بیش از 80 هزار تن گوشت مرغ در آذربایجان غربی تولید شد

ارومیه -رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی گفت: طی 9 ماه گذشته 80 هزار و 627 تن گوشت مرغ تولید شده است که مازاد بر نیاز استان هفت هزار و 907 تن بوده است.

به گزارش خبرگزاری مهر، خسرو شهبازی در این زمینه افزود: هزار و 100 تن مرغ منجمد و 190 تن گوشت قرمز منجمد در حال حاضر در انبارهای شرکت پشتیبانی دام استان موجود است.

وی اظهار کرد: قرارداد جمع آوری مرغ مازاد به میزان 660 تن و قراردادهای خرید مرغ منجمد از محل انباشت قبلی نیز تاکنون 110 تن بوده است.

شهبازی تصریح کرد: امسال تا پایان آذرماه به تعداد 47 میلیون قطعه در استان جوجه ریزی شده که نسبت به زمان مشابه در سال گذشته مقدار 12.5 درصد افزایش جوجه ریزی گزارش شده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی با بیان اینکه در آذر ماه سال جاری هم چهار میلیون و 942 هزار و 575 قطعه جوجه ریزی شده است، اظهار کرد: نسبت تحقق به برنامه ابلاغی 100 درصد بوده است.

وی اظهار کرد: با توجه به اینکه ارسال مرغ گرم برای استان های عمقی (زمان طولانی ارسال و هزینه ارسال) مشکلاتی خاص خود را دارد، جهت ایجاد انگیزه برای جوجه ریزی ، برای اتحادیه ها و زنجیره های تولیدی این استان پیشنهاد می شود سهمیه صادراتی خاصی در نظر گرفته شود.

شهبازی اظهار کرد: پیشنهاد می شود شرکت پشتیبانی امور دام به طور مستقیم با مرغدار برای خرید مرغ زنده عقد قرار داد کند و یا مرغ مازاد مرغداران را با معرفی این سازمان به قیمت 60 هزار تومان خریداری کند.

نظرات

captcha