اورونوف نیم فصل از پرسپولیس جدا می شود؟
هافبک تهاجمی ملی پوش ازبکستانی تیم پرسپولیس همچنان از یک تیم قطری پیشنهاد دارد و ظاهرا می خواهد از این تیم جدا شود.
رییس جهاددانشگاهی در مراسم افتتاحیه یازدهمین کنگره بین المللی زخم و ترمیم بافت، برگزاری این کنگری را گامی در مسیر بهبود کیفیت زندگی مردم دانست و گفت: جهاد دانشگاهی به عنوان یک نهاد انقلابی دانش بنیان و معین و همکار همیشگی دولت های مستقر همواره در کنار نهادهای حاکمیتی و مردمی قرار داشته و با رصد نیازهای جامعه تلاش کرده تا با نظارت علمی بتواند برای رفع مشکلات حوزه های مختلف راهکارهای عملی معرفی کند.
به گزارش ایسنا، حسن مسلمی نائینی رییس جهاددانشگاهی صبح امروز چهارشنبه 30 آبان ماه در یازدهمین کنگره بین المللی زخم و ترمیم بافت که با شعار «جهان بدون زخم» در مرکز همایش های بین المللی دانشگاه شهید بهشتی در حال برگزاری است با بیان اینکه یکی از وظایف دولت ها تأمین شرایط لازم برای حفظ و ارتقای سلامت افراد جامعه است گفت: جمعیت ها دارای ساختاری دینامیک و پویا هستند و در طول زمان ترکیب سنی ، جنسیتی و به تبع آن الگوی بیماری های آنها دستخوش تغییراتی می شود که ضرورت به روزرسانی اقدامات عملی در حوزه بهداشت و درمان را ایجاب می کند.
وی با بیان اینکه گاهی این تغییرات خیلی سریع اتفاق می افتد، نظیر آنچه در دوران شیوع بیماری کرونا در سطح جهان شاهد بودیم که باعث شد در بازه زمانی کوتاهی تغییرات قابل توجهی در پروتکل های بهداشتی و مراقبتی صورت گیرد ادامه داد: اما همیشه این تغییرات سریع و پر سروصدا نیست، همانند افزایش تدریجی موارد بروز بیماری های مزمن ازجمله بیماری های قلبی عروقی ، سرطان ها و اختلالات متابولیک( بیماری دیابت) که همه این موارد خود تابعی از افزایش میانگین سنی افراد جامعه است و در حال حاضر نزدیک به 70 درصد از علل مرگ ومیر را تشکیل می دهند.
مسلمی نائینی با تأکید بر اینکه موارد ذکرشده لزوم توجه به نیازهای سلامت جامعه را به یک ضرورت تبدیل کرده است گفت: در همین راستا جهاد دانشگاهی به عنوان یک نهاد انقلابی دانش بنیان و معین و همکار همیشگی دولت های مستقر همواره در کنار نهادهای حاکمیتی و مردمی قرار داشته و با رصد نیازهای جامعه تلاش کرده تا با نظارت علمی بتواند برای رفع مشکلات حوزه های مختلف راهکارهای عملی معرفی کند.
رییس جهاددانشگاهی در ادامه با اشاره به اقدامات و دستاوردهای این نهاد در حوزه سلامت به تاسیس پژوهشگاه های رویان، ابن سینا و پژوهشکده های سرطان معتمد، علوم بهداشتی، گیاهان دارویی و زخم و ترمیم بافت اشاره کرد که هر یک از آنها همزمان با تحقیق و توسعه علمی به ارائه خدمات تخصصی به افراد جامعه پرداخته و هر یک در نوع خود مبدع یک زمینه کاربردی منحصر بفرد در رفع نیازهای سلامت جامعه بوده اند.
وی با اشاره به اینکه سازمان جهاددانشگاهی علوم پزشکی تهران نیز به عنوان یک از قدیمی ترین واحدهای این نهاد از زمان تشکیل با تعامل سازنده با دانشگاه علوم پزشکی تهران توانسته ساختارهای مهمی را تشکیل دهد ادامه داد: یکی از آخرین دستاوردهای این مجموعه راه اندازی پژوهشکده فناوری های زخم و ترمیم بافت یارا است که با بهره گیری از دانش تخصصی کسب شده طی سالیان متمادی توانسته با فعالیت های علمی، تحقیقاتی، آموزشی، فرهنگی و خدماتی در کسب دانش فنی ، توسعه فناوری و ارائه خدمات تخصصی گام های ارزشمندی را درزمینه توسعه دانش مرتبط با زخم و ترمیم بافت بردارد.
دکتر مسلمی نائینی برگزاری کنگره زخم و ترمیم بافت را از برنامه های شاخص سازمان جهاددانشگاهی علوم پزشکی تهران ذکر کرد و افزود: با حول و قوه الهی یازدهمین سال اجرای این کنگره را طی سه روز آینده در پیش داریم که توالی یازده دوره برگزاری کنگره بدون توقف و پیوسته، نشاندهنده رویدادی فاخر، با برنامه و عالمانه است که باوجود تغییرات مختلف در جهاد دانشگاهی به ویژه در حوزه مدیریت آن انجام شده است.
رییس جهاددانشگاهی با بیان اینکه امید داریم این فعالیت بتواند گامی مؤثر در توسعه فرهنگ سلامت در بین جامعه متخصصین و افراد جامعه باشد و با ارتقای دانش تخصصی بتوانیم با حفظ بافت های آسیب دیده کمیت و کیفیت زندگی مردمی را که لیاقت بیش از این را دارند بهبود بخشیم و به فهوای واقعی شعار حفظ پا حفظ زندگی دست یابیم.
وی در پایان سخنانش خطاب به پژوهشگران و تمامی شرکت کنندگان این کنگره گفت: به امید خدا در این سه روز پیش رو کنگره ای پربار و خوبی داشته باشید.
گفتنی است پژوهشکده فناوری های زخم و ترمیم بافت «یارا» و «مرکز تحقیقات لیزر در پزشکی» سازمان جهاددانشگاهی علوم پزشکی تهران باهدف بررسی آخرین دستاوردهای علمی و پژوهشی زخم و ترمیم بافت، این کنگره بین المللی را با شعار «جهان بدون زخم"WOUNDLESS WORLD" » طی 3 روز از 30 آبان تا 2 آذر برگزار می کنند.
این کنگره، رویدادی علمی و به منظور گردهمایی متخصصان، محققان، درمانگران و دانشجویان فعال در زمینه زخم و ترمیم بافت است. در این دوره از کنگره زخم و ترمیم بافت 67 سخنران داخلی و خارجی حضور دارند و به ارائه مقالات و آخرین یافته های خود در این حوزه می پردازند.
انتهای پیام
{{name}}
{{content}}