اورونوف نیم فصل از پرسپولیس جدا می شود؟
هافبک تهاجمی ملی پوش ازبکستانی تیم پرسپولیس همچنان از یک تیم قطری پیشنهاد دارد و ظاهرا می خواهد از این تیم جدا شود.
به گزارش ایرنا، عبدالرضا کریمی روز پنجشنبه در نشست شورای وقایع استان مرکزی، افزود: کمیجان و اراک بیشترین و آشتیان و تفرش کمترین شمار ولادت 9 ماهه امسال در استان را به خود اختصاص داده اند.
به گزارش ایرنا، عبدالرضا کریمی روز پنجشنبه در نشست شورای وقایع استان مرکزی، افزود: کمیجان و اراک بیشترین و آشتیان و تفرش کمترین شمار ولادت 9 ماهه امسال در استان را به خود اختصاص داده اند.
وی ادامه داد: 181 مورد 2 قلوزایی و 6 مورد سه قلو زایی در استان طی 9 ماهه امسال ثبت شده است.
مدیرکل ثبت احوال استان مرکزی اظهار کرد: 732 هزار و 986 واقعه تولد در 9 ماهه امسال در کشور ثبت شده که استان های سیستان و بلوچستان، خراسان جنوبی و خوزستان بیشترین و استان های گیلان، مازندران، البرز و مرکزی کمترین میزان ولادت را به خود اختصاص داده اند.
کریمی بیان کرد: نسبت جنسی حاصل از ثبت ولادت در 9 ماهه امسال استان مرکزی برابر با 104 است یعنی به ازای تولد هر 100 دختر 104 پسر به دنیا آمده است.
وی اضافه کرد: میانگین سن مادر در کشور 29.6 و در استان مرکزی 30.9 و میانگین سن پدر در کشور 34 و در این استان 35 است.
مدیرکل ثبت احوال استان مرکزی اظهار کرد: شهرستان تفرش با 21.4 درصد از جمعیت خود پیرترین شهرستان و شهرستان ساوه با 8.8 درصد جمعیت پیر، جوان ترین شهرستان استان مرکزی هستند.
کریمی بیان کرد: 6 هزار و 534 مورد فوت نیز در 9 ماهه امسال استان مرکزی ثبت شده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته 6.3 درصد رشد داشته است.
وی ادامه داد: پنج هزار و 215 مورد ازدواج و 2 هزار و 243 مورد طلاق نیز در 9 ماهه امسال در استان مرکزی ثبت شده که در هر 2 مورد کاهش چشمگیری روی داده است.
مدیرکل ثبت احوال استان مرکزی اظهار کرد: ثبت احوال در سال های گذشته از سنتی به الکترونیکی رسیده و امکان دسترسی سریعتر به مردم را فراهم کرده است.
کریمی افزود: ثبت احوال اطلاعات 120 میلیون ایرانی زنده و فوت شده از سال 1297 هجری شمسی را در اختیار دارد و دائم در حال به روز رسانی اطلاعات این افراد است و در هر ثانیه امکان استعلام 6 هزار نفر در ثبت احوال وجود دارد.
وی ادامه داد: امروز فرآیند صدور الکترونیکی گواهی ولادت استان مرکزی همزمان با سایر استان ها راه اندازی می شود که با این اقدام امکان جعل مدرک و هزینه مردم به صفر می رسد و از طرفی از اتلاف وقت مراجعه کنندگان جلوگیری می شود.
سازمان ثبت احوال سوم دی ماه سال 1297 با صدور شناسنامه برای خانمی به نام فاطمه ایرانی فعالیت خود را آغاز کرده است.
{{name}}
{{content}}