اورونوف نیم فصل از پرسپولیس جدا می شود؟
هافبک تهاجمی ملی پوش ازبکستانی تیم پرسپولیس همچنان از یک تیم قطری پیشنهاد دارد و ظاهرا می خواهد از این تیم جدا شود.
دومین نشست از سلسله نشست های معناپژوهی مرکز مطالعات راهبردی تسنیم به بهانه برگزاری پویش «ایران همدل» برگزار خواهد شد.
مرکز مطالعات راهبردی تسنیم سلسله نشست های معناپژوهی را با هدف تعمق و تامل درباره مسائل حوزه اندیشه سیاسی برگزار می کند.
اولین نشست از این مجموعه تحت عنوان «شکست تمدنی غرب؛ چرا و چگونه؟» با موضوع «تبیین چگونگی تنازل تمدن غرب از جهانداری به جهانگیری» با ارائه دکتر جعفر علیان نژادی برگزار شد.
چرا دیگر کسی حرف از تمدن غرب نزند؟او در این نشست در توضیح معناپژوهی گفت: قصد و غرضی که ما از معناپژوهی دنبال می کنیم، امتداد معنایی افکار رهبر معظم انقلاب است. منظور ما از معناپژوهی، معناشناسی به عنوان گرایشی در دانش زبان شناسی نیست، بلکه نوعی نگاه کاربردی به حوزه معناپژوهی است. منظور ما فقط فهم و منظور و مقصود رهبری نیست، بلکه فرازیابی و امتداد معنایی این بیان است. ما حرکتمان فقط در عمق معانی مد نظر مقام معظم رهبری نیست، نمی خواهیم فقط واکاوی کنیم بلکه می خواهیم به بیرون حرکت داشته باشیم و این معنا را امتداد بدهیم.
دومین نشست از این سلسله نشست ها با عنوان "استعاره باغ و بیشه" با حضور علیان نژادی روز شنبه 26 آبان ماه از ساعت 16 تا 17:30 در محل مرکز برگزار خواهد شد.
محورهای اصلی مباحث این نشست عبارت است از: گزارش معنایی در حکمت همدلی به مثابه بنیان انسجام جمعی 2- همدلی یا معامله 3- منطق درک فاصله ها و ترمیم آن 4- کنش یادآوری و فراموشی، کنش تداوم و گسست، کنش افق ساز و افق سوز
این نشست ناظر است به برگزاری پویش «ایران همدل» و در این حوزه به معنا پژوهی خواهد پرداخت.
پویش «ایران همدل»، بزرگترین حرکت جمعی و مردمی برای مواسات و کمک مؤمنانه است که از سال 1398 و پس از بیانات رهبر انقلاب اسلامی مبنی بر شکل گیری نهضت تعاون و احسان و کمک مؤمنانه، در کشور آغاز به کار کرد.
تاکنون سه دوره از این پویش با کمک کمیته امداد و سازمان بهزیستی برای کمک به اقشاری برگزار شده است که در دوره کرونا، زندگی و کسب وکارشان تحت تأثیر قرار گرفته بود.
چهارمین دوره پویش «ایران همدل» اکنون و با هدف جمع آوری مشارکت های نقدی هموطنان عزیز برای کمک به مردم مظلوم فلسطین و لبنان آغاز به کار کرده است تا کمک های مردمی، توسط جمعیت هلال احمر و گروه های مردمی فعّال در این حوزه ، برای رفع نیازهای ضروری و حیاتی مردم مظلوم فلسطین و لبنان هزینه شود.
حدود 1.2 میلیون نفر از مردم لبنان در منطقه جنوب لبنان مجبور شده اند خانه و کاشانه خود را ترک کنند و به جاهای مختلف بروند.
رهبر انقلاب پیش از این درباره یاری رساندن به مردم مظلوم غزه و لبنان فرموده اند: حکم قطعی شرعی این است که بر همه واجب است تلاش کنند، کمک کنند و فلسطین را به مسلمانها، به صاحبان اصلی اش برگردانند. (1403/7/4) و کنار مردم لبنان و حزب الله سرافراز بایستند و در رویارویی با رژیم غاصب آنان را یاری کنند. (1403/7/7)
انتهای پیام/
{{name}}
{{content}}