رسانه صهیونیستی فاش کرد: نتانیاهو برای فرار از دادگاه به شاباک متوسل شد

به گزارش ایرنا به نقل از شبکه الجزیره، هاآرتص افزود: دفتر نتانیاهو ضمن توسّل به شاباک (سازمان امنیت داخلی رژیم صهیونیستی) همچنین خواستار ارائه گزارشی امنیتی شده تا براساس آن نتانیاهو بتواند در جلسه دادگاه به اتهام فساد حاضر نشود.

به گزارش ایرنا به نقل از شبکه الجزیره، هاآرتص افزود: دفتر نتانیاهو ضمن توسّل به شاباک (سازمان امنیت داخلی رژیم صهیونیستی) همچنین خواستار ارائه گزارشی امنیتی شده تا براساس آن نتانیاهو بتواند در جلسه دادگاه به اتهام فساد حاضر نشود.

این خبر درحالی منتشر می شود که روزنامه عبری «یدیعوت آحارنوت» روز دوشنبه اعلام کرد که به دنبال پرتاب دو منوّر به سوی محل اقامت بنیامین نتانیاهو، وی درصدد برکناری دو مقام مرتبط با این چالش ها یعنی «گالی بهاراو میارا» دادستان اسرائیل و «رونین بار» رئیس دستگاه امنیت داخلی (شاباک) است.

نتانیاهو تصمیم برای عزل دادستان اسرائیل را پس از آن گرفت که سه شنبه هفته گذشته دادستانی کل رژیم صهیونیستی درخواست نخست وزیر این رژیم برای تعویق برگزاری جلسه دادگاه رسیدگی به اتهامات فساد او را رد کرد.

به گزارش ایرنا، روزنامه صهیونیستی «هاآٰرتص» نوشت که دادستانی کل رژیم صهیونیستی با درخواست «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر این رژیم برای تعویق 2 ماه و نیم جلسه رسیدگی به اتهامات فساد او در دادگاه عالی، مخالفت کرد.

این روزنامه افزود که دادستانی کل در پاسخ به این درخواست نتانیاهو که به دادگاه مرکزی قدس ارائه کرد، آورده است که هر گونه تأخیر اضافی در برگزاری جلسه دادگاه به شدت با منافع عمومی منافات دارد.

پیشتر دادگاه مرکزی قدس اشغالی در ماه جولای گذشته، آغاز جلسه دفاعیات نتانیاهو را به دوم دسامبر (ماه آینده میلادی) یعنی کمتر از یک ماه دیگر موکول کرده بود.

نخست وزیر رژیم صهیونیستی به شدت از طرف دستگاه قضایی این رژیم به خاطر پرونده های فساد تحت فشار است و بسیاری از کارشناسان، علت موافقت نکردن وی با آتش بس در غزه را نیز فرار از محاکمه ارزیابی کرده اند.

اوایل همین ماه، کمیته تحقیق کابینه رژیم صهیونیستی درباره پرونده فساد در خرید زیردریایی از آلمان، به پنج مقام این رژیم از جمله نتانیاهو درباره متهم بودن در این پرونده، پیام اخطار صادر کرد.

کمیته مزبور، رویه طی شده برای خرید زیردریایی از آلمان بین سال های 2009 تا 2016 که مصادف با دوران نخست وزیری نتانیاهو است را برخلاف قوانین موجود ارزیابی کرده است.

پرونده فساد در موضوع خرید زیردریایی، تنها پرونده فساد نخست وزیر رژیم اشغالگر نیست و نتانیاهو در پرونده موسوم به «1000» متهم است که حدود 300 هزار دلار رشوه به عنوان هدیه از سرمایه داران یهودی دریافت کرده و بر اساس این پرونده، به کلاهبرداری، فریب کاری و خیانت در امانت متهم شده است.

در پرونده «2000» نیز نتانیاهو متهم به زد و بند با «ارنون موزس» صاحب امتیاز روزنامه صهیونیستی «یدیعوت آحارنوت» با این هدف است که آن روزنامه، گزارش و اخبار مثبت او و فعالیت هایش را منتشر کند و همزمان، روزنامه خصوصی «اسرائیل هیوم» یعنی رقیب یدیعوت آحارنوت از سوی کابینه زیر فشار قرار گیرد.

افزون بر اینها، به گزارش روزنامه صهیونیستی «تایمز اسرائیل»، پر سر و صداترین پرونده نتانیاهو، پرونده «3000» مربوط به خرید سه زیر دریایی از آلمان است؛ پرونده ای که در سال 1395 جنجال زیادی به پا کرد و برخی نمایندگان کنست (پارلمان) رژیم صهیونیستی و سیاستمداران صهیونیست، نتانیاهو را زیر تیغ انتقادات شدید قرار دادند.

پرونده «4000» نیز به مساله زد و بند نخست وزیر رژیم صهیونیستی با مالک شرکت مخابراتی «بیزک» باز می گردد؛ شرکتی که صاحب امتیاز پایگاه خبری «واللا» است و بر اساس گزارش دادستانی رژیم اسرائیل، نتانیاهو در این پرونده متهم به فساد گسترده شده است.

نتانیاهو در این پرونده متهم است که میلیون ها دلار تسهیلات مالی در اختیار «شاوول الویچ» مالک این شرکت قرار داده تا پایگاه خبری واللا، از نخست وزیر و خانواده اش حمایت رسانه ای کند.

همچنین منابع خبری رژیم اشغالگر، چند روز پیش فاش کردند که افزون بر اتهامات قبلی، نتانیاهو احتمالاً به علت درز اطلاعات فوق محرمانه از دفترش محاکمه خواهد شد.

نظرات

captcha