اورونوف نیم فصل از پرسپولیس جدا می شود؟
هافبک تهاجمی ملی پوش ازبکستانی تیم پرسپولیس همچنان از یک تیم قطری پیشنهاد دارد و ظاهرا می خواهد از این تیم جدا شود.
بنا بر اعلام مرکز آمار، در آبان 1403 تغییرات میانگین شاخص قیمت تولیدکننده محصولات مرغداری های صنعتی در داخل کشور در 12 ماه منتهی به این ماه نسبت به مدت مشابه در سال قبل به 23.9 درصد رسید.
به گزارش خبرگزاری مهر، در آبان ماه سال 1403 شاخص قیمت تولیدکننده بخش مرغداری های صنعتی کشور (بر مبنای 100=1395) برابر با 1596.6 بوده است که نسبت به ماه قبل (تورم ماهانه) 1.1 درصد افزایش و نسبت به ماه مشابه سال قبل (تورم نقطه به نقطه) 13.1 درصد افزایش یافته است. در ماه مورد بررسی میانگین شاخص قیمت در 12 ماه منتهی به ماه جاری نیز نسبت به دوره مشابه سال قبل (نرخ تورم سالانه) 23.9 درصد افزایش یافته است.
کاهش تورم ماهانه
در آبان ماه 1403 تغییرات شاخص قیمت تولیدکننده بخش مرغداری های صنعتی کشور نسبت به ماه قبل (تورم ماهانه) به 1.1 درصد رسید که در مقایسه با همین اطلاع در ماه قبل (5.1 درصد)، 4.0 واحد درصد کاهش یافته است. در میان قلم های مرغداری های صنعتی، بیشترین تورم نسبت به ماه قبل مربوط به مرغ حذفی (6.9 درصد) و بیشترین میزان کاهش آن مربوط به پولت (1.8- درصد) است.
افزایش تورم نقطه به نقطه
در آبان ماه 1403 تغییرات شاخص قیمت تولیدکننده بخش مرغداری های صنعتی کشور نسبت به ماه مشابه سال قبل (تورم نقطه به نقطه) 13.1 درصد بوده است که در مقایسه با همین اطلاع در ماه قبل (11.9 درصد) 1.2 واحد درصد افزایش داشته است. به عبارتی، میانگین قیمت دریافتی توسط تولیدکنندگان محصولات مرغداری های صنعتی به ازای تولید قلم های خود در داخل کشور، در آبان ماه 1403 نسبت به ماه مشابه سال قبل، 13.1 درصد افزایش دارد. در بین قلم های مرغداری های صنعتی، بیشترین تورم نقطه به نقطه مربوط به تخم مرغ نطفه دار (41.5 درصد) و بیشترین میزان کاهش آن مربوط به کود (9.5- درصد) است.
کاهش تورم سالانه
در آبان ماه 1403 تغییرات میانگین شاخص قیمت تولیدکننده محصولات مرغداری های صنعتی در داخل کشور در 12 ماه منتهی به این ماه نسبت به مدت مشابه در سال قبل به 23.9 درصد رسید که نسبت به همین اطلاع در ماه قبل (26.9 درصد)، 3.0 واحد درصد کاهش نشان می دهد. در ماه مورد بررسی، در میان قلم های مرغداری های صنعتی کشور، کمترین تورم سالانه مربوط به مرغ حذفی (3.6 درصد) و بیشترین آن مربوط به تخم مرغ نطفه دار (56.5 درصد) است.
{{name}}
{{content}}