اورونوف نیم فصل از پرسپولیس جدا می شود؟
هافبک تهاجمی ملی پوش ازبکستانی تیم پرسپولیس همچنان از یک تیم قطری پیشنهاد دارد و ظاهرا می خواهد از این تیم جدا شود.
شیراز-مدیرنظارت و ارزیابی مواد خوراکی دانشگاه علوم پزشکی شیراز بااشاره به سهم اندک ایران درتولید غذاهای فراسودمند بر پایه غلات گفت:تولید غذاهای فراسودمند و غنی سازی برنج و غلات امری مهم است.
به گزارش خبرنگار مهر، سید محمد مظلومی ظهر سه شنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه با اشاره به این موضوع که نان و غلات 50 درصد از انرژی روزانه هر ایرانی را تأمین می کند، از برگزاری کنگره ملی نان کامل و فرآورده های غلات طی در روزهای 12 و 13 دی ماه به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی شیراز خبر داد و گفت: برگزاری چنین کنگره هایی می تواند فرصت مناسبی برای سلامت محور کردن تغذیه در جامعه باشد.
وی با تاکید بر این موضوع که در سال های اخیر جامعه ایران از مصرف نان کامل فاصله گرفته و به سمت نان های بی کیفیت سوق پیدا کرده است، ادامه داد: به منظور کاهش بیماری های مزمن و متابولیک مانند سرطان، فشارخون، دیابت، چاقی و اضافه وزن باید جامعه را به سمت اصلاح سبد غذایی و تغذیه ساله هدایت کنیم.
مظلومی از اجرای طرح تولید و عرضه نان کامل با همراهی سازمان های متولی، اتحادیه صنف نانوایان، اداره غله و خدمات بازرگانی با محوریت استانداری فارس خبر داد و افزود: در کارگروه آرد، نان و گندم استان فارس جلسات متعددی در رابطه با کنگره ملی نان کامل و فرآورده های غلات برگزار و شورای سیاست گذاری این کنگره با تشکیل کمیته های علمی و اجرایی شکل گرفت، اطلاع رسانی ها انجام شد و متقاضیان زیادی برای شرکت در این کنگره ثبت نام کردند.
مدیر نظارت و ارزیابی مواد خوراکی دانشگاه علوم پزشکی شیراز در ادامه از برگزاری این کنگره 2 روزه در سطح بین المللی خبر داد و گفت: اساتید دانشگاه، اندیشمندان، سیاست گذاران و مجریان طرح های نان و غلات در آن حضور خواهند داشت.
وی همچنین به سهم اندک ایران در تولید غذاهای فراسودمند بر پایه غلات اشاره کرد و ادامه داد: پرداختن به موضوع تولید غذاهای فراسودمند و تلاش برای غنی سازی برنج و سایر غلات از اهداف برگزاری این کنگره است.
مظلومی افزود: با توجه به اینکه مصرف برنج سفید به عنوان یکی از غذاهای مهم سفره مردم ایران به شمار می رود، تلاش برای غنی سازی برنج و سایر غلات در دستور کار قرار دارد.
رئیس کنگره ملی نان کامل و فرآورده های غلات با بیان اینکه تقریباً 2 درصد جمعیت کشور مبتلا به بیماری سلیاک هستند و نمی توانند گندم، جو و غذاهای ویژه بر پایه سایر غلات را مصرف کنند، تصریح کرد: کارگاه هایی در این کنگره برگزار خواهد شد که می توانند این گروه از بیماران را راهنمایی کنند.
شناسایی 1500 نفر بیمار سلیاک در فارس
سیاوش باباجعفری دبیر علمی کنگره نان ملی نان کامل نیز در این نشست خبری از شناسایی 1500 نفر بیمار سلیاک در فارس خبر داد و گفت: تا کنون 528 نفر برای شرکت در این کنگره ثبت نام کرده اند و 315 مقاله به دبیرخانه ارسال شده است.
باباجعفری با بیان اینکه 195 مقاله به صورت پوستر و 54 مقاله به صورت سخنرانی خواهیم داشت، گفت: در این کنگره همچنین 8 پنل تخصصی اجرا خواهد شد و پوسترها به صورت الکترونیک ارسال می شوند.
{{name}}
{{content}}