اورونوف نیم فصل از پرسپولیس جدا می شود؟
هافبک تهاجمی ملی پوش ازبکستانی تیم پرسپولیس همچنان از یک تیم قطری پیشنهاد دارد و ظاهرا می خواهد از این تیم جدا شود.
تیم ملی رباتیک صنعتی جمهوری اسلامی ایران با مربیگری و مدیریت ستاد هوش مصنوعی، لیزر و کوانتوم معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان، موفق به کسب یک مدال طلا، یک مدال نقره و همچنین در مجموع تیمی، تیم برتر مسابقات کشورهای عضو پیمان شانگهای شد.
این افتخار به واسطه حمایت های معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، سازمان توسعه تعاملات علمی و فناورانه بین المللی معاونت علمی و ستاد هوش مصنوعی، لیزر و کوانتوم میسر شد. داوود زارع به عنوان مربی، محمدرضا ریاحی سامانی و محمدجواد حقی از اعضای این تیم بودند.
داوود زارع، مربی تیم ملی رباتیک جمهوری اسلامی ایران و رئیس کارگروه کاربرد هوش مصنوعی در صنعت و انرژی ستاد هوش مصنوعی، لیزر و کوانتوم، طی سخنانی اظهار کرد: کسب یک مدال طلا و یک مدال نقره در سه لیگ ربات های صنعتی این رویداد، موفقیتی چشمگیر در سطح بین المللی محسوب می شود.
مربی تیم ملی رباتیک جمهوری اسلامی ایران افزود: برای 15 کشور حاضر در این مسابقات جای شگفتی بود که ایران در دانش های مرتبط با فناوری های نوین، برتری قابل توجهی دارد.
جزئیات طرح هوش مصنوعی مجلس/ ورود ایران به دنیای دیجیتالوی همچنین به اهمیت کاربست فناوری های نوین، به ویژه هوش مصنوعی و کوانتوم، در فرآیندهای زیرساختی کشور اشاره کرد و بیان کرد: این فناوری ها می توانند به حل ابرچالش های ناترازی در حوزه هایی نظیر برق، گاز، سوخت و آب کمک شایانی کنند.
وی افزود: در ستاد هوش مصنوعی، کوانتوم و لیزر، تمرکز ما طی بیش از یک سال گذشته بر ورود فناوری های مرتبط با هوش مصنوعی در کاهش بخشی از ابرچالش های ناترازی در کشور معطوف شده است و بیش از 100 جلسه با بخش های مختلف صنعت نفت، گاز و پتروشیمی، صنعت برق، صنعت بانک و بیمه و کشاورزی داشته ایم و در کنار طرح های پایلوت، برنامه ای جامع برای توسعه فناوری های هوش مصنوعی و کوانتوم در کشور در دستور کار داریم.
تیم ملی رباتیک ایران در این مسابقات موفق به دریافت جام "Outstanding Contribution Award" نیز شد که نشان دهنده نقش برجسته و مشارکت فعال این تیم در رقابت ها است. همچنین، ایران رایزنی های اولیه برای میزبانی مسابقات هوش مصنوعی کشورهای عضو پیمان شانگهای را در برنامه دارد که می تواند گامی مؤثر در توسعه تعاملات علمی و فناوری در سطح بین المللی باشد.
این موفقیت بزرگ، جلوه ای از پیشرفت علمی و فنی جوانان ایرانی در عرصه فناوری های نوین و رباتیک است.
انتهای پیام/
{{name}}
{{content}}