اورونوف نیم فصل از پرسپولیس جدا می شود؟
هافبک تهاجمی ملی پوش ازبکستانی تیم پرسپولیس همچنان از یک تیم قطری پیشنهاد دارد و ظاهرا می خواهد از این تیم جدا شود.
مشکل زمین پارک علم و فناوری استان کردستان از سال 94 سال تاکنون به مدت 9 سال تعیین تکلیف نشده است.
وی با بیان اینکه باید از ایده ها و اندیشه های نو در راستای رونق تولید و ایجاد اشتغال استفاده کرد، افزود: معضل تحویل زمین به پارک علم و فناوری کردستان یکی از دغدغه های بسیار مهم است، در سال 91 موافقت اصولی برای تشکیل پارک علم و فناوری مصوب و سال 92 یک ردیف اعتباری در قانون بودجه برای ساخت، تعمیر و تجهیز این پارک در نظر گرفته شد که در مرحله تجاری سازی باید فضایی برای واحدهای فناور و تجاری سازی داشته باشد، اما متأسفانه تا کنون از سال 94 سال به مدت 9 سال این زمین تعیین تکلیف نشده است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کردستان بیان کرد: اراضی مختلفی برای پارک علم و فناوری در دنظر گرفته شده اما هیچ کدام موافقت نشده و این زنگ خطر بزرگی برای این استان است، در سال 1401 با توجه به ضوابط اجرایی 5 درصد از تملک دارای سرمایه استان به بحث پارک برای کمک به صندوق و شکوفایی با 56 میلیارد تومان تخصیص داده شده است.
وی با تأکید بر اینکه ظرف حدود یک هفته زمین پارک علم و فناوری باید مشخص شود، عنوان کرد: ردیف ملی تحت عنوان تملک زمین و ایجاد زیرساخت های پارک علم و فناوری ایجاد شود و زمین پارک تا سطح 5 هکتار و ایجاد زیرساخت در حد 5 هزار متر مربع برای سال اول در کمیسیون ماده 23 انجام و در سال آینده ردیف اعتبار بگیرد.
ازهاری اظهار کرد: اگر دستگاه های اجرایی ساختمان مازاد بدون استفاده دارند در اختیار پارک قرار دهند و جوابگوی شرکت های دانش بنیان باشند.
محمد مشیرپناهی، مدیرکل امور اقتصاد و دارایی استان کردستان نیز در ارتباط با زمین پارک علم و فناوری بیان کرد: سند مالکیت زمین 8 هکتاری به نام امور اتباع صادر شده و با تغییر کاربری باید با موافقت امور اتباع انجام شود همچنین تغییر مالکیت و بهره برداری در مسیر 69 قانون الحاق باید در کارگروه مطرح و تغییر مالکیت به اسم شرکت دیگری انجام نمی شود.
جهانگیر الیاسی، مدیرکل راه و شهر سازی استان کردستان نیز درباره اختصاص زمین به پارک علم و فناوری استان کردستان اظهار داشت: واگذاری زمین به پارک علم و فناوری طی جلسات مختلف زمین 8 هکتاری بود، راه و شهرسازی مستقیم نمی تواند اراضی را واگذار کند بلکه در قالب یک مزایده قابل اجرا است، در صورت برنده شدن واگذار می شود، محدودیت قانونی داریم، اما در صورت مصوبه شورای برنامه ریزی موافقت این زمین به پارک علم و فناوری انجام می شود.
سعدی نقشبندی، رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان نیز در این زمینه اظهار کرد: زمین مربوط به سند امور اتباع بوده و راه و شهرسازی نیز مدعی این زمین است، این زمین برای پارک علم و فناوری بسیار مناسب است.
رئیس پارک علم و فناوری استان کردستان نیز گفت: حدود 10 سال مشکل اراضی پارک علم و فناوری به معضل بزرگی برای این سازمان تبدیل شده است، پارک علم و فناوری برای حمایت از 190 شرکت نیاز ضروری به این اراضی دارد.
احمد محمدی افزود: هییت نمایندگی اداره راه و شهرسازی واگذاری زمین 8 هکتاری را به پارک علم و فناوری در خرداد ماه امسال موافقت کرده و استعلام 18 گانه آن نیز انجام شده است بیش ازاین طول بکشد قطعاً کل استان متضرر خواهد شد. بودجه عمرانی سازمان پارک علم و فناوری به دلیل مشکل زمین، قطع شده و این مشکل باید از طرف خود استان حل و فصل شود.
بختیار خلیقی، رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کردستان نیز در این جلسه اظهار داشت: در این کارگروه حدود یک هزار و 959 مورد پرونده مطرح شده، تعداد کل مصوبات 3 هزار و 480 مورد، حدود 75 درصد مصوبات انجام شده و 25 درصد مصوبات در دست اقدام و پیگیری است.
وی افزود: با دستگاه های اجرایی مکاتباتی در راستی انجام سریع مصوبات انجام شده است، در مصوبات انجام شده حدود هزار و 830 مورد بانکی، 90 مورد مالیاتی و سایر موارد بوده است، مصوبات در دست اقدام و پیگیری با 491 مورد بانکی و 4 مورد بانکی و سایر موارد 380 مورد بوده است.
رئیس صمت استان کردستان بیان کرد: با اجرایی شدن دو هزار و 577 مورد در 217 جلسه تسهیل و رفع موانع تولید، تعداد 21 هزار و 970 نفر اشتغال تثبیت و با اجرای مصوبات 100 درصد به حدود 23 هزار و 888 نفر خواهد رسید.
وی درباره ارزیابی عملکرد بانک های عامل در استان توضیح داد: تعداد مصوبات بانک ملی در خصوص تامین مالی و تسهیلات 191 مورد اجرایی شده است، تعین تکلیف بدهی های معوقه تعداد مصوبات اجرا شده، 131 مورد بوده است.
خلیقی اذعان کرد: تعداد تعین تکلیف بدهی های موقع 486 مورد بوده که 296 مورد اجرا شده است.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کردستان عنوان کرد: ارزیابی و عملکرد دستگاه های اجرایی با هزار و 135 مورد مصوبه، حدود 763 مورد مصوبه اجرایی شده است، امیدواریم بانک های عامل و و دستگاه های اجرای سریع نسبت به اجرای مصوبات اقدام کنند.
انتهای پیام/484/
{{name}}
{{content}}