اخبار استانها -

علیرضا حیدری در گفت وگو با خبرنگار تسنیم در کرمانشاه، اظهار کرد: پس از ثبت منظر فرهنگی اورامانات در سال 1400 در یونسکو که اتفاق بزرگی در منطقه بود، سیل گردشگران به سمت اورامانات و پاوه سرازیر شده و لازمه استفاده از این فرصت سرمایه گذاری در اقامتگاه ها، هتل ها، خانه های مسافر و رستوران ها است.

وی عنوان کرد: اکنون شهرستان پاوه دارای 20 اقامتگاه بوم گردی، سه مجتمع خدمات گردشگری، دو هتل و 600 خانه مسافر فعال است و چندین مجتمع نیز در حال ساخت دارد.

فرماندار شهرستان پاوه افزود: 400 خانه مسافر در حال دریافت مجوز هستند که تعداد خانه مسافرهای شهرستان به 1000 مورد برسد و در تلاش هستیم بتوانیم با احداث این خانه ها خدمات بهتری را به مسافرین و گردشگران ارائه دهیم.

حیدری با بیان اینکه شهرستان پاوه نیازمند توسعه باغی است عنوان کرد: از سد داریان 10 میلیون مترمکعب آب به باغات تخصیص یافته و مقرر شد که در حد فاصل سد داریان تا سد هیروی، 1000 کیلومتر توسعه باغی داشته باشیم که جهاد کشاورزی درصدد انجام آن است.

مزرعه پرورش ماهی کلاران در پاوه 22 بهمن ماه افتتاح خواهد شد

فرماندار شهرستان پاوه گفت: وجود منابع آبی همچون سد داریان و هیروی در شهرستان پاوه، ظرفیت خوبی را برای گردشگری و پرورش آبزیان فراهم کرده است.

حیدری با بیان اینکه در حال رایزنی و مراحل کسب مجوز برای استفاده از سد هیروی و داریان برای پرورش ماهی هستیم افزود: شهرستان پاوه 62 مزرعه پرورش ماهی سردابی و یک مزرعه پرورش ماهی مکانیزه کلاران دارد که نخستین پرورش ماهی در ایران است که با سبک جدید سالانه 800 تن تولید دارد و 22 بهمن ماه افتتاح خواهد شد.

فرماندار پاوه عنوان کرد: یکی از برنامه هایی که در نظر داریم و در بحث اشتغال هم اهمیت دارد ایجاد توریسم درمانی است؛ بسیاری از مردم اقلیم کردستان و حلبچه عراق تمایل دارند که برای درمان به ایران مراجعه کنند و چه بهتر که این اقدامات در شهرستان پاوه ارائه شود.

وی با اشاره به اینکه بیمارستان 104 تخت خوابی پاوه قابلیت ارتقا و توسعه دارد افزود: این بیمارستان دارای 38 پزشک متخصص و جراح، 28 پزشک عمومی است و دستگاه سنگ شکن بوده و عمل های جراحی نیز در این بیمارستان انجام می شود.

حیدری بیان کرد: بیمارستان قدس پاوه دستگاه M.R.I ندارد، این موضوع را پیگیری کردیم و متوجه شدیم که دستگاه M.R.I به شهرهایی تعلق می گیرد که بیش از 150 هزار نفر جمعیت داشته باشد، اما شهرستان پاوه به دلیل توریسم درمانی بودن به این دستگاه نیاز دارد و ما درصدد فراهم کردن این دستگاه هستیم.

وی با اشاره به وضعیت بازار شوشمی گفت: اکنون بازارچه شوشمی رونق دارد و به صورت روزانه تجارت، صادرات و واردات شکل می گیرد.

انتهای پیام/

نظرات

captcha