توزیع 4 تن گوشت گرم هر کیلو 299 هزار تومان در کرمانشاه

معاون توسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه گفت: چهار تن گوشت قرمز گرم به قیمت هر کیلو 299 هزار تومان به مدت سه روز در یکی از فروشگاه های کرمانشاه توزیع می شود.

- اخبار استانها -

سعید جوادی در گفت وگو با خبرنگار تسنیم در کرمانشاه، اظهار کرد: جهت تنظیم بازار و کنترل قیمت گوشت قرمز، طی سه روز آینده چهار تن گوشت گرم وکیوم وارداتی گوساله به قیمت هر کیلو 299 هزار تومان در توزیع و در دسترس شهروندان قرار خواهد گرفت.

وی عنوان کرد: یکی از ابزارهای موثر در کنترل قیمت گوشت قرمز، تأمین و توزیع گوشت گرم وکیوم وارداتی با نرخ مناسب در سطح فروشگاه های استان کرمانشاه است که در این راستا از صبح فردا از ساعت 9 صبح در فروشگاه فامیلی واقع در بلوار شمشادیان، روبروی شهربازی نرسیده به تقاطع امام حسین(ع) شهر کرمانشاه توزیع خواهد شد.

معاون توسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه گفت: سالانه حدود 42 هزار تن گوشت قرمز در استان کرمانشاه تولید می شود و این در حالی است که نیاز سالانه استان کرمانشاه به گوشت قرمز نصف این میزان و حدود 24 هزار تن است.

جوادی با بیان اینکه در استان کرمانشاه حدود سه میلیون رأس دام سبک و 270 هزار رأس دام سنگین وجود دارد افزود: از حدود یک سال گذشته در راستای بالا بردن ارزش افزوده گوشت قرمز تولیدی در استان اقدامات خوبی انجام شده به طوری که برای خروج دام زنده از استان مجوزی صادر نمی شود و  دام مازاد تنها به شکل لاشه و بعد از کشتار در کشتارگاه های استان به دیگر استان ها منتقل می شود.

وی بیان کرد: از یک سال گذشته در جهت تأمین و توزیع گوشت قرمز با قیمت مناسب بین مردم، کار واردات دام زنده سنگین مازاد از قم، اراک و آذربایجان غربی به استان شروع شده که این اقدام سبب مدیریت نسبی قیمت گوشت قرمز در استان شده است.

انتهای پیام/

نظرات

captcha