اورونوف نیم فصل از پرسپولیس جدا می شود؟
هافبک تهاجمی ملی پوش ازبکستانی تیم پرسپولیس همچنان از یک تیم قطری پیشنهاد دارد و ظاهرا می خواهد از این تیم جدا شود.
به گزارش ایرنا، محمدعلی طالبی عصر پنجشنبه در نشست شورای اداری شهرستان منوجان اظهار کرد: باید به مردم کمک شود کشاورزی اقتصادی و مدرن را دنبال کنند و زنجیره ای برای توسعه صادرات محصولات کشاورزی ایجاد شود.
به گزارش ایرنا، محمدعلی طالبی عصر پنجشنبه در نشست شورای اداری شهرستان منوجان اظهار کرد: باید به مردم کمک شود کشاورزی اقتصادی و مدرن را دنبال کنند و زنجیره ای برای توسعه صادرات محصولات کشاورزی ایجاد شود.
وی با بیان اینکه نبود صنایع تبدیلی و تکمیلی کافی در جنوب کرمان مشهود است ادامه داد: از ظرفیت های کشاورزی خود در صنایع تبدیلی به خوبی استفاده نمی کنیم.
کارگروه ویژه زنجیره صنایع تکمیلی تشکیل می شود
استاندار کرمان با اشاره به بازدیدش از چند واحد تولیدی منطقه گفت: تصمیم گرفته شد کارگروه ویژه ای برای تسهیل و تحرک بخشی به ایجاد زنجیره صنایع تکمیلی بخش کشاورزی در استانداری با مدیریت معاون اقتصادی تشکیل شود.
وی با اشاره به اینکه ظرفیت های خوبی برای دامپروری در جنوب کرمان وجود دارد اما به آن توجه نشده است افزود: تامین گوشت از نیازهای اساسی کشور است که بخش زیادی از طریق واردات انجام می شود و امیدواریم جنوب کرمان به عنوان یکی از قطب های تولید گوشت در کشور مورد توجه قرار گیرد.
طالبی با بیان اینکه یکی از غنی ترین پهنه های معدنی در منوجان قرار دارد اضافه کرد: در زمینه فعال شدن پهنه های مسدود و قفل شده، تکمیل زنجیره تولید در معدن و سرمایه گذاری های جدید تصمیم هایی گرفته شده است.
وی تاکید کرد: استفاده از سرمایه های خُرد مردم در اولویت است و مردم می توانند در قالب شرکت های تعاونی یا در قالب های دیگر سرمایه گذاری کنند.
استاندار کرمان همچنین گفت: ستاد سوخت کمیته ای را مامور بررسی مسائل و مشکلات قاچاق سوخت و پرداختن به نارضایتی های مردمی می کند که تصمیم های خوبی گرفته شده و قرار است به فرمانداران ابلاغ شود.
مساله خام فروشی حل شود
نماینده مردم 6 شهرستان جنوب کرمان هم در این نشست گفت: سالانه چهار و نیم میلیون تن محصولات کشاورزی در جنوب کرمان تولید می شود و بیشتر معیشت مردم بر این اساس می گذرد.
منصور شکراللهی افزود: معادن غنی در جنوب داریم که اگر مساله خام فروشی حل شود مشکل اشتغال جنوب نیز حل خواهد شد.
وی تصریح کرد: با اینکه خدمات در جنوب کرمان انجام شده اما توسعه متوازن در شمال و جنوب استان رعایت نشده است و انتظار داریم این توسعه متوازن شروع شود همچنین بخش معدن و کشاورزی فعال شود که همین تحول موجب برچیدن کاروان های سوخت می شود.
کمبود منابع آب شرب منوجان
فرماندار منوجان نیز بیان کرد: 18 حلقه چاه در سه سال و امسال هم سه حلقه چاه حفر شد اما شهرستان همچنان نیاز آبی دارد.
جمشید سراجی افزود: شیب تند آب به سمت هرمزگان است و با بارندگی، آب ها یک ساعته از منطقه خارج می شود لذا نیاز به مهار آب داریم اما امکانات لازم را نداریم که همین مساله خطرات سیل را افزایش داده است.
