اورونوف نیم فصل از پرسپولیس جدا می شود؟
هافبک تهاجمی ملی پوش ازبکستانی تیم پرسپولیس همچنان از یک تیم قطری پیشنهاد دارد و ظاهرا می خواهد از این تیم جدا شود.
معاون پژوهشی سازمان جهاددانشگاهی کرمانشاه با اشاره به عملکرد مطلوب مرکز درمان ناباروری این نهاد گفت: یک هزار و 300 کودک به کمک مرکز درمان ناباروری جهاددانشگاهی استان متولد شدند.
به گزارش ایکنا از کرمانشاه، رئیس و معاونان سازمان جهاددانشگاهی کرمانشاه، روز گذشته، سوم دی ماه با سرپرست جدید دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه دیدار و گفت و گو کردند.
در ابتدای این دیدار مسلم حدیدی، رئیس سازمان جهاددانشگاهی استان کرمانشاه با تأکید بر اهمیت توسعه همکاری های علمی و پژوهشی این سازمان با دانشگاه علوم پزشکی گفت: سازمان جهاددانشگاهی با بهره گیری از توانمندی های شبکه ای خود در بخش های مختلف به ویژه در حوزه پزشکی آمادگی دارد تا در راستای اهداف مشترک آموزشی و پژوهشی با دانشگاه علوم پزشکی استان خدمات مطلوبی را به جامعه هدف ارائه کند.
وی در ادامه با اشاره به ماهیت این نهاد افزود: جهاددانشگاهی در حوزه های گسترده و متنوعی با فعالیت های بنیادین در سراسر کشور به عنوان یک مجموعه تحقیقاتی، آموزشی و پژوهشی در کشور و استان کرمانشاه فعالیت های شاخصی دارد که بنا بر نوع گرایشات و وضعیت موجود تلاش می کند.
رئیس سازمان جهاددانشگاهی استان کرمانشاه به فعالیت های حوزه فرهنگی این سازمان اشاره کرد و گفت: سازمان جهاددانشگاهی در ابتدا با ماهیت فرهنگی تأسیس شده و امروز در این حوزه توانسته تا با بهره گیری از دو خبرگزاری ایسنا و ایکنا به دستاورد های مطلوبی دست یابد.
وی به فعالیت های مطلوب معاونت فرهنگی این سازمان نیز اشاره کرد و افزود: خوشبختانه تغییرات خوبی با حضور معاون جدید فرهنگی جهاددانشگاهی کرمانشاه در این معاونت رقم خورده که امیدواریم در این حوزه اثربخش باشد.
در ادامه مهدی سوری، معاون فرهنگی سازمان جهاددانشگاهی کرمانشاه اظهار کرد: معاونت های فرهنگی جهاددانشگاهی و دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه وجه اشتراکات فراوانی در برنامه ها و اهداف خود دارند.
وی با اشاره به فعالیت های دو دفتر فعال این سازمان در دانشکده های بهداشت و پیراپزشکی اظهار کرد: فعالیت های مطلوب فرهنگی به همت دانشجویان همکار با دفاتر جهاددانشگاهی کرمانشاه در سطح این دانشگاه رقم خورده است که جای تقدیر دارد.
سوری به ظرفیت های مرکز افکارسنجی اشاره کرد و گفت: با استفاده از ظرفیت های این مرکز آمادگی داریم تا طرح ها و برنامه های افکارسنجی در حوزه بهداشت و درمان با همکاری دانشگاه علوم پزشکی انجام دهیم.
خلیل جلیلی، معاون پژوهشی سازمان جهاددانشگاهی کرمانشاه نیز با اشاره به عملکرد مطلوب مرکز درمان ناباروری جهاددانشگاهی و تولد یک هزار و 300 کودک به کمک این مرکز افزود: مادران نابارور در این مرکز بدون محدودیت سنی پذیرش می شوند و نرخ موفقیت درمان ناباروی این مرکز 35 درصد است.
معاون پژوهشی سازمان جهاددانشگاهی با بیان اینکه مسن ترین مادر که در این مرکز صاحب فرزند شده 48 سال سن داشته است، گفت: با تقویت تجهیزات در حوزه های درمان ناباروری، سلول های بنیادین و تولیدمثل می توان به کسب تراز برتر دست بیابیم که مستلزم همکاری بیشتر است.
جلیلی با اشاره به عملکرد مطلوب مرکز ناباروری سازمان جهاددانشگاهی کرمانشاه افزود: از هر سه زوج نابارور که به این مرکز مراجعه می کنند، یک زوج درمان می شود.
در پایان این دیدار علی سروش، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با تقدیر از فعالیت های انجام شده از سوی نهاد اظهار کرد: در حوزه بهداشت و درمان می توانیم از توانمندی های جهاددانشگاهی استفاده کنیم.
وی افزود: این امکان وجود دارد تا دانشگاه علوم پزشکی و سازمان جهاددانشگاهی در حوزه های مشترک به فعالیت بپردازند و قطعاً در این حوزه نیازسنجی های لازم انجام خواهد شد.
سروش با ابراز تمایل نسبت به بهره گیری از ظرفیت های پژوهشی سازمان جهاددانشگاهی در موضوعات مختلف گفت: پرداختن به علل ناباروری در استان و یافتن زمینه های مناسب پیشگیری از این موضوع یکی از بحث هایی است که باید با همکاری هر دو طرف حتماً پیگیری شود.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در پایان به توانایی های سازمان جهاددانشگاهی در حوزه های مختلف علمی، فرهنگی، آموزشی و اجرایی اشاره و بر تدوین و پیگیری نشست های مشترک تأکید کرد.
انتهای پیام
{{name}}
{{content}}