اورونوف نیم فصل از پرسپولیس جدا می شود؟
هافبک تهاجمی ملی پوش ازبکستانی تیم پرسپولیس همچنان از یک تیم قطری پیشنهاد دارد و ظاهرا می خواهد از این تیم جدا شود.
اصفهان- معاون سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان گفت: کمتر از 2 درصد افراد بی سوادی در این استان وجود دارد.
به گزارش خبرگزاری مهر، سید احمد امامیه با بیان اینکه استان اصفهان همواره پیش گام در امر سوادآموزی بوده است، اظهار کرد: امروز بیش از 98 درصد از افراد در رنج سنی 15 تا 50 سال در استان اصفهان از نعمت سواد برخوردار هستند و این موفقیت حاصل تلاش های بی وقفه همکاران و آموزش دهندگان است.
معاون سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان ابراز کرد: در سال گذشته بیش از 6 هزار نفر در استان اصفهان تحت پوشش دوره های سوادآموزی قرار گرفتند و این کلاس ها باعث شد که بیش از چهار هزار نفر از سوادآموزان موفق به شرکت در آزمون های نهضت سوادآموزی شوند و موفق به اخذ مدرک باسوادی شوند.
وی همچنین به ارائه آموزش های مهارتی در کنار دوره های سوادآموزی پرداخت و گفت: در نهضت سوادآموزی علاوه بر دوره های سوادآموزی، کلاس های مهارتی مختلفی نظیر همسرداری ، فرزندپروری، مهارت های شغلی، کار با رایانه، و کلاس های آشپزی و گل دوزی برای زنان خانه دار برگزار شده است و این کلاس ها علاوه بر افزایش سطح سواد، به توانمندسازی افراد در زمینه های مختلف نیز کمک می کند.
امامیه در ادامه با اشاره به فعالیت های ویژه در مناطق محروم و برای گروه های خاص، افزود: ما در سال های اخیر اقداماتی جدی برای پوشش افراد نیازمند در مناطق عشایری و زندان ها داشته ایم و بسیاری از مردان و زنان عشایری و افراد زندانی که به دلایل مختلف از سواد محروم بودند، توانستند از این نعمت بهره مند شوند.
وی با اشاره به چالش های موجود در شناسایی و پوشش کامل سوادآموزی در استان، ادامه داد: باوجود دستاوردهای زیاد، هنوز در استان اصفهان کمتر از 2 درصد افراد بی سواد وجود دارند و این افراد معمولاً در مناطق دورافتاده یا به دلیل شرایط خاص، همچون معلولیت های جسمی و ذهنی، از آموزش محروم مانده اند و به همین دلیل، نیازمند نیروی تخصصی و ابزارهای آموزشی ویژه ای برای آموزش این گروه ها هستیم.
معاون سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان در توضیح این گروه های باقی مانده، گفت: این افراد اغلب یا در مناطق دورافتاده استان زندگی می کنند، یا ممکن است مهاجرانی باشند که نتوانسته ایم به درستی آنها را شناسایی کنیم و در حال حاضر، در تلاش هستیم که با شناسایی این افراد، امکانات آموزشی و تخصصی را برای آنها فراهم کنیم.
3 هزار نفر از اتباع افغانستانی تحت پوشش سوادآموزی قرار گرفتند
امامیه همچنین به خدمات ارائه شده به اتباع افغانستانی در راستای سوادآموزی اشاره و بیان کرد: در سال های اخیر، نهضت سوادآموزی به طور ویژه برای افراد بی سواد افغان در استان اصفهان فعالیت کرده است و ازاین رو، بسیاری از افراد افغان در رنج سنی زیر 30 سال که به دلایل مختلف نتوانسته اند به مدارس رسمی مراجعه کنند، تحت پوشش سوادآموزی قرار گرفتند و در پنج سال اخیر، بیش از 3 هزار نفر از این افراد تحت آموزش های سوادآموزی استان قرار گرفتند و موفق به دریافت مدارک باسوادی شدند.
وی افزود: این افراد در صورتی می توانند تحت آموزش قرار گیرند که مدارک هویتی لازم را داشته باشند، چرا که سامانه سوادآموزی تنها افرادی را پذیرش می کند که دارای مدارک هویتی ثبت شده باشند.
امامیه به چالش های پیشرو در زمینه سوادآموزی اشاره و تصریح کرد: ما در تلاش هستیم تا ظرفیت های بیشتری برای آموزش افراد با نیازهای ویژه فراهم کنیم و درصورتی که ابزارهای تخصصی و نیروی انسانی متخصص در اختیار داشته باشیم، می توانیم خدمات بیشتری به این افراد ارائه دهیم و گام های مؤثری در کاهش نرخ بی سوادی برداریم.
وی خاطرنشان کرد: نهضت سوادآموزی با تمام توان خود در خدمت جامعه است و امیدواریم در سال های آینده بتوانیم به تمامی افراد جامعه، حتی آنهایی که به دلایلی از سواد محروم مانده اند، خدمات آموزشی خود را ادامه دهیم.
{{name}}
{{content}}