وی اظهار کرد: مهار آب های سطحی در واقع کمک به حفظ آب های زیرزمینی، کشاورزی و کاهش آسیب ها است.
فرماندار منوجان با بیان اینکه راه نجات نیازهای آبی شهر، انتقال آب از رودخانه دایمی کندر است گفت: 80 لیتر بر ثانیه تخصیص از وزارت نیرو گرفته شده اما بضاعت ما اندک است و نیاز به اعتبارات ملی داریم.
درخواست امام جمعه برای مهار شوتی ها
امام جمعه منوجان هم قاچاق سوخت را یک مشکل عظما برای مردم منطقه دانست و گفت: دسته های خودرو تا پنجاه تایی با سرعت از پلیس راه کهنوج می گذرند و داخل شهر تمام خیابان را می گیرند.
حجت الاسلام رضا آقاملایی ادامه داد: این کاروان ها موجب مرگ مردم می شوند و نمی توان حتی دیه را از کسی گرفت.
وی گفت: این کاروان ها در زمان تعطیلی مدارس، مقابل آنها با سرعت می گذرند و کسی نمی تواند به آنها اعتراض کند.
امام جمعه منوجان افزود: قابل قبول نیست که نتوانیم چند وانت را مهار کنیم که آرامتر بروند بنابراین از استاندار درخواست تصمیم قاطع در این زمینه داریم.
وی خواستار توجه به طرح های ناتمام نیز شد و گفت: مصلای منوجان 10 سال است که در 2 طبقه ساخته شده، مراحل سفتکاری تمام شده اما رها شده است.
حجت الاسلام آقاملایی اظهار کرد: کار ساخت 2 استخر شنا آغاز شده اما به بهره برداری نرسیده است.
وی با بیان اینکه ضروری است مدارسی که نیمه تمام مانده به اتمام برسد گفت: در یک مورد 2 مدرسه از یک ساختمان استفاده می کنند.
امام جمعه منوجان افزود: اتاق دیالیز بیمارستان در اندازه سه در چهار متر مربع است که تعداد افراد زیادی مدت ها منتظر می مانند همچنین زیرسازی حدود 15 کیلومتر از جاده منوجان مانده است.
نبود ایست و بازرسی در منوجان
دادستان عمومی و انقلاب شهرستان منوجان هم گفت: شاهد نارضایتی های مردم از عبور خودروهای شوتی و سوخت بر هستیم.
مصیب آسیابانی افزود: بیشتر خودروهای شوتی از منوجان عبور می کنند که بیشترین آسیب را مردم این منطقه می بینند.
وی با اشاره به وجود 2 مسیر خروجی منوجان بیان کرد: بیشترین قاچاق سوخت، مشروبات الکی، مواد مخدر و سلاح از مسیر چاه شاهی به میناب است که ایست و بازرسی در آن مستقر نیست.
دادستان منوجان گفت: با استقرار موقت یک ماهه ایست و بازرسی، 80 درصد قاچاق سوخت شهرستان کنترل شد اما با توجه به کمبود نیروی انسانی و موانع قانونی ادامه استقرار این ایست و بازرسی امکان پذیر نبود.
وی تصریح کرد: بنابراین نیاز به ورود همه دستگاه ها داریم و از مسئولان استانی و کشوری می خواهیم مجوز ایجاد ایست و بازرسی در خروجی به سمت میناب داده شود.
آسیابانی با اشاره به یکی دیگر از کمبودهای شهرستان منوجان گفت: 6 شهرستان جنوبی ففط یک قاضی تعزیرات دارند که بیشترین پرونده های قاچاق و تعزیراتی هم متعلق به منوجان است بنابراین نیاز به ایجاد اداره تعزیرات در این شهرستان داریم.
به گزارش ایرنا از صبح امروز استاندار به شهرستان های کهنوج، قلعه گنج و منوجان در جنوب کرمان سفر کرد.
{{name}}
{{content}}