اورونوف نیم فصل از پرسپولیس جدا می شود؟
هافبک تهاجمی ملی پوش ازبکستانی تیم پرسپولیس همچنان از یک تیم قطری پیشنهاد دارد و ظاهرا می خواهد از این تیم جدا شود.
به گزارش ایرنا، سرشماری عمومی کشاورزی در استان اصفهان همزمان با سراسر کشور از 12 آبان تا پایان آذر امسال در بخش های مختلف کشاورزی مانند زراعت، باغداری، دامداری، تولیدات گلخانه ای، زنبورداری، آبزی پروری، کرم ابریشم و طیور سنتی انجام شد؛ سرشماری کشاورزی پیشین در کشور در سال 1393 اجرا شد.
به گزارش ایرنا، سرشماری عمومی کشاورزی در استان اصفهان همزمان با سراسر کشور از 12 آبان تا پایان آذر امسال در بخش های مختلف کشاورزی مانند زراعت، باغداری، دامداری، تولیدات گلخانه ای، زنبورداری، آبزی پروری، کرم ابریشم و طیور سنتی انجام شد؛ سرشماری کشاورزی پیشین در کشور در سال 1393 اجرا شد.
معاون آمار و اطلاعات سازمان مدیریت و برنامه ریزی اصفهان روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به اتمام سرشماری میدانی کشاورزی در این استان اظهار کرد: نتایج و اطلاعات اولیه این سرشماری نشان می دهد که بخش های آبزی پروری(ماهیان خوراکی) و تولیدات گلخانه ای دارای بیشترین رشد تعداد بهره برداران نسبت به سال 1393 بودند.
سیدعلی قرشی با اشاره به افزایش 173 درصدی تعداد بهره برداران بخش تولیدات گلخانه ای، افزود: این آمار گویای تغییر الگوی کشت و فعالیت بخش کشاورزی استان اصفهان با توجه به شرایط کم آبی، خشکسالی و تغییر اقلیم است.
وی با اشاره به کاهش تعداد بهره برداران بخش زراعت و باغداری استان اصفهان در سال جاری در مقایسه با نتایج سرشماری 1393، اظهار کرد: تعداد بهره برداران بخش زراعت در این خطه 15 درصد کاهش یافته است.
قرشی با بیان اینکه در سرشماری امسال کشاورزی استان اصفهان حدود 83 درصد جامعه مورد هدف نسبت به سال 1393 پوشش داده شد، اضافه کرد: هرند با 120 درصد، فریدونشهر 110 درصد و فریدن 109 درصد دارای بالاترین پوشش جامعه بهره برداران کشاورزی در این سرشماری نسبت به سال 1393 بودند.
وی، کمترین میزان پوشش در سرشماری عمومی کشاورزی استان اصفهان در سال 1403 را مربوط به کاشان، نجف آباد و تیران و کرون دانست.
قرشی خاطرنشان کرد: در مرحله بعدی سرشماری عمومی کشاورزی از دهم تا سیزدهم دی ماه جاری کار بازشماری آمار و اطلاعات، راستی آزمایی و شناسایی خطاهای احتمالی انجام می شود.
وی ادامه داد: نتایج نهایی سرشماری و تعداد دقیق بهره برداران بخش کشاورزی استان پس از گذراندن این مراحل و تجزیه و تحلیل آمار مشخص می شود.
قرشی، یکی از مهمترین چالش هایی که در اجرای سرشماری عمومی کشاورزی وجود داشت را ناآگاهی جامعه درباره آمار و نقش آن در بهبود کیفیت زندگی دانست و گفت: هنوز برخی از مردم ذهنیت نادرستی درباره سرشماری دارند و همین موضوع بر کار ما تاثیرگذار است.
معاون آمار و اطلاعات سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان اصفهان با اشاره به کمبود برخی از امکانات و تجهیزات تدارکاتی(لجستیکی) در انجام سرشماری عمومی کشاورزی، افزود: لازم است اطلاع رسانی بیشتری درباره اهمیت آمار توسط بخش های مختلف به ویژه رسانه ها و فضای مجازی صورت گیرد.
به گزارش ایرنا، طرح سرشماری عمومی کشاورزی از سال 1352 در کشور آغاز شد و زمان انجام آن هر 10 سال یک بار است؛ این سرشماری به تولید بهنگام داده ها برای برنامه ریزان و همچنین توسعه و آبادانی کشور کمک می کند.
اصفهان از پیشتازان صنعت کشاورزی ایران با 568 هزار هکتار اراضی(معادل پنج درصد از مساحت استان و سه درصد از اراضی کشاورزی کشور) محسوب می شود.
شرایط متنوع آب و هوایی این استان، استعداد تولید انواع محصولات را دارد به گونه ای که در مناطق گرم و خشک آن خرما، انار و پسته، در مناطق سرد و کوهستانی بادام و گردو و در مناطق معتدل و سرد انواع محصولات دانه دار و هسته دار کشت می شود.
به گفته مسوولان جهاد کشاورزی اصفهان، بیش از 800 واحد و مزرعه پرورش و تولید ماهی خوراکی در استان وجود دارد و بالغ بر پنج هزار نفر در این صنعت به کار مشغولند.
{{name}}
{{content}}